Mester LegalTech (LLM)

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

137788_Slide4.PNG

A program célja magasan képzett szakemberek felkészítése, akik széles körű multidiszciplináris kompetenciával rendelkeznek a jog és a technológiák területén.

A jogi területet az IoE (Internet of Minden) befolyásolja, ezért alapvető fontosságú, hogy az ügyvédek megértsék a technológiai területet. A program célja az ilyen technológiák (de nem kizárólagosan) lefedése: mesterséges intelligencia, nagy adatanalitika, nyílt adatok újbóli felhasználása, blokk-lánc, tömegforrás, szemantikai és más legújabb zavaró technológiák, valamint a gamification.

A program tantárgyai a GDPR-re, az IP-re, a kiberbiztonságra, a kiberbűnözésre és a kriminalisztikára, a Fintechre, a Regtechre, az AI-re, a szemantikai jogi webre, a robotikára és másra összpontosítanak.

A tanulmányok különböznek a többi programtól, mivel a hallgatók hakatonon, találkozókon, műhelymunkákon, nemzetközi és regionális versenyen vesznek részt, és egyedülálló lehetőségük lesz saját legaltech startup és MRU Legaltech startup zóna létrehozására. A programban való részvétel rugalmas, mivel az összes anyagot online fogják biztosítani. Természetesen azt javasoljuk, hogy minden időt foglaljon le erre a fantasztikus kalandra, hogy a programból minél több előnyt szerezzen.

Ennek ellenére a tanulmányok játékossá válnak, tehát az első olyan hallgatók lesznek, akik megtanulják, hogyan lehet a játékot felhasználni különböző területeken és területeken.

A program célja a piaci igények alapján:

 • Az ügyvédeknek új technológiai és üzleti kompetenciákra van szükségük;
 • A technológiai fejlődés befolyásolja a jogi szolgáltatások piacát;
 • A feltörekvő legaltech induló vállalkozások speciálisan képzett ügyvédeket igényelnek.

Nemzetközi mobilitási lehetőségek

A hallgatókat arra ösztönzik, hogy vegyenek részt az ERASMUS + mobilitási programban, amely lehetőséget ad külföldi egyetemen történő tanulásra egy vagy két félév során, valamint gyakorlatra egy másik országban.

Karrier kilátások

A tudományos képesítések lehetővé teszik kutatóként való munkát (hozzáférés a harmadik ciklus tanulmányaihoz), valamint pszichológusként való munkát a különféle vállalkozásokban, nem kormányzati szervezetekben és kormányzati intézményekben. Különösen a diplomások képesek lesznek alkalmazni az elért ismereteket és készségeket az emberi erőforrás menedzsmentben, pszichológiai technikákat alkalmazni az üzleti világban az egyes vállalatok hatékonyságának növelése érdekében.

Ösztöndíj lehetőségek

Az MRU ösztöndíjcsomagot kínál a leendő és jelenlegi teljes diplomát kereső hallgatóknak. Az összes lehetőséget itt felsoroljuk .

Belépési követelmények

A pályázóknak egyetemi diplomával kell rendelkezniük az egyetemi felvételhez.

Angol nyelvtudás - a B2-nél nem alacsonyabb szint (az Európa Tanács által jóváhagyott közös referenciakeret alapján). Távoli angol nyelvvizsga kerül megrendezésre azok számára, akik nem rendelkeznek IELTS vagy TOEFL tanúsítvánnyal.

A pályázati eljárás és a szükséges dokumentumok

Kövesse a 4 lépést:

 1. Töltse ki az online application formot az apply.mruni.eu címen
 2. Töltse fel a szükséges dokumentumokat.
 3. Biztosítsa regisztrációját a jelentkezési díj megfizetésével.
 4. Nyújtsa be jelentkezését.

Kötelező dokumentumok:

 1. Oktatási dokumentumok:
  1. Bachelor-fokozatú hallgatók számára: a középiskolai diploma vagy a felsőoktatási oklevél hiteles másolatait az egyetemi feljegyzések átiratával. A dokumentumokat hivatalosan le kell fordítani a litván vagy az angol nyelvre.
  2. Megjegyzés: További oktatási okmányokra (például az állami vizsga vagy egyetemi előtti oktatás eredményére) lehet szükség a kérelmező lakóhelye szerinti ország szerint .
  3. Mesterfokozatú hallgatók számára: az egyetemi átiratok és oklevelek hitelesített másolatai (a jelöltnek egyetemi diploma vagy azzal egyenértékű első egyetemi végzettséggel kell rendelkeznie legalább hároméves tanulmányi időtartammal). A dokumentumokat hivatalosan le kell fordítani a litván vagy az angol nyelvre.
 2. Az angol nyelvtudás eredményét igazoló dokumentum.
  1. Bachelor diplomát kereső hallgatók esetében: legalább B1 szint; angol nyelvtudási bizonyítványok B1 szinttel egyenértékű értékelése: TOEFL 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, PTE.
  2. Mesterfokozatú hallgatók számára: legalább B2 szint, B2 szintnek megfelelő angol nyelvvizsgák értékelése: TOEFL 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5.5-6.0.
  3. Megjegyzés: ha nincs IELTS vagy TOEFL, akkor lehetősége nyílik az egyetem által szervezett online angol nyelvvizsga-tesztre. Az alkalmazás betöltésekor ezt az opciót kell választania. A teszthez nincs külön díj.
 3. Útlevél másolat.
 4. Útlevél típusú fotó.

Diák tapasztalataink

A Sakartvelo hallgató költészet, mese olvasásával litvánul tanult

Keresés: Ukrán hallgatói szenvedély a legjobb kávé megkereséséért

Koreai hallgató olvasás, több főzés a karantén alatt

Szerb hallgató: A modern litvánia példa számunkra a szerbek számára

A német hallgató szerette volna a rózsaszínrépes levest és megtanulta elkészíteni

Utoljára frissítve aug. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 ... Tovább

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 countries. The university offers programs fully taught in English for international students at all levels - from Bachelor’s to PhDs in the field of Social Sciences. Kevesebb