Mesterképzés az amerikai jogrendszerben

Általános információk

Program leírás

Az MSU Law a világ minden tájáról érkező hallgatók második otthona, és ezek a hallgatók családként jönnek össze, miközben távol vannak saját szeretteiktől. A nemzeti és vallási ünnepek együttes megünneplése és az országuk szokásairól, meggyőződéseiről és hagyományairól szóló ismeretek megismerése, nemzetközi hallgatóink amerikai osztálytársaikkal csatlakoznak az Egyesült Államok ünnepi naptárának fontos dátumainak felismeréséhez.

A Diplomás és Nemzetközi Program Iroda, az MSU Diversity Services Ügyvédi Irodája és számos hallgatói csoport egész évben gyakori oktatási, kulturális és társadalmi összejöveteleket tart.

Nemzetközi hallgatóink azt is kihasználják tapasztalataikból, hogy időt töltenek az amerikai JD-s és jogi diplomásokkal az órán belül és kívül is, többek között egy olyan hallgatói csoport által vezetett tevékenységeken keresztül, amelyek célja a nemzetközi és az amerikai hallgatók összefogása a Jogi Főiskolán.

A joghallgatók csatlakoznak az MSU más tanszékeinek nemzetközi hallgatóihoz, hogy megünnepeljék az ünnepeket, rendezzenek eseményeket, és más módon lépjenek kapcsolatba a nagyobb MSU nemzetközi és hallgatói közösséggel. Míg az MSU Law-nak több mint 50 hallgatói csoportja van, az MSU-nak több mint 250 hallgatója van. Az MSU Law nemzetközi hallgatói csatlakozhatnak bármelyik Law College-i hallgatói csoporthoz, vagy bármely MSU-s hallgatóhoz, vagy más hallgatói csoporthoz, végtelenné téve ezzel a barátok és szakmai kapcsolatok lehetőségét.

Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Michigan State University has been intentionally global for more than 60 years, and is known worldwide as a top research university. It is home to renowned scholars and scientists from around the glob ... Tovább

Michigan State University has been intentionally global for more than 60 years, and is known worldwide as a top research university. It is home to renowned scholars and scientists from around the globe and a vibrant and diverse community of undergraduates and graduate students. MSU leverages international partnerships with scientists and practitioners from academia, the government, private sector, and strategically chosen research and development organizations to create new knowledge and explore innovative and practical solutions to the world’s most pressing problems. Kevesebb