Mesterképzésre törvény

Általános információk

Program leírás

A mesterképzésre törvény szabályozza törvény 34/2006, október 30, által kifejlesztett királyi rendelet 775/2011 június 3. Ezzel összhangban, a Jogi Kar a University of La Laguna együttműködve a Bar Association of Santa Cruz de Tenerife- indul a tanév 2014/15, a szükséges képzés a hallgatókat törvény gyakorolni a jogi szakma, ha a megfelelő állami alkalmassági vizsgálat.

Így találkozik a kereslet a társadalom, hogy a minősített képzést azoknak, akik kulcsfontosságú lesz partnerek az igazságszolgáltatás, a nyújtott szolgáltatás minősége, ami redounds közvetlenül a hatékony bírói jogvédelem hogy az alkotmány garantálja, hogy minden polgárok számára.

Ez a Master lehetővé teszi számukra, hogy olyan tevékenységek elvégzését értelmében királyi rendelet 775/2011, június 3-i rendelet törvény 34/2006 október 30-a hozzáférést a szakmát Lawyer jóváhagyják és ügyvéd a bíróság.

Indokolás cím

Rendelkezései szerint az indokolás törvény 34/2006 október 30-i, szabályozására vonatkozó szabályok, amelyek a szakma Spanyolországban ez a követelmény cikkéből eredő 17,3 és 24, a spanyol alkotmány. A területen az összehasonlító jogi, szakmai képzés eljárni a bíróság előtt megköveteli az előzetes akkreditáció diplomások jogtudomány. Szintén Spanyolországban, a követelmény az ilyen képzés óta állandó igény a szakmai szervezetek az elmúlt három évtizedben.

Hasonlóan a fehér könyv célja az igazságügyi bemutatott Általános Tanácsa által az Igazságszolgáltatási 1997-ben, mint az X Konferenciája dékánjának a jogi karokon spanyol egyetemek 2004. június 28 Továbbá, politikai szempontból, az állami paktumot Justice 2001 uralkodott ugyanabba az irányba.

Ezért az említett törvény szabályozza a hozzáférést a szakma ügyvéd, aki együtt a végrehajtási rendeletek révén királyi rendelet 775/2011, június 11-hozzáféréshez szükséges a szakma törvényalkotás folyamata szakképzési alapján három alappillére: vezető képzések, egy szakmai és egy teszt a szakmai alkalmasságot.

Szerint a művészet. 4.1 A törvény képzések és szakmai gyakorlatok, a speciális képzés, amely lehetővé teszi a diákok, hogy jogosultak legyenek a nemzeti értékelési és ilyen képzést lehet biztosítani összhangban szabályokat hivatalos posztgraduális egyetemi oktatás. Közben rendelet végrehajtási jogot a szakterületen. 4.1 a) pontja kimondja, hogy az állami vagy magánegyetemek is biztosítja a képzés keretén belül vezető programok megszerzése főiskolai hivatalos mester.

Következésképpen -és Jogi diploma képzés jogalkotásról, a hatálybalépése e rendelet -31 október 2011- nincs engedélyezve, mint korábban, közvetlenül a hivatás gyakorlásának ügyvéd lett a mesterképzésre törvény olyan módon, hogy az biztosítsa a szükséges képzést az egyetemi diplomások, akik pretendieran szabályozott szakma legyőzése után is országos képzési teszt, figyelembe véve, hogy az érintett jogi szakemberek elengedhetetlen megfelelő működéséhez a Justice Administration során folyamatos bővülése és a specializáció. Röviden, a cím javasolt ahhoz, hogy a képzési követelmények által létrehozott szabályozást a hozzáférést a jogi szakma.

Ezért a jogi kar, a University of La Laguna elősegíti vizsgálatok szervezése vezető egyetemi diplomáját a Jog az ebben való részvétel a kamara Santa Cruz Santa Cruz de Tenerife, gyakorlása a társadalmi felelősségvállalás mint intézmények kapcsolódó tudományos képzés és a szakmai gyakorlat, amelyre írták alá a megállapodást szükséges art. Rendelet 7. hozzáférést biztosít a szakmának jogász és ügyvéd a bíróság.

Eljárások leírása külső és belső konzultáció előállításához használt tananyag

A Jogi Kar a University of La Laguna van a folyamat végrehajtása (4. év) a bizonyítványt törvény, valamint a kihalás jogi diplomát, alkotó mindkét engedélyek hozzáférést a Mester képviselet.

Profil belépési és kilépési

felvételi profil

Ami a javasolt bejegyzés profilt, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy ez a mester célja, hogy azok, akik be az ügyvédi hivatás a bíróságok, és fő célja, hogy javítsa a szakmai képzését ügyvivő érintett partnerek az igazságszolgáltatás, hogy az állampolgárok garantált tanácsadás, a jogi védelem és a műszaki ábrázolás minősége lényeges gyakorlásának alapvető jog hatékony védelmét. Ezért a törvény létrehozza a képzési rendszer kiválóságát, melynek alappillérei a megvalósítása ez a mester, ahol a diák / szerezni egy sor konkrét ismeretek, a fejlesztési időszak külső gyakorlatok és értékelési szakmai fitness befejezi a folyamatot való beiratkozás előtt a megfelelő szakmai jellegű. Ezért ne csak nézd kizárólag a királyi rendelet 1393/2007, módosított 861/2010 királyi rendelet, a művészetben. 16 előírja, hogy a hozzáférést a hivatalos tanítását mester, hanem a királyi rendelet 775/2011, június 3-i rendelet törvény 34/2006 október 30 jóváhagyásáról hozzáférés foglalkozások jogász és ügyvéd a bíróság, amely kimondja, hogy a diákok kell egy címet, hogy megszerezte a következő jogkörökkel:

a) Ismeri és érti az elemek, szerkezet, erőforrások, értelmezésének és alkalmazásának jogi és értelmezi a forrásokat és az alapvető jogi fogalmakat, melyek a különböző joghatósági megrendeléseket.

b) Megismeri és megérti a mechanizmusokat és eljárásokat jogvitáik megoldása és a magánszemélyek jogi helyzetének való kapcsolataiban kormány és a hatóságok általában.

c) ismeretében és kritériumok alkalmazásával elsőbbségi források vonatkozó szabályokat megállapítani az egyes esetekben alkalmazandó, és különösen a szabályokkal összhangban, alapelveit és alkotmányos értékek.

d) értelmezése jogi szövegek az interdiszciplináris szempontból a jogi elvek és társadalmi értékeket és elveket, etikai és etikai elemzési eszközöket.

e) döntés meggyőző jogi érvelést egy elméleti kérdést különböző jogi kérdésekben.

f) a megoldására gyakorlati esetben a törvény szerint hatályos, ami azt jelenti, előzetes anyagok előállítását, az azonosítás a problémás kérdéseket, a kiválasztás és az adatok értelmezése alkalmazandó pozitív jog és azzal érvelt, expozíció subsumption.

g) kezelje készség és a pontosság jogi nyelv és terminológia a különböző jogágak: kidolgozása rendezett és érthető jogi dokumentumokat. Szóban és írásban ötleteket, érveket és jogi érvelés a megfelelő rekordok minden kontextusban.

h) informatikai technológia és kommunikációs kereső és megszerzésére jogi információk (esetjogi adatbázisok, irodalom, stb), valamint a munka és a kommunikációs eszközök.

Graduate profilja

Nem áll rendelkezésre információ. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért

célkitűzések

 • Tudás információ menedzsment (képes letölteni és elemzi a különböző forrásokból származó)
 • Alapvető ismeretek a szakma
 • Kapacitás analízis és szintézis
 • Képes megszervezni és terv
 • szóbeli és írásbeli kommunikáció a saját nyelvén
 • hibaelhárítás
 • és önkritikus kapacitás
 • Csapatmunka
 • etikai elkötelezettség
 • Az ismeretek alkalmazásának képessége a gyakorlatban
 • Research Skills
 • Képes alkalmazkodni az új körülményekhez
 • Munkavégzésre való képesség önállóan
 • Felismerjük, és meghatározzuk osztályok, értékét és hatását dokumentumok
 • Képes írni különböző előtt írt a különböző bíróságok

