Nemzetközi és európai jog mester

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

WroclawUni01

Ha további információra van szüksége a vonzó tanulmányi programról, a híres Wrocławi Egyetemen, a vibráló Wrocław-városról és az izgalmas hallgatói életről, töltse le a mobilalkalmazást.

A folyamatos leállás esetén a rendszeres tanulmányi programot e-tanulási eszközökön keresztül valósítják meg. A tanulmányokat nem kell felfüggeszteni vagy halasztani.

A Wroclawi Egyetem Jogtudományi, Közigazgatási és Közgazdaságtudományi Karának gyökerei a 16. század elején és 9 Nobel-díjas Alma Mater örömmel fogadják Önt az LLM nemzetközi és európai jog, kétéves mester szakirányú program:

  • Nemzetközi üzleti jog
  • Modern emberi jogi törvény.

Az LLM Nemzetközi és Európai Jog második ciklus programjának befejezése után a diplomának rendelkeznie kell készségekkel és általános ismeretekkel a nemzetközi és az európai jog dogmatikai tudományágainak területén. A választott specializációtól függően a diplomás speciális ismeretekkel és készségekkel fog kapni a nemzetközi kereskedelmi kereskedelem területén tevékenykedő vagy az emberi jogok védelmének különböző területein részt vevő szervezetek által végzett tevékenységek profiljához. Az LLM Nemzetközi és Európai Jogi diplomások felkészültek arra, hogy foglalkoztatást vállaljanak minden hazai és nemzetközi szervezetben (állami és nem nyilvános), amely a jogtudomány alapvető ismereteit igényli. A diplomások interperszonális készségekkel és képességgel rendelkeznek a döntési folyamatokkal való kommunikációra, valamint a tárgyaló, közvetítő és választottbíró szerepének ellátására a konfliktuskezelési folyamatokban, mind a hazai, mind a nemzetközi jog alapján. A diplomások olyan készségeket is megszereznek, amelyek nélkülözhetetlenek a nemzetközi tevékenység megkezdéséhez. A kortárs kereskedelmi kapcsolatok rendkívül versenyképes környezetében történő hatékony működéshez szükség van a szellemi tulajdonjog, a közgazdaságtan és a jogtudomány olyan területeinek ismeretére, amelyek az adott vállalkozás profiljára jellemzőek.

Program tananyag

43955_curr1.JPG43956_curr2.JPG43957_curr3.JPG

Belépési követelmények

Ahhoz, hogy beléphessen az UWr tanfolyamokba, meg kell felelnie a belépési követelményeknek , az angol nyelvi követelményeknek, és legalizálnia kell a diplomáját .

Itt megtalálhatja és letöltheti a pdf fájlt általános bejegyzés követelményekkel.

A jelentkezési határidők:

A téli szemeszterre (2020 október) a felvétel az utolsó:

  • 2020. augusztus 15. a nem uniós országokból származó jelöltek számára
  • 2020. szeptember 15-ig az EU-országok jelöltjeinek
Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

The Faculty of Law, Administration and Economics is one of the largest in Poland. Its tradition dates back to the Prussian law school established in 1811. Over 12,000 students are taught at this Facul ... Tovább

The Faculty of Law, Administration and Economics is one of the largest in Poland. Its tradition dates back to the Prussian law school established in 1811. Over 12,000 students are taught at this Faculty by 200 scholars and 170 students are enrolled in PhD programs. The Faculty offers international exchange programs and is proud to host international students from Europe, Russia, Kazakhstan, and African countries. Students can become members of clubs and societies and participate in national and international conferences and symposia. Kevesebb