Első hivatalos Masters Spanyolországban képező diák működési jogot, együtt a másik két jogokat, amelyek kezelésére használt fegyveres konfliktusok, a nemzetközi jog és a humanitárius jog.

A Mester a nemzetközi humanitárius jog, az emberi jogok és Működési törvény az első hivatalos program Spanyolországban képező diák működési jogot, együtt a másik két jogokat, amelyek kezelésére használt fegyveres konfliktus: a nemzetközi jog humanitárius és emberi jogokat.

Ez egy érvényes hivatalos neve az egész európai oktatási térben, és lehetővé teszi a doktori programokat.

Ők jelenleg aktív több mint 25 fegyveres konfliktusok a világban, és a becslések szerint több mint 400.000 gyermek vesz részt bennük, mint gyerek katonák, az UNICEF szerint. Működési szakértők jog, a nemzetközi humanitárius jog és az emberi jogok szükségesek.

Student Profile

Új szakmai lehetőségeket diplomások jog, a katonai tudományok, keresek nagyobb specializáció területén a nemzetközi humanitárius jog és az emberi jogok.

Graduate profilja

A jól szakmai gyakorlat és elméleti, jogi, politikai és kulturális elemeket kapcsolatos nemzetközi emberi jog.

A végzős képesnek kell lennie arra, hogy megbirkózzon -az emberi jogokon kulcsfontosságú a különböző társadalmi gyakorlatok: a tanítás a gyakorlatban a politika és az igazságszolgáltatás, hogy azokat, amelyek a tervezés, kialakításában és végrehajtásában közpolitikák, tanácsadó, tanácsadó és a szakma gyakorlása szempontjából.

A Mester a nemzetközi humanitárius jog, az emberi jogok és Működési törvény elősegíti a társadalmi érzékenység minden diplomások, a polgári kultúra és tudja, hogy a legjobb legitimitásának demokrácia a garancia és az emberi jogok védelme és a törvény nemzetközi.

Karrier kilátások Program

 • A nemzetközi szervezetek kapcsolódó területeken az emberi jogokat.
 • NGO dolgozók az emberi jogok, a humanitárius segítségnyújtás és a fejlesztési együttműködés, valamint tanácsadói munka a számukra.
 • Jogászok személyek szakmai munkát az átmeneti igazságszolgáltatás.
 • nemzeti közszolgálati minden szinten (állami, regionális és helyi) a nemzetközi fejlesztési együttműködés, továbbá a fejlődés előmozdítása és a társadalmi integráció a saját társadalmakban.
 • Szakmai újságírók, akik szeretnének szakosodni ezen a téren.
 • Tanácsot ad cégek vállalati társadalmi felelősségvállalás.
 • Kutatás és tanítás az emberi jogok, a béke és a fenntartható fejlődés.

Program mód

Módszertan

Az oktatási rendszer teljesen kifejlődött a Virtuális Campus, hozzáférhető az interneten keresztül tele-számítási platform jelenleg használatban az egyetemen.

Az elején a kurzus, akkor eljut a hallgató keresztül internetes (e-mail, és letölthető anyagokat az internetről), a Mester Általános dokumentáció, ideértve:

 • Set Információ az összes tárgyak
 • Általános menetrend
 • Tanárok névsora
 • Általános oktatási módszertan
 • Típusának leírása közzétett dokumentumok
 • Alapvető elérhetőségét, telefonszámát, címét az e-mail, hívás menetrendek stb

Együtt az általános dokumentáció és elektronikusan, a hallgató is sor kerül egy bemutató minden téma, ami a következőket tartalmazza:

 • alany részletes programot és készségek a hallgatók elérjék a következtetést.
 • Részletes sor képzési tevékenységeket, a munkával kell szállítani, az értékelési kritériumok a rendes és rendkívüli hívások, bibliográfia és az ajánlott linkeket.
 • Elhelyezkedés és részletes mechanizmusai tele-konzultálással tanár
 • Test dátumok, a szállítási határidő a munka
 • Minden egyéb információ szükséges útmutatást nyomon a témát.

Az ilyen anyag elérhető lesz mindenkor a Virtuális Campus, akinek honlap felsorolja az összes tantárgyat, amely a diák beiratkozott által szervezett félév.

Szerkezet

Minden alany által koordinált tanár, megállapításáért felelős képzés útvonalak és a hallgatók, a Virtuális Campus, minden szükséges tanulmányozni tananyag.

