Nemzetközi jogi diplomák, külkereskedelem és nemzetközi kapcsolatok

Általános információk

Program leírás

A globalizáció tény, és az ügyvédek képzésének alkalmazkodnia kell ehhez a jelenséghez, amely megváltoztatja a jogi gyakorlatot. Ma nagyon valószínű, hogy még a családi vállalkozások is összetett jogi kérdésekkel néznek szembe, ideértve a bevándorlási törvényeket, a nemzetközi munkajogot, a nemzetközi kereskedelmet vagy az összetett adójogi szabályozásokat.

Ezzel a jelenséggel szembesülve a jogi iskolákban végzett képzés nem elég felkészíti az ügyvédeket a kezelésére. Ez további specializálódást igényel, és hogy az ebben az új környezetben dolgozni szokott szakemberek kezéből származik. Továbbá ez a készítmény nem korlátozódhat az azt alkotó különféle tantárgyak puszta vizsgálatára. Több mint tanulmányozott, olyan környezetben kell élni, amely reprodukálja azokat a valós eseteket, amelyekkel találkozni fogunk, és a know-how-kat, amelyekkel sikeresen megoldhatjuk őket.

Mindezen okokból kifolyólag ez a program a legelismertebb cégek és szervezetek szakértője, akik az első szakaszban továbbadják tudásukat és készségeiket a hallgatóknak, akik ugyanazokkal a kihívásokkal néznek szembe, amelyeket szakmájukban vállalnak. Tehát később, a program gyakorlati szakaszában, fogadja őket saját irodáikban, végleges beiktatásuk céljából.

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

ISDE is a teaching institution born from the heart of the legal profession, since it was representative of the main national and international firms who were involved in its foundation, with the aim o ... Tovább

ISDE is a teaching institution born from the heart of the legal profession, since it was representative of the main national and international firms who were involved in its foundation, with the aim of creating an academic institution dedicated to training at the highest level. In this way, by selecting talented young people from universities and taking their training into their own hands, they could incorporate them into their work teams with sufficient guarantees and automatically. Thus, ISDE is a center attached to the Complutense University of Madrid. Its students receive training in some of the most prestigious international universities, such as, among others, Georgetown University, NYU, the University of Miami, and Jindal Global University, present at the top of the international rankings. This double contribution from the best of academia and the profession configures a global training model that breaks the artificial gap between theory and practice and translates into a comprehensive professionalization method. Kevesebb