Mester a kiberbiztonsági jog és a digitális környezet területén

Általános információk

Program leírás

körülbelül

Képzésben részesítjük a kiberbiztonsági jog és a digitális környezet területére szakosodott szakembereket, akik az új kommunikációs és információs technológiák előnyei alapján reagálnak a törvény előtt álló új kihívásokra.

Főleg jogi és számítógépes mérnöki diplomásokra irányította, de nyitott más kapcsolódó diplomák és szakemberek számára is, akik tapasztalataikat posztgraduális egyetemi diploma megszerzésével kívánják bizonyítani.

Ha érdekli a tanulás

 • Ismeri és kezeli a kiberbiztonság technikai aspektusait.
 • Ismeri és ismeri az alapvető szabadságok és a digitális környezethez kapcsolódó jogok védelmi intézkedéseinek alkalmazását.
 • Koordinálja és tervezi, multidiszciplináris szempontból a kiber-kockázatok kezelését szervezetekben és vállalatokban.
 • Ismeri és ismeri a vállalat jogi és társadalmi felelősségvállalásának alapelveit és alapelveit a digitális környezetben.
 • Tudja, hogyan lehet azonosítani a sebezhetőségeket és megtervezni az információ műszaki kezelésével kapcsolatos számítógépes eseményeket.

Amit kínálunk Önnek

 • Tantervi gyakorlatok a legnagyobb presztízsű szervezetekben.
 • Multidiszciplináris képzés
 • Válasz a törvény előtt álló új kihívásokra, az információs technológiából származó előrelépések alapján.
 • A képzett foglalkoztathatóság lehetőségeinek növekedése.

Szakmai kirándulások

Magas szintű beillesztés a munkahelyen:

 • A kiberbiztonságra és a digitális környezetre szakosodott ügyvéd.
 • Adatvédelmi tiszt.
 • Ellenőrző hatóság
 • Az új technológiákra szakosodott jogi tanácsadó.

kompetenciák

ALAPVETŐ kompetenciák

A tudás és a megértés, hogy alapot vagy lehetőség eredetiség kialakítása és / vagy az ötletek alkalmazása, gyakran egy kutatás keretében.

Hogy a diákok alkalmazni tudásukat és képességüket a problémák megoldása érdekében az új vagy ismeretlen környezetben megvalósuló tágabb (vagy multidiszciplináris) kontextusok kapcsolatos tanulmányi területen.

A hallgatók képesek integrálni a tudás és kezelni az összetett, és megfogalmazza értékelések információk alapján nem volt teljes vagy korlátozott magában gondolatok társadalmi és etikai felelősség alkalmazásával kapcsolatos tudásuk és ítéletek.

Hogy a hallgatók tudják, hogyan kell egyértelmű és egyértelmű módon közölni következtetéseiket, valamint a tudásukat és a legfontosabb okokat, amelyek támogatják őket a speciális és nem szakosodott közönség számára.

A hallgatóknak olyan tanulási készségeik vannak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy folytassák tanulmányaikat olyan módon, amely nagyrészt önirányítással vagy önállósággal fog rendelkezni.

ÁLTALÁNOS KOMPETENCIÓK

Ismeri a források rendszerét, az alapvető jogokat és szabadságokat, valamint a kiberbiztonsági törvény és a digitális környezet alapelveit.

Ismeri, hogyan kell multidiszciplináris és haladó kontextusban alkalmazni a kiberbiztonság és a digitális környezet területén a nemzetközi, nemzeti és helyi előírásokat.

Megérteni, összekapcsolni és alkalmazni a különböző tudományágak gyakorlatát, koncepcióit, módszertanát és szakmai gyakorlatait, amelyek hasznosak a kiberbiztonsági törvény és a digitális környezet problémáinak azonosításában és megoldásában.

Tudja, hogyan lehet a multidiszciplináris koncepciókat integrálni a kiberbiztonsági törvény és a digitális környezet területén felmerülő problémák és jogi, politikai és társadalmi konfliktusok elemzéséhez, értelmezéséhez és megoldásához.

Alkalmazza a megszerzett készségek, képességek és attitűdök sorozatát a személyes és társadalmi fejlődéshez, meghatározva és előmozdítva a kiberbiztonsági és digitális környezetvédelmi törvényen alapuló jogi megoldásokat, amelyek előmozdítják a nemek közötti egyenlőséget, a demokratikus részvételt és az általános hozzáférhetőséget.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más.

Existen al menos diez razones para escoger León como destino académico aunque estamos seguros de que tú encontrarás muchas más. Kevesebb
León , Ponferradában + 1 Több Kevesebb