Master of Science a nemzetközi kereskedelmi jog

Általános információk

Program leírás

SALFORD EGYETEM

Áttekintés

Ez a kurzus biztosítja a jogi diplomások számára a korszerű tanulás lehetőségét a nemzetközi kereskedelmi jog kulcsfontosságú területein, beleértve az áruk nemzetközi eladását, a nemzetközi szellemi tulajdonjogot, a nemzetközi vállalati jogot és a kormányzást, valamint a fejlett szerződési jogot és tárgyalásokat.

A program nagy hangsúlyt fektet az iparra, és az iparági együttműködési projekt csúcspontja. A négy iparági probléma közül választani fog egy valódi iparági probléma kutatására és kutatott megoldások biztosítására, amelyek segítenek a tanulás gyakorlati megvalósításában. Ön képes lesz arra, hogy válasszon, hogy folytat-e egy hagyományos kutatási dolgozatot, amely egy valós üzleti problémára épül, vagy a foglalkoztatási vagy elhelyezési tapasztalaton alapuló munkalapú projektjelentés.

A programoktatás a kontextus szerinti üzleti torzításra összpontosít, és a nagy és dinamikus üzleti iskola által kínált hálózatépítési és foglalkoztatási kilátások előnyeit fogja élvezni.

A nemzetközi diákoknak az LLM útvonalra kell jelentkezniük.

A kurzus távoktatási lehetőséget is kínál a hivatalos partnerünk, a Robert Kennedy Főiskola, Zürich, Svájc útján.

Fogsz:
 • Fedezze fel a nemzetközi kereskedelmi jog kulcsfontosságú területeit
 • Kritikusan elemzi a társasági jogot és a kormányzást
 • A tudás alkalmazása az ipari együttműködési projekten keresztül

Ez az Ön számára, ha


 1. Ön a nemzetközi üzleti életre törekszik
 2. A jogi szakma karrierjére törekszünk

 3. Szeretné fokozni a vállalati jog és a kormányzás ismereteit

 4. Ön kritikus gondolkodó

 5. Szeretné a nemzetközi kereskedelem gyakorlati ismereteit fejleszteni

 6. Ön kereskedelmileg gondolkodó

Tanfolyam részletei

A program blokkolt, és több bejárati pont van az év során. A diákok az alábbi modulokat veszik sorrendben a kezdési időponttól függően.

A kurzus négy intenzív tanulmányi időszakban történik. Minden egyes blokk esetében egy-egy modult tanulmányoz egy hat hetes időszakra. A szemtől-szembe tanítás minden héten hat órára kerül az egyetemen. Ezenkívül minden hétfő délután részt vesz az Ipari Együttműködési Projekt tanított elemében a hat hetes blokkok alatt. Ebben az időszakban önállóan önálló tanulmányokat folytat online támogatással az egyetem virtuális tanulási környezetében, a Blackboard-on keresztül.

Az Ipari Együttműködési Projekt (ICP) modul a végleges 60 kreditet adja el a diplomád. Önnek lehetősége lesz arra, hogy válasszon egy elhelyezés, szakmai gyakorlat vagy disszertáció között, amelyek mindegyike úgy tervezték, hogy a pályafutásaihoz igazodjon, és növelje szakmai tapasztalatait.

Elosztott egy felügyelőt, aki az ICP-n keresztül mentorálja Önt. Önnek lehetősége lesz arra is, hogy vegyen részt a Student Hub-ban és a askUS-ban. A AskUS segítséget nyújthat a diákok előkészítésének / elhelyezésének támogatása és az elhelyezésre kerülő személyek számára, hogy részt vehessenek a képzési workshopokon a legjobb gyakorlatok biztosítása érdekében. A Hallgatói Hub segíthet szakmai gyakorlatok, elhelyezések és élő projektek megtalálásában az Ön ipari együttműködési projektje számára.

A részmunkaidős hallgatók alternatív modulokat tanulnak (egy modul, egy modul kikapcsolva), hogy befejezzék diplomáját két év alatt.

Mit fogok csinálni?

A szemtől szembe tanítás minden héten két fél napig kerül a campusba. Továbbá, az Ipari Együttműködési Projekt tanított elemén minden szerdán délután részt vesz a hat hetes blokkok alatt, egy önálló tanulmányt készít a saját idejében az egyetem virtuális tanulási környezetében, a Blackboard-on. A diákok egyéni menetrendjei az indukciós héten kerülnek megrendezésre.

A tanítás előadásokat, szemináriumokat és oktatóanyagokat tartalmaz, amelyek a tanulási tevékenységek széles skáláját alkalmazzák.

