Hivatalos Leírás

A kurzus

Az LLM Nemzetközi Vállalati és Kereskedelmi Jog célja olyan jogi diplomások és szakemberek számára készült, akik a mai globális gazdaságban szükséges szakértelem fejlesztését kívánják.

A nemzeti határok jelentősége csökken, és a nemzetközi kereskedelmet és a kereskedelmi kapcsolatokat szabályozó törvény átfogó ismerete rendkívül fontos. Ez a program lehetőséget nyújt arra, hogy mélyreható ismereteket szerezzen a nemzeti határokon átnyúló vállalati és kereskedelmi tevékenységeket szabályozó törvényekről és szabályozásokról.

Lehetővé teszi számodra, hogy tükrözzük a világgazdaság irányításához szükséges jogi szabályok magán és állami dimenzióit, ez a program arra törekszik, hogy felkészüljön Önre a vállalatok, az egyének és az államok közötti jogi kapcsolatok változó és dinamikus jellegére.

A dolgozat részeként jelentős doktori értekezésre van szükség, amelynek célja, hogy növelje kutatási készségeit, miközben részletes vizsgálatot végez az Ön által kiválasztott területen.

Hogyan tanulsz?

Az LLM lehetőséget biztosít a hallgatóknak arra, hogy tükrözzék a világgazdaság szabályozásához szükséges jogi szabályok magán-, vállalati és közigazgatási dimenzióit a nemzetközi üzleti jog (beleértve a nemzetközi kereskedelmet és az áruk nemzetközi értékesítését is), a nemzetközi magánjog és a közjogi többek között az EU belső piacára és a Kereskedelmi Világszervezetre vonatkozó szabályokat.

Kapcsolatfelvétel és Független Tanulmány

A programot két óránként, heti egyszer, minden modulban szállítják. Széles előkészítésre van szükség minden szeminárium esetében, és szélesebb olvasmány várható.

A posztgraduális szintű tanulmány magában foglalja a független tanulmány jelentős részét, feltárva az előadásokon és szemináriumokon szereplő anyagokat. Általános útmutatásként az óránként minden órára a hallgatóknak két-három órát kell eltölteniük független tanulmányban.

Hogyan értékeljük

Minden modulot írásbeli megbízások alapján értékelnek. Szükség van egy jelentős értekezés megírására is. Nincsenek írásbeli vagy szóbeli vizsgák.

Értékelési visszajelzés

A University of Lincoln értékelési visszajelzési politikája azt kívánja biztosítani, hogy az akadémikusok azonnal visszajelzést kapjanak az értékelés során - általában a benyújtás időpontjától számított 15 munkanapon belül.

Belépési követelmények

Az első vagy a második osztály kitüntetett diplomát adott témában.

A nemzetközi hallgatóknak az IELTS 6.0-ban angol nyelvre van szüksége, mindegyik elemnél legalább 5,5-szel, vagy ezzel egyenértékű.

Program oktatási nyelve:
Angol
University of Lincoln

6 további kurzus University of Lincoln »

Utoljára frissítve March 5, 2019
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
1 - 2 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
15,600 GBP
Nemzetközi diákok. | Főoldal / EU diákok: £ 8,600
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date