Master fokozatot törvény

Általános információk

Program leírás

A Master „s Degree in Law a Catholic University of Valencia (a továbbiakban MUAB) egy hivatalos program, hogy a diákok megszerezzék a szükséges készségeket a joggyakorlat.

Törvény 34/2006, október 30-i, az Access a foglalkozások jogász és ügyvéd a bíróság megköveteli, hogy annak érdekében, hogy jogászként Spanyolország, mindazok, akik elérték a diploma (vagy fok) a törvény, meg kell leküzdeni Emellett a következő:

 • A tanfolyam oklevél a hivatalos címet Master (90 ECTS), amely magában foglalja a képzési idő felügyelt külső szakmai gyakorlat 30 kredit.
 • Az értékelési való hozzáférés a jogi szakma.

A MUAB a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

GYAKORLATI KÉPZÉS

Kedvező mester, mivel szükség van egy kiválóan gyakorlati képzés lehetővé teszi a diákok, hogy szembesüljön és válaszoljon valós helyzetekben. Ezt a feladatot, többek között, a következő forrásokból:

 • tanári kar. A MUAB kar tagjai a legjobb szakemberekkel, elsősorban jogi és egyéb kapcsolódó egyik (bírák, ügyészek, hivatalvezetők, stb) szektorok
 • Módszertan. A módszer lehetővé teszi, hogy a diákok is hasonló gyakorlati esetben, hogy lesz, hogy válaszoljon ismét megkezdi szakmai tevékenységet.
 • Prácticas. Lebonyolítása külső tudományos gyakorlatok szakmai irodák és nyomon követése, ami történik ugyanazokat a garanciákat megszerzése ügyvéd saját hatáskörébe tartozik.

A VIZSGÁLAT ELŐKÉSZÍTÉSE ACCESS

A fejlesztés során MUAB és forma „párhuzamos”, hogy a diák halad a vizsgálat hozzáférési jog készítünk. Ezt a célt egy tanfolyam (amely tartalmazza a regisztrációs MUAB) bekezdése szerint:

 • Összpontosító képzés leküzdése a felvételi teszt.
 • Felbontás mikro-esetek hasonlóak alkotják, hogy a felvételi teszt.
 • Access kérdés bankok és vizsga szimulációk saját bejárattal teszt jellemzői.
 • Mentorálás nyomon követésére és megoldása kétségek.

SZAKÉRTELEM

A MUAB lehetőséget nyújt a hallgató, aki szeretné, hogy szakosodnak egy adott területen a tudás a megfelelő elismerést, míg megszerzése a Masters in Law.

Speciális képzés útvonalak diákoknak kínált a következők:

időtartama Tanfolyamok

Szeptembertől novemberig. Tanórán szeptembertől júniusig.

Úgy tervezték, hogy üljön a szükséges vizsga a jogi szakma

Hozzáférés és belépés

Csatlakozási feltételek:

A Mester beléptető rendszer, kövesse a 16. cikk rendelkezéseinek megfelelően királyi rendelet 1393/2007: Ahhoz, hogy a hivatalos mester vizsgálatok szükségesek, hogy birtokában van egy spanyol hivatalos egyetemi vagy más intézmény által kibocsátott felsőoktatási európai felsőoktatási térség feljogosítja a kibocsátó ország számára hozzáférést mester tanításait.

Ők is hozzáférhet a diplomások külföldi oktatási rendszereknek az Európai Felsőoktatási Térség jóváhagyása nélkül a címben ellenőrzését követően az egyetem, hogy azok igazolják, a képzettségi szint egyenértékű a megfelelő hivatalos spanyol egyetemi és jogosító a kibocsátó ország minősítési felvételi posztgraduális tanulmányokat. Access ily módon nem jelenti, hogy minden esetben, előzetes jóváhagyása a címet, hogy birtokában van a pályázó, vagy elismerés más célra, mint a tanulás tanítását a Mester.

Tanulók felvételét:

Úgy érheti el a mesterek, akik rendelkeznek a spanyol cím Bachelor diploma törvény - vagy bármilyen kifejezetten kimondta ekvivalens. Pályakezdő külföldi oktatási rendszerek, hasonló képesítéssel fent lehet ezt Masters jóváhagyása nélkül a címük, előzetes ellenőrzését, hogy azok igazolják, a képzettségi szint egyenértékű a megfelelő spanyol kurzusokat és engedélyezheti a kibocsátó ország számára hozzáférést posztgraduális tanulmányokat.

Amikor kritériumok meghatározása a felvételi, a rendelkezéseket kell figyelembe venni a 17. cikkben királyi rendelet 1393/2007.

Ami felvételi követelményeket a Master Koordinációs Bizottság értékelni fogja az alábbi:

 • Akadémiai rekord pontszám
 • folytatás

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

La Universidad Católica de Valencia "San Vicente Mártir" se dedica a la causa de la verdad mediante el servicio a la dignidad de la persona y a la causa de la Iglesia. El trabajo desarrollado en esta ... Tovább

La Universidad Católica de Valencia "San Vicente Mártir" se dedica a la causa de la verdad mediante el servicio a la dignidad de la persona y a la causa de la Iglesia. El trabajo desarrollado en esta Universidad se sustenta en la íntima convicción de que el saber y la razón son fieles servidores de la fe. Kevesebb