Mester a konfliktusok és a katasztrófa törvényekben

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Az LLM Konfliktus- és Katasztrófavédelem azok számára készült, akik speciális konfliktus- és katasztrófavédelmi szakértelemmel kívánnak dolgozni.

A program célja, hogy a hallgatók kritikus megértése, hogy a törvény, a politika és a gyakorlat hogyan befolyásolja a konfliktusokra és katasztrófákra adott válaszokat mind emberi, mind környezeti helyzetekben.

A dolgozat részeként jelentős doktori értekezésre van szükség, melynek célja, hogy növelje kutatási készségeit, miközben részletes vizsgálatot végez az Ön által kiválasztott területen.

modulok

  • Nemzetközi büntető igazságszolgáltatás (opció) †
  • Nemzetközi környezetvédelmi jog (opció) †
  • Nemzetközi emberi jogok (Core)
  • Az EU mint globális szereplő: az EU külkapcsolati joga (opció) †

† Egyes kurzusok választható modulokat kínálhatnak. Az opcionális modulok rendelkezésre állása évről évre változhat, és a minimális hallgatói létszám függvénye. Ez azt jelenti, hogy az opcionális modulok elérhetősége nem garantálható. Az opcionális modulválasztást a személyzet rendelkezésre állása is befolyásolhatja.

Hogyan tanulsz?

A programot két óránként, heti egyszer, minden modulban szállítják. Széles előkészítésre van szükség minden szeminárium esetében, és szélesebb olvasmány várható.

A posztgraduális szintű tanulmány magában foglalja a független tanulmányok jelentős részét, az előadások és a szemináriumok által lefedett anyag feltárását. Általános útmutatásként, a tanuló minden órájára várhatóan két-három órát tölthetnek függetlenül

Hogyan értékeljük

Minden modulot írásbeli megbízások alapján értékelnek. Szükség van egy jelentős értekezés megírására is. Nincsenek írásbeli vagy szóbeli vizsgák.

Értékelési visszajelzés

A University of Lincoln értékelési visszajelzési politikája azt kívánja biztosítani, hogy az akadémikusok azonnal visszajelzést kapjanak az értékelés során - általában a benyújtás időpontjától számított 15 munkanapon belül.

Belépési követelmények

A második osztály kitüntetéssel, vagy annál magasabb szinten minden témakörben vagy releváns tapasztalatban.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Kevesebb