A Virtuális Campus, az egyes ciklusok köré mappastruktúrájának szánt kommunikáció, dokumentáció, közlemények, stb saját oktatási e-learning projektek. A platform is kínál számos alapvető eszközei a tanulás, mint az online fórumok, videokonferencia, a szállítás papírok vagy dokumentumtárak terjesztésének jegyzetek a diákok körében. Továbbá ez olyan eszközöket tartalmaz, mint például a felméréseket vagy gyakorlatok, amelyek lehetővé teszik, hogy kölcsönhatásba lépnek a diákok ellenőrzése az előrehaladását a témában.

Oktató tanfolyamok képzési útvonalak strukturált tanulási szekvenciák vannak programozva az oktató tartalmától függően a téma, osztja azt modulok (fejezetek) és szakaszait. A formáció folyamatot nemcsak dokumentumok is szerepelnek, de lehet bármilyen eszközök által kínált platform a virtuális egyetem, hogy az elemek az útvonal lehet gyakorlatok, csoportos munka, részvétel a fórumok, felmérések és egyéb elem egyetemen.

Az oktató figyeli az elért diákok, tudva mindenkor milyen dokumentumokat elolvasta és meddig szentelt neki, és hozhat létre ilyen kötelező mérföldköveket, így ha a hallgató nem teljesítette a tesztet nem tud hozzáférni a többi képzési útvonal.

Ezen túlmenően az anyag elérhető az egyetemen, útmutatók a tervek szerint rendszeresen csoport nappal korábban beállított által készített videokonferencia rendszerek és a tele-szeminárium. A tanárok állandóan elérhető e-mailben, maximum késés a választ 48 órán át. Ők is elérhető lesz, hogy hívja időnként, és a korábban beállított napok minden egyes témában.

képzési tevékenységek

Publishing dokumentáció oszlik el az év, ami a különböző modulok és tanulási szakaszban, hogy a tanuló fokozatosan magába olvasztja a tárgya a szállítások. Mindegyik kiadványok tananyagok kell állnia a különböző típusú dokumentumok:

 • elméleti tartalmát a téma. Minden tanítási egység (modul vagy szakasz) magyarázza az egész téma a téma. Ennek tartalma, széles köre és mélysége, így a kiegészítő információkat fogalmak, definíciók, bibliográfia és webes linkeket.
 • Vizsgálatok és ellenőrzés. Eredményeik teszik közzé a platformon
 • Javasolt gyakorlatok és feladatok, hogy a diákok ki kell töltenie és elektronikus úton elküldik a tanár, és ez a helyes és értékelni. A munka középpontjában a tartalmát a téma és annak alkalmazása a problémákat, példák és esettanulmányok.

Minden kiadvány dokumentáció, az oktató tájékoztatja a diákok a határidő az egyes gyakorlatok és javasolt munka, amely általában három vagy négy hét után a kiadvány a megfelelő tartalmat.

Értékelés

Értékelési rendszer tantárgyak:

Bár az értékelési rendszer függően változhat a sajátos jellemzőit minden alany, általában, az értékelési rendszer köré épül a következő elemeket:

 • Részvétel fórumokon és egyéb tevékenységek ütemezett át a virtuális campus.
 • A nyomon követés vizsgálatok.
 • Gyakorlati vizsgálatok vagy értékelés munkát.
 • Élő döntő próba vagy a projekt (távoktatás).

Végső vizsgálatokat minden egyes alany egyaránt tartalmazhat vizsgálata és bemutatása a projekt szállított elektronikusan.

A végleges minősítése a tárgy veszi, hogy végső vizsgálatot súlyozott többi eleme szereplő becslés a tanítási útmutató minden alanynál.

A fajsúly ​​a százalékokat minden tantárgyból a dokumentációban szállított diákok elején a kurzus.

Minden fokozat lesz elérhető az interneten keresztül, a magánszférában a diák.

Assessment System Diplomamunka:

A diplomamunkám, nevezetesen a megvalósítása a digitális marketing tervet védeni kell, így TelePresence bíróság előtt.

A Bíróság áll professzorok a Mester és az érintett szakemberek.

Olvasása és védelmi Mester Final kerül sor júliusban vagy szeptemberben, attól függően, hogy az időszak befejezése a szakmai és csak egyszer kell elvégezni jóváhagyta a más tárgyak a tantervben.

Az értékelés figyelembe veszi az egyéni munka, tükröződik az írott és audiovizuális dokumentum, amely a javaslat (80% -a az utolsó évfolyam), és a szóbeli előadás a Tribunal (20% -a az utolsó évfolyam).

Program oktatási nyelve:
 • Spanyol
Ez a kurzus On-line
Start Date
Duration
1 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
5,750 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint