Master of Science egy ciklusban in-law a State University of Shkodrai Luigj Gurakuqi / Albánia

Általános információk

2 locations available

Program leírás

A Jogi Tanszék a nap, A év. 2016/2017, aktiválta új, integrált tanulás során a State University of Shkodra Luigj Gurakuqi (Albánia). A kurzus a diákok a lehetőséget, hogy elérjék a kettős diplomát, azaz egy kettős diplomát Master tanulmány törvény. Pontosabban, a kúra öt év; Ez biztosítja a képzési program célja, együtt az egyetemi idegen és a külföldi mobilitási időszakra (1 ½ év); Ez magában foglalja a kibocsátás, a végén a tanulmányi időszak, két diplomás fok törvény (kettős diplomát), amelyek közül az egyik lesz érvényes az Olaszországban és más partnerekkel az egyetem az országban. Ezért a diákok, hogy az új kurzus egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy gazdagítsa a tananyag és bevezetni a munka világa és az oktatási profilja a különleges és magával ragadó.

Az Állami Egyetem Shkodra Luigj Gurakuqi egyik legelismertebb albán egyetem; szinte az összes tanár és a város lakói olaszul; Sok beszél angolul. A jogi kar található egy modern és funkcionális szerkezet található a város központjában a Shkodra, ami viszont, található néhány kilométerre a tengertől, és egy olyan területen, festői szépsége és történelmi. A városban található az északi főváros Tirana, ami körülbelül egy óra. Shkodra ad otthont az egyik fő albán bíróság úgy, hogy számít számos tanulmány ügyvédek és a közjegyzők, akik a vállalkozói szövet terjeszteni az egész Albánia foglalkozik a nemzetközi kereskedelemben.

OKTATÁSI CÉLOK

Az új nemzetközi centrálzár aktivált együttműködve a University of Shkodra Luigj Gurakuqi állam lehetővé teszi a tagok, hogy elérjék, a végén a kurzus, kettős foka, ami egy kettős diplomát Master tanulmány törvény. Ez egy másik módja a két végzős fok (kettős diplomát), amelyek közül az egyik lesz érvényes Olaszországban mesterképzésre törvény, és a többi Albániában a Master of Science in Law. Mindkét cím természetesen lesz töltött a nemzetközi porondon az euróövezet vagy extraUE.

Ezért az új nemzetközi centrálzár célja, hogy a vonat egy osztály a szakemberek, akik hozzáférhetnek a jogi szakmák a partnerországok és az euróövezetben; valamint azt, hogy be magukat a munkaerő-piac keretében a nemzetközi kereskedelem - különösen Olaszország és a balkáni országok - mint például a jogi szakemberek speciális szakértelmet és tapasztalt jelöltek. Tény, hogy a központi zárat vizsga tervezik során külföldi tanulmányokat (fél év), és egy ideig a szakképzés a származási országban.

Között oktatási célok a Nemzetközi centrálzár V / Shkodrai állam végül ott van még a tanulás idegen nyelvek beiratkozott hallgatók, amellett, hogy a nyelv a két partnerország képesek lesznek, hogy tökéletes a tudás mind megyék (olasz és albán) tanfolyamokat angolul.

RECIPIENTS és támogatások

Ezek jelentkezhetnek a Nemzetközi Jogi centrálzár aktivált együttműködve a State University of Shkodra minden érdeklődő hallgató: a már beiratkozott a SUN Jogi Tanszék kurzusokat; azokat egy másik egyetem; akik beiratkozik az első alkalommal az egyetemen.

A diákok, már beiratkozott más kurzusokat, akik úgy döntenek, hogy költözik az új nemzetközi centrálzár együttműködve a University of Shkodra, akkor aktiválódik az egyéni eljárások és elismerését a már meghozott vizsgák; ezt annak érdekében, hogy elkerüljék, hogy a már elvégzett munka elvész.

Azok, akik úgy döntenek, hogy beiratkozik a CDL International Law partnerség a University of Shkodra kérheti, hogy igénybe ösztöndíj évente által kiosztott V Néhány ilyen ösztöndíjak vannak fenntartva a külföldi diákok számára.

A KÖZPONT ÉS MÓDSZER "KÓDEXET

Tanfolyamok Olaszországban kerül sor az irodák a Department of Law a SUN, a Santa Maria Capua Vetere (CE). Hasonlóképpen Tanfolyamok Albániában kerül megrendezésre a székhelye a Jogi Tanszék az Állami Egyetem Shkodra Luigj Gurakuqi, központjában található a Shkodra. A tanítás szervezett, mind a partner egyetemek előadás ciklus minden arra eltelt írásbeli és / vagy szóbeli. A vizsgák szóbeli és előzheti meg írásbeli vizsgát.

Utoljára frissítve aug. 2016

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Fed ... Tovább

The University of Campania "Luigi Vanvitelli" was established in 1991 (Decree MURST, 25 March) with the aim of relieving the overcrowded conditions of the major Neapolitan university known as the “Federico II”. Kevesebb
Caserta , Aversa , Nápoly , Murcia , Shkodër , Peking , Pjatyigorszk , Lille , Shanghai , Isztambul + 9 Több Kevesebb