Program áttekintés

A Környezet, a Természeti Erőforrások és az Éghajlatváltozás a Környezetvédelmi és Jogpolitikai Master programban egy új multidiszciplináris kétéves mesterképzési program, amely a magas szintű oktatást és a szakmailag orientált oktatási célokat ötvözi. A program fejlett továbbképzést biztosít az éghajlatváltozás és a természeti erőforrások fenntartható kezelésére vonatkozó szakpolitikai, jogi és hatásvizsgálatok terén.

A program két alternatív nagy cégen alapul:

 1. Természeti erőforrások irányítása és
 2. Környezetvédelmi és éghajlatváltozási törvény.

Minden hallgató köteles a természeti erőforrások irányításában, a környezetvédelmi törvényekben és politikákban, valamint az éghajlatváltozással kapcsolatos törvényekben és politikákban részt venni a szakemberek kiválasztása előtt.

Kik vagyunk mi?

A környezet, a természeti erőforrások és az éghajlatváltozás egy közös mesterképzési program, amelyet két tudományterület között szerveznek; környezetvédelmi és környezetvédelmi politika. A mesterképzés teljes mértékben az UEF Jogi Iskolán keresztül valósul meg, bár a környezetvédelmi politika fő célja az UEF Földrajzi és Történeti Tanszékén alapul.

Emellett a program része a 2013-ban létrehozott Éghajlatváltozási, Energia- és Környezetvédelmi Központnak (CCEEL) . Az UEF Jogi Iskola a finn kutatóintézet a természeti erőforrások, az éghajlatváltozás, az energia és a környezetvédelem területén. . A CCEEL számos tevékenységet egyesít az UEF Jogi Iskolából, és közös platformot biztosít a vita, a kutatás és az oktatás számára.

A program az UEF-en működő Természeti Erőforrások, Környezet és Társadalom Intézet (LYY) kutatási és oktatási hálózatát is támogatja, amely számos tudományágat képvisel, beleértve a földrajzot, az erdőgazdaságot és a politikát, a környezetvédelmi jogot, a történelmet, az esztétikát és a politikát, a szociológiát, oktatási és turisztikai tanulmányok.

A LYY hálózat egyesíti a különböző hagyományos és új kutatási területek kutatói szakértelmét a környezet társadalmi-kulturális ellenőrzésére és erőforrásainak felhasználására, és az eredményeket a világ számára kínálja. Az Intézet kutatói hálózata több mint 100 kutatót és posztgraduális hallgatót, valamint 12 professzort foglal magában, amelyek több tudományágat képviselnek, beleértve a földrajzot, az erdőgazdaságot és a politikát, a környezetvédelmi jogot, a történelmet, az esztétikát és a politikai, szociológiai, oktatási és turisztikai tanulmányokat.

Felvételi követelmények 2018-2019

 1. Bachelor diploma vagy azzal egyenértékű egyetemi diploma megfelelő területen
 2. Az angol nyelvtudás igazolása
 3. Motivációs levél angol nyelven
 4. Ajánlási levél angol nyelven
 5. Esszé angolul
 6. Útlevél fotóoldal másolása
  A program következő kritériuma:
 7. Interjú

A 2020-as bevitelre vonatkozó felvételi követelményeket később megerősítik.

További információ: http://www.uef.fi/en/envlawandpolicy/admission-requirements

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Utoljára frissítve Július 6, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
2 Év
Nappali
Price
8,000 EUR
tanévenként. Nagylelkű tandíjmentességeket kínálunk, amelyek az éves tandíj 80% -át teszik ki.
Deadline
jan. 22, 2020
Our next application period is from 2nd December 2019 to 22nd January 2020, and the studies start at the beginning of September 2020.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő
jan. 22, 2020
Our next application period is from 2nd December 2019 to 22nd January 2020, and the studies start at the beginning of September 2020.

szept. 2020

Location
Jelentkezési határidő
jan. 22, 2020
Our next application period is from 2nd December 2019 to 22nd January 2020, and the studies start at the beginning of September 2020.
End Date