Mester Sport Jog, LLM

Általános információk

Program leírás

Real Madrid Graduate School Universidad Europea sporttörvénye, az LLM a világ minden tájáról érkező jogi diplomásokra törekszik, akik szakmai pályafutásukat a nemzetközi sportjog területén kívánják fejleszteni.

A program a diákok szilárd ismerete a szervezet a sport, a szabályok és szabályok és a vitarendezési mechanizmusok.

A program lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy megszerezzék a szükséges ismereteket a nemzetközi szövetségekben, ügyvédi irodákban, sportklubokban, szakmai ligákban, doppingellenes szervezetekben és sport reprezentációs ügynökségekben.

A szakiskolai bizottság által kidolgozott mesterképzés olyan módon van felépítve, hogy lehetővé tegye a hallgató számára, hogy fokozatosan merüljön fel a sportjogi világban, kezdve a nemzetközi sportintézetek általános áttekintésével és szabályaival és szabályaival. a sportjogra vonatkozó konkrét kérdések részletesebb tanulmányozása felé.

Minden professzorunk és oktatónk részt vesz a nemzetközi sportjogi tevékenységekben, ami lehetővé teszi diákaink számára, hogy valós képet kapjanak a szakmai gyakorlatról, mint nemzetközi ügyvédekről, sportbírákról, labdarúgó klubvezetőkről és vezetőkről. Az oktatók tapasztalatainak felhasználásával az akadémiai módszertan gyakorlati megközelítésre összpontosít, a sportjogra vonatkozó legfontosabb eseteket vizsgáló jelöltekkel, a vitatott bíróságokon való részvétellel, valamint a diákokkal és professzorokkal folytatott fórumokon és megbeszéléseken való részvétellel, erős szakmai kapcsolatokat teremtve.

Ezen kívül a mesterképzés lehetőséget kínál arra, hogy látogasson el mind a nemzeti, mind pedig a nemzetközi magán- és magánintézményeket, például a spanyol profi labdarúgó-szövetséget, a FIFA-t, az UEFA-t, az IBU-t, a FEI-t és a sportvivő-döntőbíróságot.

A hallgatók a nemzetközi ügyvédi irodákkal, intézményekkel és nemzetközi szövetségekkel kötött megállapodások széles körét élvezik a szakmai gyakorlatuk elvégzésére, beleértve a Real Madrid CF-t is, amely korlátozott számú helyet kínál a diákoknak a Real Madrid jogi osztályán belül.

DIFFERENCIÁLIS SZEMPONTOK

 • Egy speciális tudományos program, amelyet egy szakértői bizottság tervezett a legjobb tudományos eredmény elérése érdekében.
 • Egy modern tanítási módszer, amely gyakorlati hangsúlyt fektet a diákok és az oktatók közötti szakmai kapcsolatok előmozdítására
 • Minden előadó és professzor részt vesz a nemzetközi sportjogi tevékenységekben.
 • Látogatások olyan sportintézményekbe, mint a FIFA, az UEFA, a Sport Választottbírósága.
 • Lehetőség van arra, hogy a Real Madrid CF jogi részlegénél (a klub korlátozott számú pályázatot kínáljon), vagy nemzetközi jogi cégeknél, intézményeknél és nemzetközi szövetségeknél, például Ruiz Huerta és Crespo, Laffer, Sportia Law és a Nemzetközi Triatlon Unió.

AMELYNEK CÉLJA A:

A Nemzetközi Mester Sport Jog, LLM , kiváló lehetőséget a diplomások jogi háttér, keres egy szilárd szakosodás posztgraduális diploma nagy foglalkoztatási potenciállal, és az ügyvédek, akik szeretnék bővíteni a szakmai távlatokat.

Jó angol nyelvtudást és jogi diplomát igényelnek. A pályázóknak át kell adni egy interjút, amelynek célja a profiljuk és a program elfogadása.

JÓVÁHAGYOTT TEVÉKENYSÉGEK

Látogasson el a Santiago Bernabéu Stadionba és a Real Madrid Citybe (Valdebebas). A diákok is részt vehetnek Svájcban. Az utazás magában foglalja a fontos sportintézmények székhelyén tett látogatásokat, például:

 • UEFA
 • FIFA
 • FEDERATION EQUESTRE INTERNATIONAL
 • NEMZETKÖZI TRIATHLON UNION
 • A SPORTBÍRÓSÁG BÍRÓSÁGA.

MÓDSZERTAN

Az akadémiai módszertan a mester egészében nagy hangsúlyt fektet a tanulásra és gyakorlati esettanulmányokra. Az oktatók valódi szakértők és szakértők a nemzetközi sportpályákban. A diákok megvizsgálják a sportjogra vonatkozó vezető eseteket, megismerhetik a bírósági eljárásokat, és részt vehetnek fórumokon és megbeszéléseken előadókkal és osztálytársaikkal.

Az egyetemi programot és az akadémiai módszertant egy szakértői bizottság tervezte, amely a tapasztalt oktatókból és szakemberekből állt a legjobb tudományos eredmény elérése érdekében.

Többek között a mester a diákok számára kiemelkedően gyakorlati képet mutat a folyamatokról, amelyeket a FIFA Vitarendezési Kamara előtt és a Sport Választottbíróság előtt folytatnak. A hallgatóknak lehetőségük lesz tanulni lépésről lépésre és gyakorlatokon keresztül, hogyan kell eljárást végrehajtani a FIFA Vitarendezési Kamara előtt, és azt követően a Sportbírósághoz benyújtott fellebbezést. A nemzetközi ügyvédek segítik és tanácsolják, megtapasztalják az ilyen eljárást, és megvan az esélyük, hogy ügyüket a valódi választottbírók által a tárgyalóteremben álló testület előtt megvédjék. A diákok különböző szerepet játszanak - mint pártokat, tanúkat és ügyvédeket.

Program

 • 1. MODUL: A SPORT INTÉZMÉNYEK SZERVEZETE
 • MODUL 2.-LEX SPORTIVA. A SPORT JOGA FORRÁSAI. KIK ÉS HOGYAN SZERZŐDNEK A SPORT JOGAIT
 • 3. MODUL: A VERSENYBIZTOSÍTÁS SPORTSZÁMOKBAN
 • 4. MODUL: A SPORT ESEMÉNYEK SZERVEZETE ÉS A JÓ KORMÁNYZÁS
 • 5. MODUL - NEMZETKÖZI ANTI-DOPING
 • 6. MODUL: NEMZETKÖZI ADÓZTATÁS A LISTÁKAT
 • 7. MODUL - SVÁJCI JOG ÉS JÁTÉKFELVÉTELI JOG
 • 8. MODUL: AZ SPORTOK ARBITRÁCIÓS BÍRÓSÁGA ELJÁRÁSAI
 • 9. MODUL: INTERNSHIP
 • 10. MODUL - MESTERS ÉRTEKEZÉS
Felvételi

A Real Madrid Graduate School - Universidad Europea programok felvételi folyamata egész évben folyik, bár az összes posztgraduális programban való részvétel a helyek elérhetőségétől függ.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

In 2006 Real Madrid C.F.and Universidad Europea de Madrid created the first University School specialized in sports and its relationship with management, health, communications and leisure/recreation.

In 2006 Real Madrid C.F.and Universidad Europea de Madrid created the first University School specialized in sports and its relationship with management, health, communications and leisure/recreation. Kevesebb