ÉRTÉKELÉS

Minden tanított modult két munkával értékelnek, amelyek mindegyike 50% -át érinti a teljes kurzusértékelésnek.

Bár minden tanított modulnak saját értékelési stílusa van, minden értékelést úgy terveztek meg, hogy lehetővé tegyék a diákok számára, hogy bemutassák fejlett ismereteiket és készségeiket.

 • Egyéni vagy csoportos munka
 • Kutatási alapú feladatok
 • Előadások
 • Látott vagy láthatatlan vizsgálatok
 • Zárt vagy nyitott könyvvizsgák

Salford Business School

A Salford Business School célja, hogy az Egyesült Királyságban legyen az üzleti szempontból leginkább tájékozott, iparági szempontból releváns üzleti iskola. Az iparág mindent megtesz, hogy megtanuljuk a tanulók tanulását a munkahelyteremtéshez, kutatásainkat és az egyetemi munkatársaink befolyásolását.

Azt akarjuk, hogy a lehető legjobb tudományos és személyes tapasztalatot szerezzük. Itt tanulóként hozzáférhet számos tapasztalathoz és lehetőséghez, beleértve az Egyesült Királyságban vagy nemzetközileg elismert szakmai gyakorlatokat és munkahelyeket, így sokkal többet végezhetsz.

Mi a helyzet után uni?

Mind az Egyesült Királyságban, mind a tengerentúlon a nemzetközileg összpontosított LLM az „arany standard” szakképesítés a jogi szakmába való belépéshez, mivel a specializáció középpontjában egyre inkább a nemzetközi joggyakorlat áll.

A vállalati üzleti világban az LLM hasonló ügyintézőt hordoz az Executive MBA-hez, miközben nagyobb tartalmat kínál a tartalmában.

Számos európai joghatóságban az LLM a jogi szakmába való belépés kötelező feltétele.

Karrier linkek

A Salford Egyetem a XIX. Század végi intézményeiből származott, amely tehetséges, technikailag kompetens és profi munkaerőt biztosított az Egyesült Királyság gyorsan növekvő iparágainak támogatására. A 21. században ez még mindig erős. Míg az ipar jelentősen megváltozott, az iparágra összpontosított oktatás iránti igény egyaránt releváns.

Tanuljuk azokat a készségeket, amelyeket a munkáltatóknak szüksége van, és ennek eredményeképpen diplomások kiváló nemzetközi karrierlehetőségeket élveznek.

A posztgraduális kurzusunk tanterve egyensúlyban tartja az egyetemi oktatást és a szakmai tapasztalatot. Ipari partnereink hozzájárulnak a tananyaghoz, hogy a tanítás tükrözze az ipar jelenlegi és jövőbeli igényeit, és fejleszti a munkáltatók által igényelt készségeket. Az Ipari Együttműködési Projekt, amely a tanulmány utolsó harmadát képezi, úgy tervezték, hogy valós tapasztalatokat nyújtson Önnek, hogy alkalmazhassa a tanult elméletet.

Amit tudnod kell

Ez a kurzus alkalmas a közelmúltbeli hazai, uniós és tengerentúli jogi diplomásokra, akik alapképzési tudásukra és szakértelmükre épülnek, valamint az oktatásra visszatérők, akik tudásukat és készségeiket frissíteni vagy bővíteni kívánják.

A kurzus azok számára készült, akik nemzetközi üzleti vagy jogi gyakorlatban kívánnak pályafutást folytatni. A blokkszállítási mechanizmus azt jelenti, hogy a kurzus azoknak a diákoknak érhető el, akik nem kívánnak tanulni a munkából. A diákok félévenként egy vagy több modult tudnak elvégezni.

Az LLM az egyetlen útvonal, amely a nemzetközi hallgatók számára elérhető.

Angol nyelvi követelmények

Normál esetben az IELTS 6.5 egyetlen eleme sem érhető el 5,5 alatt, vagy egyenértékű elismert biztonságos angol nyelvvizsga (SELT).

Ha az angol nyelvi képesítés kissé alatta van ennek a szintnek, a pályázók az egyetem számos angol nyelvtanfolyamát vehetik igénybe.

Utoljára frissítve Július 2019

Az iskoláról

EduPlanet was founded in July 2012 in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market for students who want to develop their careers an ... Tovább

EduPlanet was founded in July 2012 in England, United Kingdom. Is a service provider of educational consultancy, one of the best options in the market for students who want to develop their careers and pursue further education abroad. Kevesebb
Hatfield , Mexikó város , Bogotá , Salford , Fürdőkád , Cambridge , London , Northampton + 7 Több Kevesebb