Mester alkotmányjogi és közigazgatási

Általános információk

Program leírás

különbségek pálya

Az egyik legszembetűnőbb tulajdonsága a törvény szociáldemokrata állam fennhatóságát az Alkotmány. Ennek eredményeként, az elmélet a teremtés azt tanítja, hogy az úgynevezett alkotmányos blokk keletkezik a szabályok szerint az alapvető jogok és garanciák és állami szervezetet és hatásköröket, amelyek úgynevezett anyagilag alkotmányos követelményeknek. Ebben a forgatókönyvben az ágak Alkotmányjogi és Közigazgatási Jogi vannak vitathatatlan központi megvalósításában az alkotmányos elvek és tedd eredő szabályokat. Ezért alapvető fontosságú, hogy a jogi szereplők, hogy megértsék az elmélet és a gyakorlat, hogy támogassák a bírósági és közigazgatási határozatok a brazil állam. Egészül ki ebben a valóságban, a szakosodás pálya Alkotmányjogi és Közigazgatási Jogi Egyetem Center Tiradentes (UNIT-AL) együttműködve Superior Law School (ESA - OAB / AL) javasol multidiszciplináris posztgraduális, elméleti és gyakorlati, amelynek célja frissítése és kialakulhatna egy profi képes fellépni a területeken különböző területein jog, különösen a közjogi. Ez egy innovatív projekt lefedi kérdések és gyakorlatok rejlő különböző jogi szakmákban. Ezért volt szükség a partnerség a University Center Tiradentes (UNIT-AL), valamint a magasabb School of Law (ESA-OAB / AL), annak érdekében, hogy megkönnyítsék a specializáció. A megközelítés során használt megy, hogy fontolja meg a szakmai igényeit ügyvédek és új kihívások a képzés jogi diplomát.

GÓL

általános: jogosultak törvény szakemberek segítségével interdiszciplináris elemzése változók szociáldemokrata jogállamiság, amely áthatja a fennhatóságát az alkotmány egyik alapelve érvényesítő brazil törvény irányítja törvények alkotmányossága, még a gyakorlása alkotmánybíráskodás a Legfelsőbb Bíróság és annak hatása a jogi és adminisztratív kukoricaföldek. Sőt, a kurzus célja különösen, hogy javítsa a gyakorlati és szakmai képzés, amely lehetővé teszi a hatékonyabb és felelősségteljesebb gyakorlat jogi és szociális tevékenységek a törvényszéki és közigazgatási szinten.

specifikus: • dolgozzon ki egy kritikus és interdiszciplináris értelemben működésének bírósági és közigazgatási szervek hazánkban, figyelembe az alkotmány alapja érvényességének értelmezése és alkalmazása a hatályos jogszabályok, valamint az új törvényi rendelkezések. • Meg kell könnyíteni a megértése a munka gyakorlati szakemberek Alkotmányjogi és Közigazgatási Jogi. • Értékelje fogalmak, módszerek és értékek elfogadott gyakorlat a Legfelsőbb Bíróság, hogy megoldja a problémákat judicialized, főleg a "nehéz esetekben" keretében az alapvető jogok, és annak hatása a bírósági és közigazgatási szervek. • Ismerje és megkérdőjelezik a technikák a jogszabályok értelmezését az összefüggésben a klasszikus és alkotmányos hermeneutika.

AUDIENCES

Ez természetesen különböző jogi szakmákban, mivel minden bírói tevékenység megköveteli a világos megértése a jogi jelenségeket műszeresen, hogy van, összpontosított eljárási intézkedéseket, például az ügyvédi, ügyészi, nyilvános védők és előkészítői az ilyen karrier.

MÓDSZERTAN

A tanfolyamok kerül sor előadások, ahol elméleti és gyakorlati szempontból is foglalkozni kell, beleértve azokat az eseteket viták, hogy mindig is ösztönözte az aktív hallgatói részvételt, valamint az előző olvasási a tartalmat kell tanítani.

Utoljára frissítve nov. 2016

Az iskoláról

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Kevesebb