Mester eljárási jog

Általános információk

Program leírás

különbségek pálya

A szükséges gyakorlati javítására és megszerzése új elméleti ismeretek vezetni, és bizonyítják, hogy a jogi szakemberek, hogy fontos a folyamatos tanulás különböző formái, különösen a hatálybalépése 2016, az új polgári perrendtartás, amely fogja eredményezni, hogy szükség van a jogi szakemberek frissíteni, hogy szembenézzen az új eljárási rendszer az új törvény. Egészül ki ebben a valóságban, a szakosodás pálya eljárási törvény a University Center Tiradentes (UNIT-AL), partnerségben a Superior Law School (ESA - OAB / AL), azt javasolja multidiszciplináris posztgraduális, elméleti és gyakorlati, amelynek célja frissítése és kialakulhatna egy profi képes fellépni a különböző jogterületeken, különös hangsúlyt fektetve az új Polgári Perrendtartás és kapcsolata a többi tudományág eljárási. Ez egy innovatív projekt lefedi kérdések és gyakorlatok rejlő különböző jogi szakmákban. A megközelítés során használt megy, hogy fontolja meg a szakmai igényeit ügyvédek és új kihívások a képzés jogi diplomát.

GÓL

általános:

frissíteni a szakmai jogi karrier érdekében a módosítás által kiváltott Advent az új polgári perrendtartás; a tudás és a joggyakorlat tapasztalati és műszeres elfogultság; és elősegíti az elméleti és a műszaki-tudományos viták.

specifikus:

  • szakemberek képzése kritikus és reflektív gondolkodás cselekedni a teljes felelősséget a termelt jogi aktusok;
  • biztosítja a szükséges ismereteket az eszközök és a technikai eszközök kezelésére bármely peres belül brazil joghatósága;
  • hogy a diákok struktúra információt és feltételeket biztosít a fejlesztési kapacitás gondolkodás, analízis és szintézis.

AUDIENCES

Ez természetesen különböző jogi szakmákban, mivel minden bírói tevékenység megköveteli a világos megértése a jogi jelenségeket műszeresen, hogy van, összpontosított eljárási teljesítmény. Ebben az értelemben, a tanfolyam célja, ügyvédek, tanácsadók és jogi tanácsadást, az ügyészek és az állami védők, valamint mindazok készül ilyen pályára, elsősorban a hatálybalépése 2016-ban a New Code polgári eljárás.

MÓDSZERTAN

A tanfolyamok kerül sor előadások, ahol elméleti és gyakorlati szempontból is foglalkozni kell, beleértve azokat az eseteket viták, hogy mindig is ösztönözte az aktív hallgatói részvételt, valamint az előző olvasási a tartalmat kell tanítani.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Kevesebb