Master of Laws

Általános információk

Program leírás

BELÉPÉSI KÖVETELMÉNYEK

A Master of Laws a program által kínált azoknak a szakmai gyakorlat minősítés (Bachelor of Laws, Juris Doctor vagy azzal egyenértékű).

PROGRAM LEÍRÁS

A Master of Laws egy posztgraduális képesítést törvény, amely maximális rugalmasságot és választási széles körű szakmai területek, ami azt jelenti, design diplomáját, hogy megfeleljen az érdeklődési területéhez és szakmai igényeket. Azok, akik bővíteni tudásukat egy adott területen részesülnek vizsgáló kortárs jogi kérdések, mind a nemzetközi és a helyi perspektívák, míg a fejlődő jogi kutatás és írás.

A program felépítése

Meg kell a teljes 8 tantárgyak:
Kötelező Law Tárgy (1)

  • Részletes jogi érvelés, kutatás és írás

Törvény Választani (7)
A diákok meg kell választani a hét tárgyak listájáról posztgraduális törvény választani.
A diákok is dönthet, hogy vállalja a specializáció foka, választott négy jog tantárgyak keretében a jóváhagyott vizsgálati területen. Ezek tartalmazzák:

  • Kanadai törvény és gyakorlat
  • Társasági és kereskedelmi jog és gyakorlat
  • Vitarendezés
  • Nemzetközi üzleti és Pénzügyi jog
A hallgatók képesek, hogy kilépjen egy szakirányú, de meg kell tennie az összes választani (összesen 70cp) a posztgraduális kínálatát a jogi karon. Nincs általános választani kínálják ebben a programban.
Ha megfelelő felügyelet áll rendelkezésre, akkor dönthet úgy, hogy helyettesíti a két választható tárgyak egy kisebb értekezés jóváhagyását követően a jogi karon.

szakmai eredményként

A Master of Laws biztosít posztgraduális képesítést, amely kiszélesíti a diplomások vagy gyakorló tudás egy kiválasztott területen a specializáció.
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their fe ... Tovább

RIGHT NOW, this moment, the world is changing. Big changes, small changes, climate changes, gear changes… The future belongs to those that are making history now, the quick thinkers acting on their feet now, and the innovators blazing new trails now. With so much happening in the world, why wouldn’t you learn from right now? The way we learn at Bond University means you’ll never be left behind. You’ll experience things at Bond that will push you forward. At Bond University, you will learn how to learn in the now. We are challenging, volunteering, practicing and collaborating. RIGHT NOW, you could learn from everyone and everything from a university that values now. Kevesebb