kompetenciák

 • Tanulni a technikákat, amelyek célja a vizsgálat és a tények megállapítását a különböző eljárások, különösen a dokumentumok, a kihallgatások és a törvényszéki bizonyítékokat.
 • Rendelkeznek, megérteni és a készségek, amelyek lehetővé teszik alkalmazza a szaktudományos ismeretek birtokában mértékben változó valóság, hogy az ügyvédek szembe annak érdekében, hogy elkerülje a sérülést, a kockázat vagy konfliktus vonatkozásában érdekeit megbízott vagy gyakorlat bíróság előtt hatóságok és tanácsadási feladatok.
 • Ismeri és képes integrálni a védelemhez való jog ügyfelek rendszerein belül a nemzeti és nemzetközi jogi védelmet.
 • Ismerve a különböző technikákat, és tudja érdeklődés készítmény megoldásokat alternatív módszerek felhasználásával a bíróság.
 • Ismerik és alkalmazzák a jogi és szakmai ügyvéd kapcsolatait az ügyfél, a másik fél, a bíróság vagy közigazgatási hatóság és etikai kötelessége az ügyvédek.
 • Megérteni és értékelni a különböző felelősségi gyakorlásához kapcsolódó szakmai tevékenység, beleértve az alap működését jogsegélyt és a társadalmi felelősség az ügyvéd.
 • Tudta, hogyan kell azonosítani az összeférhetetlenség és tanulni technikákat a felbontás, meghatározza a hatálya alá a szakmai titoktartás és a bizalmas és függetlenségének megőrzése pontját.
 • Tudta, hogyan kell azonosítani a követelményeknek, és meghatározzuk szervezet jogi tanácsadás.
 • Ismerik és alkalmazzák a gyakorlatban a szervezeti környezet, és kereskedelmi irányítását a jogi szakma és asszociatív jogi, adózási, munkaügyi és a személyes adatok védelme.
 • Készségek és képességek fejlesztésére választott a stratégia jogainak védelme az ügyfelek, figyelembe véve a követelményeket a különböző területeken a szakmai gyakorlat.
 • Tudja, hogyan kell a készségek fejlesztése, amelyek lehetővé teszik az ügyvéd, hogy javítsa a munkájuk hatékonyságát és javítja az általános teljesítményt a csapat, illetve intézmény, amely fejleszti a forrásokhoz való hozzáférés az információk, a tudás a nyelv, a tudásmenedzsment és irányítási technikák és eszközök alkalmazzák.
 • Tudd meg, tudja, hogyan kell megszervezni és tervezze egyéni és kollektív rendelkezésre álló források a gyakorlat során különböző szervezeti módozatait a jogi szakma.
 • Tudd ki szóban és írásban tényeket, és felhívni jogkövetkezményeket argumentalmente, válaszul az összefüggésben és a kedvezményezett, akinek ők irányítják, megfelelően adott esetben a jellemzőit minden eljárási szabályok területén.
 • Tudja, hogyan kell dolgozni a konkrét és szakmai munka interdiszciplináris csapatok.
 • Tudja, hogyan kell fejleszteni a készségek és interperszonális készségek gyakorlásának megkönnyítése a jogi szakma polgárokkal való kapcsolatokban, más szakemberekkel és intézményekkel.

Orientációs és tutori

A szempontból érdekes információt a tananyag, a Law School rendelkezik honlappal, ahol a diákok információt találni a Master of hozzáférést a jogi szakma.

További információ és támogatja az egyéni karakter, a hallgató más elemekkel:

A jogi kar egy POAT (Plan Orientációs és bemutatója Action), amely hozzá van rendelve a Kar hallgatóinak amelyik kíséri tartózkodásuk ideje alatt a Kar és orientálja személyes vagy tantervi oktató és támogatja őket az ő akadémiai karrierjét.

A Titkárság a Központ az ablak közepén vezetőség felelős a címet. A hallgató lehet irányítani a titkárság a központ, hogy megoldja a problémákat, a tanári képesítés, állítja a tanítási kérdésekben, transzfer a feljegyzések, stb asintos

Bureau of Graduate Studies: Ők is kap az összes információt és tanácsot diplomát kérdéses, valamint kapcsolatos kérdések központi tudományos menedzsment.

Ezen túlmenően, a University of La Laguna a tájékoztatást és tanácsadást (SIO), amely az iroda célja, hogy tájékoztassák, tanácsot és útmutatást az egyetemi közösség általános, ami a diákok a megfelelő irodák, attól függően, hogy az érdekeiket. A SIO egy információs területet, amely megfelel az információs igényeit tudományos és adminisztratív ULL: információk ösztöndíjakat és támogatásokat, eljárások, jogok és felelősségek, a határidők és eljárások átadása tanulmányi eredménye, szimultán vizsgálatok, rendeletek lakóhely, stb

Szakmai szervezetek, továbbá saját honlapján, ahol a diákok megtalálják a számukra érdekes információkat, ha az információ Mester Access csatlakozik a jogi szakma az ő napja.

külső gyakorlatok

gyakorlati alkalmazása a tartalmát a mester egy valós helyzetet a szakmai gyakorlat. Különösen a tudás a szervezetét és működését a szakmai iroda, etikai kérdések és a felelősség. A típus a szakmai tevékenység, amelynek során a hallgató beszél / függ a kérdéseket kezelni az állami igénylő behelyezés a munkafolyamat feladatot desztinációja, a munkakörnyezet az intézmény és a hozzárendelt szerep.

