Mester Jog: Európai uniós ismeretek

Általános információk

Program leírás

eu

Bevezetés

A Mester Jog: Európai uniós ismeretek (Master EU) tanítják a jogi kar az egyetem 1998 óta. Ezt végre Master tudományos-kutató 2006-ban, a rendelet az Oktatási Minisztérium a Xunta de Galicia nincs. 51/2006 március 23. A diákok a különböző promóciók tanulmányaikat befejező magas szintű specializáció az európai uniós jog, amely lehetővé tette, néhány közülük a szakmai ugrás a nemzetközi porondon és a munka ma az az uniós intézmények európai.

A fő cél a Mester EU alkotja szakember képzés európai közigazgatás és kezelése az EU-források szakemberek. Így szeretne reagálni a növekvő kereslet ezen szakemberek létezik a munkaerő-piaci és különösen a különböző helyi, regionális, nemzeti és európai uniós hatóságok, valamint a vállalkozások és a általában gazdasági és jogi ügynökök, akik arra hivatottak, hogy működik az egységes piac és a közös valuta, az irányadó lényegében az uniós joggal.

Miért érdemes a mértéke

Ha azt szeretnénk, hogy a szakértelem és az uniós jog kívánnak dolgozni hatálya alá tartozó nemzetközi szervezet, ez is a mester.

A munkaerőpiac alakul az egyre inkább nemzetközi kontextusban, ahol a határok csökkenti és növeli a nemzetközi kapcsolatokban. Mindez megköveteli a magas szintű jogi ismeretek kezelésére és viták merülnek fel, sok fontos következményei vannak az uniós joggal.

Képzés diákok a Master delves releváns témák terén az európai uniós jog, és reagál a növekvő kereslet a szakemberek szakértelemmel az uniós joggal. A tartalom igazodó szert alapos megértése a jogrendszer az Európai Unió, hogy a diákok, hogy több és jobb képességek egyszer a mester tanulmányait befejezte, és így javítsák a tudományos profilok kezdetét és fejlődését pályaválasztás .

Mit tanulni

A hallgató megszerzi a fejlett képzés a speciális és multidiszciplináris jellegű, minden olyan kérdésben, amely a több dimenzió az Európai Unió. Különösen képzését célzó minősített európai kezelését és igazgatását az uniós források szakemberek.

szerkezete Tanulmányok

kötelező tantárgyak

 • Európai jogi kultúra
 • Jogi integráció és transzformációk jogrendszerek
 • gazdasági integráció
 • Alkotmány, állampolgárság és jogok
 • Irányelvek és szabadságok
 • igazságszolgáltatási rendszer az Európai Unió

választani

 • A közösségi jog és az összehasonlító Munkaügyi és Társadalombiztosítási
 • A közösségi jog a tenger
 • A szabadság, a biztonság és a jog
 • Beszerzésének és kezelésének közösségi források
 • hazai piacon
 • külső fellépése az Európai Unió

Doktori disszertáció

 • A kutatás módszertana és kutatási eszközök (nyelv)
 • Doktori disszertáció

szakmai és tudományos eredmények

Kormány: helyi, regionális, nemzeti és uniós szinten. gazdasági, jogi és társadalmi szereplőre az EU belső piacán. előállítására alkalmas az EU ellenzi a programot. Gyakornoki program végén a Mester. Európai közszolgálat; EU ideiglenes alkalmazottak a küldöttségek, az Európai Bizottság külföldön tanácsadás az európai kérdésekről; Public-regionális és államigazgatásban.

Ajánlott profil

 • Diplomások egyetemi végzettséggel és külföldi állampolgár, vagy az Európai Felsőoktatási Térségben.
 • Pályakezdő külföldi oktatási rendszereknek az Európai Felsőoktatási Térség jóváhagyása nélkül a címük, ellenőrzését követően az UDC, bizonyítva oktatási szint egyenértékű a megfelelő hivatalos spanyol egyetemi és hogy a kibocsátó ország neve hozzáférést posztgraduális tanulmányokat.

Közös hozzáférési követelmények

Miután egy fokozat, oklevél vagy egyetemi diplomával, nemzeti vagy külföldi.

Utoljára frissítve júl. 2017

Az iskoláról

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through t ... Tovább

The University of A Coruña is a public institution whose primary objective is the generation, management and dissemination of culture and scientific, technological and professional knowledge through the development of research and teaching. Kevesebb
A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , A Coruña , Ferrol , Ferrol + 9 Több Kevesebb