Master of Laws in Felvételi (LLM)

Általános információk

Program leírás

Az Emory Egyetem Jogtudománya praktikus, fegyelmezett megközelítést kínál a törvény tanulmányozásához, amely a hallgatókat a törvény szerepében veszi részt a közösségünkben, a társadalomban és a világban. Diákközpontú fókuszunk, innovatív programjaink és az ösztöndíj iránti elkötelezettségünk előkészíti a hallgatókat, hogy azonnali és tartós hatással legyenek.

Emory Law LLM teljes munkaidőben kilenc hónapon belül, vagy részmunkaidőben legfeljebb négy évig teljesíthető. Számos koncentráció áll rendelkezésre, vagy a program testreszabható a hallgató sajátos érdekeire az általános tanulmányi lehetőségen keresztül. Az LLM program nyitva áll az olyan magánszemélyek számára, akik külföldi jogi diplomával és / vagy amerikai JD diplomával rendelkeznek egy ABA akkreditált jogi egyetemről.

"Az Emory Law egy globális intézmény, és a különböző jogi programokat kínáló képzési programunk képes arra, hogy támogassuk az ösztöndíjat, a részvételt és az elérhetőséget."

James B. Hughes Jr., ideiglenes Dean

Miért van Emory Law ?

Emory Law mindent tartalmaz:

  • Akik a saját szakterületük szakértői és dinamikus tanárai az osztályteremben.
  • Számtalan lehetőség a gyakorlati, tapasztalati tanuláshoz.
  • Aláírási programok, amelyek tudást és készségeket építenek egy olyan tananyagon keresztül, amely mind a folyamatot tanítja, mind a módszer gyakorlását.
  • Olyan támogatási és együttműködési környezet, amely ösztönzi a status quo kihívását.

Jelentkezési határidők

Őszi félév: korai határidő, április 15 .; általános határidő, június 30

Tavaszi félév: korai határidő, szeptember 30 .; általános határidő, november 15

LLM felvételi

Emory Law LLM program kínál az érettségi amerikai és külföldi jogi iskolák a lehetőséget, hogy folytassa a mester jogi egyetemet az egyik legmagasabb országosan rangsorolt ​​jogi iskolák az Egyesült Államokban.

Jogosultsági

Ahhoz, hogy az Emory Law LLM programjába való belépést vegyék figyelembe, a pályázóknak meg kell kapniuk az első jogi diplomát, amely lehetővé teszi számukra, hogy az LLM beiratkozását megelőzően gyakorolhassák jogaikat hazájukban.

Amerikai diplomások: A pályázóknak JD diplomát kell szerezniük egy ABA akkreditált jogi egyetemen.

Külföldi végzettségű ügyvédek: Az elsőfokú jogosítványok országonként eltérőek.

A felvétel a kérelmező akadémiai képzettségére, szakmai hátterére, személyes nyilatkozatára és szakmai és tudományos referenciáira épül. Erős jelöltek kiváló akadémiai nyilvántartással és komoly érdeklődéssel rendelkeznek a jogi oktatás megtapasztalására kiváló amerikai oktatási környezetben.

Nyelvi képesség

Az LLM programban részt vevő hallgatóknak olyan szintű angol nyelvtudással kell rendelkezniük, amely lehetővé teszi számukra az osztályban, nehéz technikai anyagokban való elolvasást és vitát. A napi előkészítés igényes, és az angol nyelvű korlátozásokkal rendelkező diákoknak nehézségeik vannak. Csak azokat a diákokat kell alkalmazni, akik magabiztosnak érzik magukat angol nyelvtudásukban.

Emiatt a TOEFL (angol nyelvvizsga, mint idegen nyelv) szükséges külföldi pályázóknak, akiknek az anyanyelve nem angol. A TOEFL 600-as pontszám a papíralapú teszten, 100 az interneten alapuló teszten, vagy 250 a számítógépes teszten várható. Az egyes alkalmazások minden aspektusát figyelembe veszik, és a nyelvi készségeket az interjú során tovább értékelik, és mint ilyenek, az alacsonyabb pontszámmal rendelkező jelöltek is figyelembe vehetők.

Azok a kérelmezők, akiknek anyanyelve nem angol, de olyan intézményben szerzett diplomát, amelyben az angol nyelv az oktatási nyelv, kérhetik ezt a követelményt. A kérelmeket az llmadmission@emory.edu e-mailben lehet benyújtani

A nem anyanyelvű angol nyelvű posztgraduális hallgatók azonban az angol anyanyelvűektől elkülönítve tesztelik a tanfolyamokat, és időnként további vizsgát igényelnek. Ha a felvételi folyamat során lemond a TOEFL / IELTS-ről, a hallgató mentesül a szálláshelytől, és úgy teszteli, mintha angol lenne az anyanyelvük. Ezért a lemondás iránti kérelmeket gondosan mérlegelni kell, és ha bármilyen bizonytalanság van a nyelvi képességgel kapcsolatban, a TOEFL vagy az IELTS pontszámot kell benyújtani.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

In 1916, Emory University established a law school with a faculty of great teachers with degrees from the most highly regarded institutions of the era, a library of over 5,000 volumes, and a class of ... Tovább

In 1916, Emory University established a law school with a faculty of great teachers with degrees from the most highly regarded institutions of the era, a library of over 5,000 volumes, and a class of twenty-seven students. Kevesebb