Master of Laws Kereskedelmi Jog, nemzetközi szempontokkal

Általános információk

24 locations available

Program leírás

Wirtschaftsrecht

A mesterképzés régi = "Nemzetközi vonatkozású üzleti jogot azoknak a hallgatóknak tervezték, akik már rendelkeznek első tudományos fokozattal.

A mester távoktatás "vegyes tanulás" koncepcióként van kialakítva, és a tanulási elemek összehangolt kombinációját képezi: "A tankönyvek szerkesztése", "Interaktív tanulás a virtuális előadóteremben" (otthoni), néhány helyszíni előadás az egyik országos tanulmányi központban is. vizsgaidőket egy otthoni tanulóközpontban.

A magiszteri fokozat régi = "Az üzleti jog tehát részmunkaidős távoktatási kurzusként elvégezhető , szokásos 5 féléves tanulmányi idővel , helyétől függetlenül.

A DIPLOMA tudományos diplomája lehetővé teszi a diplomások doktori fokozatot.

Master fokozat a Nemzetközi Alt = "Üzleti Jogban

A távoktatási kurzuson a hallgatók gyakorlati és elméleti ismereteket szereznek a nemzetközi alt = "üzleti jog területén az alapmodulokban. Különböző esettanulmányok alapján differenciált vita zajlik tudományos alapok és a nemzetközi alt =" üzleti jog kutatása alapján. Ezenkívül, a hallgatói választástól függően, az üzleti biztonság, a társasági adójog és a nemzetközi szerződés összeállításának két fő területe elmélyíti a műszaki ismereteit.

A hallgatók megszerezik a szükséges speciális ismereteket a cselekvés szükségességének előrejelzéséhez, a vállalkozási döntések kockázatainak felméréséhez jogi kérdések alapján, konkrét megoldások kidolgozására és végrehajtásuk támogatására.

Internationales alt = "Kereskedelmi jog a gyakorlatban

A tudományos mesterképzés sikeres elvégzése után vannak olyan szakmai alkalmazási területek a szolgáltató cégekben, amelyek aktívan vesznek részt a határokon átnyúló és nemzetközi jogi tanácsadással. A globális gazdasági hálózat miatt az üzleti ügyvédek iránti igény magas a nemzetközileg működő vállalatoknál is.

normál időszakban

Távoktatás: 5 félév / 120 ECTS

A tényleges tanulmányi időszak ingyenesen bővíthető legfeljebb 4 félévre a standard tanulmányi időszak alatt.

alapvonal

A téli félév (október) és a nyári félév (április) megfelelő számú résztvevővel.

akkreditáció

A szakképzési program akkreditációja a FIBAA akkreditációs ügynökség által.

tandíj

Távoktatás: 317,00 € / hó (összesen 10 495,00 €, plusz egyszeri vizsga díja 985,00 €)

felvételi követelmények

A DIPLOMA Hochschule vagy más egyetemen vagy alkalmazott tudományos egyetemen vagy egyetemen (főleg a közgazdaságtan vagy a jog területén) vagy legalább ezzel egyenértékű külföldi diplomát telt le ugyanazon vagy kapcsolódó témában, legalább hat féléves szokásos tanulmányi idővel.

Azok a jelentkezők, akiknek első szakképesítésük végső értékelése "elegendő", nem vehetnek részt a mesterképzésben. Az "kielégítő" végzettséggel rendelkező jelentkezőknek a gyakorlati interjú során bizonyítaniuk kell, hogy képesek ezt a fokozatot sikeresen teljesíteni.

nyilatkozatok

Jogtudományok Master (LL.M.) - A diplomások megkapják a mester bizonyítványt és a bizonyítványt, valamint az úgynevezett "diploma kiegészítést", angol nyelven írták, és a "Records of Records" -ot (a fokozat áttekintése), amelyet nemzetközileg is kapnak Azonosítsa az akadémikusokat a mester fokozattal. A bolognai határozatok után a mesterfokozat megszerezte a doktori követelményeket.

Major szakirányokon

Társasági adójog

A társasági adóra való összpontosítás a régi = "Üzleti jog nemzetközi szempontokkal (LL.M.) kapcsolatos részét képezi. A modul célja a társasági adóra vonatkozó kérdések megválaszolása és azok gyakorlati kezelése a vállalatokban. Egyebek mellett a következő tartalommal foglalkozunk: :

 • HÉA-törvény
 • Átváltási adóról szóló törvény
 • Üzleti adó
 • Társasági adóról szóló törvény
 • Nemzetközi társaságok adóztatása
 • A részvényesek adóztatása

Üzleti biztonság

A társasági adójogra való összpontosítás a régi szintű mesterképzés részét képezi. "Nemzetközi szempontokkal rendelkező üzleti jog (LL.M.). A modul hangsúlyozza, hogy nemcsak a válsághelyzetekre való felkészülés során kell megindítani és végrehajtani az üzleti biztonsági intézkedéseket, ideértve az utódlási megállapodásokat is. A hosszú távú folytonosság szempontjából tervezési lehetőségeket mutatnak be és mérlegelnek egymással, felhasználva a társaság eladását, áthelyezését, fizetésképtelenség esetén a szerkezetátalakítást és az utódlási megállapodások tervezési lehetőségeit, hogy megvizsgálják a példaértékű üzleti biztonsági lehetőségeket.

Az alábbiakban áttekintjük a tartalmat:

 • Vállalati adásvételi szerződések / áttelepítés
 • Európai csődszabályok és szerkezetátalakítás csőd esetén
 • Öröklési tervezés / öröklési adó és társaságok szervezése

Szerződések tervezése nemzetközi kontextusban

A nemzetközi kontextusban a szerződéstervezésre vonatkozó választható hangsúly a régi = "Üzleti jog nemzetközi szempontokkal (LL.M.) folytatott mesterképzés része, amelynek tartalma:

 • Nemzetközi üzleti szerződések
 • Tipikus szerződéses záradékok
 • A nemzetközi üzleti szerződések tipikus típusai
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies ... Tovább

The DIPLOMA University is a privately run, state recognized university of applied sciences located in the picturesque medieval city of Bad Sooden-Allendorf in North Hesse. The notation Bad identifies the city as a recognized spa destination with a long tradition in medical wellness and health treatment. Besides the main campus there are notable campus extensions in more than 25 cities in Germany and one in Italy. Kevesebb
Bad Sooden-Allendorf , Aalen , Baden-Baden , Berlin , Bochum , Bonn , Friedrichshafen , Hamburg , Hannover , Heilbronn , Kaiserslautern , Kassel , Kitzscher , Magdeburg , Mainz , Mannheim , München , Ostfildern , Würzburg , Regenstauf , Nürnberg , Wiesbaden , Wuppertal , Németország Online + 23 Több Kevesebb