Mester a környezetvédelmi politika és a jog

Általános információk

Program leírás

Program áttekintés

A Környezet, a Természeti Erőforrások és az Éghajlatváltozás a Környezetvédelmi és Jogpolitikai Master programban egy új multidiszciplináris kétéves mesterképzési program, amely a magas szintű oktatást és a szakmailag orientált oktatási célokat ötvözi. A program fejlett továbbképzést biztosít az éghajlatváltozás és a természeti erőforrások fenntartható kezelésére vonatkozó szakpolitikai, jogi és hatásvizsgálatok terén.

A program két alternatív nagy cégen alapul:

 1. Természeti erőforrások irányítása és
 2. Környezetvédelmi és éghajlatváltozási törvény.

Minden hallgató köteles a természeti erőforrások irányításában, a környezetvédelmi törvényekben és politikákban, valamint az éghajlatváltozással kapcsolatos törvényekben és politikákban részt venni a szakemberek kiválasztása előtt.

Kik vagyunk mi?

A környezet, a természeti erőforrások és az éghajlatváltozás egy közös mesterképzési program, amelyet két tudományterület között szerveznek; környezetvédelmi és környezetvédelmi politika. A mesterképzés teljes mértékben az UEF Jogi Iskolán keresztül valósul meg, bár a környezetvédelmi politika fő célja az UEF Földrajzi és Történeti Tanszékén alapul.

Emellett a program része a 2013-ban létrehozott Éghajlatváltozási, Energia- és Környezetvédelmi Központnak (CCEEL) . Az UEF Jogi Iskola a finn kutatóintézet a természeti erőforrások, az éghajlatváltozás, az energia és a környezetvédelem területén. . A CCEEL számos tevékenységet egyesít az UEF Jogi Iskolából, és közös platformot biztosít a vita, a kutatás és az oktatás számára.

A program az UEF-en működő Természeti Erőforrások, Környezet és Társadalom Intézet (LYY) kutatási és oktatási hálózatát is támogatja, amely számos tudományágat képvisel, beleértve a földrajzot, az erdőgazdaságot és a politikát, a környezetvédelmi jogot, a történelmet, az esztétikát és a politikát, a szociológiát, oktatási és turisztikai tanulmányok.

A LYY hálózat egyesíti a különböző hagyományos és új kutatási területek kutatói szakértelmét a környezet társadalmi-kulturális ellenőrzésére és erőforrásainak felhasználására, és az eredményeket a világ számára kínálja. Az Intézet kutatói hálózata több mint 100 kutatót és posztgraduális hallgatót, valamint 12 professzort foglal magában, amelyek több tudományágat képviselnek, beleértve a földrajzot, az erdőgazdaságot és a politikát, a környezetvédelmi jogot, a történelmet, az esztétikát és a politikai, szociológiai, oktatási és turisztikai tanulmányokat.

Felvételi követelmények 2018-2019

 1. Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű egyetemi diploma megfelelő területen
 2. Az angol nyelvtudás igazolása
 3. Motivációs levél angol nyelven
 4. Ajánlási levél angol nyelven
 5. Esszé angolul
 6. Útlevél fotóoldal másolása
  A program következő kritériuma:
 7. Interjú

A 2020-as bevitelre vonatkozó felvételi követelményeket később megerősítik.

További információ: http://www.uef.fi/en/envlawandpolicy/admission-requirements

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Tovább

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Kevesebb