A rendelkezéseivel összhangban a művészet. 16 RD 775/2011, június 3., a diákok fogják tutored a szakembergárda, amely előtt egy ügyvéd, aki már gyakorolta a szakmát legalább 5 év lesz kijelölve. A diákok a fejlődő gyakorlat, joga van, hogy találkozzon a csapat tagjai már hozzárendelt pártfogását. Minden mentori csapat, tagjai legalább 3 tagú, egy maximum 6 versenyző. Amennyiben a kijelölt tutor nem tudta elvégezni munkájukat a diák, a tutor élén a tutorials kijelöl egy újat, összhangban a rendeletek rendelkezéseit a kezelése külső gyakorlat a hallgatói szervezet, a University of Laguna.

A mentori csapat jelentést kell készítenie vagy féléves jelentés, amely figyelembe veszi a tevékenységek során végzett feladataik ellátása során.

a. tartalom

A külső gyakorlat, a tanuló, a segítségével belső tutor, hogy a gyakorlatban megszerzett tudás az egész programot. A hallgató részt vehet vizsgálatok elkészítése jogi dokumentumok, részt vesz a tudás és a felbontás az esetek, valamint minden, ami szükséges a fogadó intézmény foglaltakkal összhangban a korábban egyeztetett a két oktató és ismert a hallgatói terv abban az időben

beépítése.

b. fejlesztési területek

Gyakorlatokat lehet fejleszteni, ahogy azt a 15. cikk királyi rendelet 775/2011, a bíróság vagy bíróságok, ügyészségek, vállalatok, illetve szakmai ügyvédeinél, javító intézmények, jogi vagy humán erőforrás osztályok a kormány, intézmények

tisztviselői vagy cégek.

c. Időtartama a szakmai

Gyakorlatok, a 14. cikkel összhangban a királyi rendelet 775/2011, magában további 30 ECTS akik nem szerepelnek a 12. cikk ugyanezen törvény.

Practices fedezésére összesen 740 órán kerül sor a három félév a Mester.

d. várható eredmények

A modul külső gyakorlatok a diákok megtanulják:

 • Integrálja az elméleti és gyakorlati képzés az aktív részvétel, valamint kapcsolata a szakemberek, akik gyakorolják a munka a különböző helyeken a fejlődés.
 • Fejleszteni emberi tulajdonságok és a technikai képességek megfelelő választ kell adni az igényeket a szakmai gyakorlat.
 • Feladatát látja saját tanácsát tanácsot, amelyben jogviszonyok hogy elkerüljék a jogi konfliktusokat.
 • Cselekedni, mielőtt a szervek megfelelő joghatósági megbízások, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy a jövőben végezni a saját ügyvédje eljárási cselekmények.
 • Közvetítőként jár jogviták, keresni bíróság megoldásokat.

Doktori disszertáció

Ez a munka értékelésére irányul, kompetenciák társítva és szerepe az, hogy ösztönözze a hallgató foglalkozik a konkrét jogi kérdéseket akkor találkozhat a szakmai gyakorlat, és azt is társulhat kutatás a jog területén egy témára ma. Minden tanévben a Szegedi Akadémiai Bizottság a Mester előtt közzétett beiratkozási időszakban egy listát a lehetséges témák a Final Masters. Megkezdésekor a félév minden hallgató beiratkozott kell választani egy ilyen kérdés, és mondja el oktató, ki lesz a Mester Tanító, útmutatást munkájának előkészítésében és a hallgató, aki bemutatja annak tervezetét. Mielőtt a védelem, a tanuló bemutatja a diplomamunkám háromszor PDF formátumban, és nem haladja meg a 60 oldalt a Titkárság Jogi Kar mellett kötelező jelentés tanár, a követelmény, amely nélkül nem támogatnia kell a tartályt. Minden tanár lesz maximum 4 tanuló egy tanévben.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

La Universidad de La Laguna ha ejercido una importante función de liderazgo educativo, científico y cultural en Canarias durante sus dos siglos de historia, impulsando el progreso de nuestra comunidad ... Tovább

La Universidad de La Laguna ha ejercido una importante función de liderazgo educativo, científico y cultural en Canarias durante sus dos siglos de historia, impulsando el progreso de nuestra comunidad y contribuyendo decisivamente a su modernización. Kevesebb