MSL a közbeszerzésben

Általános információk

Program leírás

1960 óta a GW szigorú tantervet nyújtott be, amely átfogja a kormányzati beszerzési oktatás interdiszciplináris területeit. Ma a szövetségi kormány éves szolgáltatás-, felszerelés- és építőipari beszerzése több mint 500 milliárd dollárt tesz ki. Az állami és önkormányzati beszerzések jelentősen növelik a kormányzati beszerzések volumenét és a kapcsolódó jogi gyakorlati lehetőségeket. Amint a globális piac egyre folyékonyabbá és integráltabbá válik, a nemzetközi és összehasonlító közbeszerzések ismerete egyre elengedhetetlenebbé válik. A Kereskedelmi Világszervezet fejlődése új párbeszédet váltott ki a közbeszerzés szerepéről mind a fejlődő, mind a fejlett országok számára. Sokrétű tanfolyam-kínálatunk, valamint szakértő nappali és kiegészítő karok felhatalmazzák a jövőbeni vezetőket és döntéshozókat a felvásárló közösségben itt és külföldön.

A GW Law a kormányzati beszerzési törvény fegyelmének szülőhelye. Karunk jeles tagjai elismerten gondolkodási vezetők a területen, olyan ösztöndíjat hoznak létre, amely megváltoztatja a világ gondolkodásmódját és a közbeszerzésről való beszédét. Tapasztalati, gyakorlatalapú tantervünk felkészíti a hallgatókat a komplex beszerzési jogi gyakorlat igényeire. Páratlanul sokféle fokozatot kínálunk a képzett ügyvédek, az ügyvédek és a közbeszerzés területén tapasztalattal rendelkező nem ügyvédek számára.

A gyakorlati terület tanfolyamai feltárják azokat a szabályokat, amelyek szabályozzák azt a folyamatot, amelynek során a szövetségi kormány magánfelekkel szerződést köt és felügyeli e szerződések teljesítését. A kormányzati szerződések egy féléves felmérési kurzus azoknak a hallgatóknak, akik általános áttekintést kívánnak a törvényről ezen a területen; a mélyebb tanulmányokat kedvelők választhatják a kormányzati szerződések megkötését és a kormányzati szerződések teljesítését. Az ezen a területen folytatott haladó tanfolyamok egy sor szemináriumot tartalmaznak, amelyek célja a hallgatók gazdagabb megértése a közbeszerzési rendszerek működésével kapcsolatban mind az Egyesült Államokban, mind külföldön, valamint a kiválasztott témakörökből álló tanfolyamok, amelyek célja a hallgatók eltérő nézőpontok biztosítása a törvény felmerülő kérdésekben.

A GW Law MSL-je segít kielégíteni a nem ügyvédek iránti növekvő igényt, hogy ismerjék a törvény sokféle hatását az iparra. Az MSL program olyan szakemberek számára készült, akik nem érdekeltek a jogi végzettség megszerzésében vagy a joggyakorlásban, de olyan munkahelyeken dolgoznak, ahol a törvény ismerete fontos. A megszerzett ismeretek növelhetik a karrier-előkészítést vagy a szakmai előmenetelt.

Ki részesülhet?

 • Szövetségi vagy kormányzati tisztviselők
 • újságírók
 • Mérnöki
 • Szakértő tanúk, akik kormányzati szervek előtt vallanak
 • Megfelelőségi tisztek
 • Beszerzési szakemberek
 • Politikai elemzők
 • Mások, akik jogi betekintést keresnek a kapcsolódó karrierbe

Élvezze a rugalmas, változatos tananyagot

Szigorú, de kezelhető tananyaggal az MSL program rugalmasságot kínál a hallgatók számára, hogy igényeiknek megfelelően egyedileg kialakított tanfolyamot tervezhessenek.

Kötelező tanfolyamok - 11 kredit

Választható tanfolyamok - 13 kredit (ebből a reprezentatív mintavételből kell választani)
 • Kormányzati szerződések megalkotása (6502) - 3 kredit
 • A kormányzati szerződések teljesítése (6503) - 3 kredit
 • Korrupcióellenes és megfelelés (6511) - 2 kredit
 • Kormányzati szerződések költségei és árai (6506) - 2 kredit
 • Haladó írás (65xx) - 1 kredit

 • Kormányzati szerződések érdekképviselete (6505) - 3 kredit
 • Összehasonlító közbeszerzés (6508) - 2 kredit
 • Állami és helyi közbeszerzési szeminárium (6509) - 2 kredit
 • Beszerzési reform szeminárium (6509) - 2 kredit
 • Külföldi kormányzati szerződő szeminárium (6509) - 2 kredit
 • Szellemi tulajdonjogi kormányzati beszerzés szeminárium (6512) - 2 kredit
 • Szövetségi támogatási törvény (6514) - 2 kredit
 • Beszerzés a nemzetközi fejlődésben (6516) - 2 kredit

A diplomások MSL fokozatot kapnak, a koncentrációs területük megjelölésével.

Tanulj a te tempódban

A maximális rugalmasság biztosítása érdekében a program befogadhatja mind a nappali tagozatos hallgatókat, akik érdeklődnek a diploma egy év alatt történő teljesítése iránt, mind a részidős hallgatók számára, akik egy vagy két tanfolyamot kívánnak elvégezni egy félévben vagy nyári ülésszakon, ha releváns tanfolyammunkát kínálnak. Minden beiratkozott hallgató tanfolyamot folytat a Foggy Bottom campuson, a JD és az LLM hallgatók mellett, kihasználva a karok, a kezdő jogi szakemberek és a gyakorlott gyakorlók tapasztalatait.

Hozzáférés a Nemzet Szívének Szívéhez

Minden hallgató részesül a GW Law összehasonlíthatatlan elhelyezkedésében, Washington DC központjában, a Nemzetközi Valutaalappal és a Világbankkal szemben, a K utcai nemzetközileg ismert ügyvédi irodáktól két háztömbnyire, az Egyesült Államok Külügyminisztériumától három háztömbnyire. metróútra a Legfelsőbb Bíróságtól és számos nem kormányzati és politikai ügynökségtől. Hallgatóink rendszeresen lépnek kapcsolatba a közeli intézmények magas szintű gyakorlataival és döntéshozóival gyakornoki, külsős gyakorlatokon, egyéb önkéntes lehetőségeken, valamint számos előadáson és időben szervezett programon a nap aktuális kérdéseiről.

MSL Felvételi

A GW Law MSL-je segít kielégíteni a nem ügyvédek iránti növekvő igényt, hogy ismerjék a törvény sokféle hatását az iparra. Az MSL program olyan szakemberek számára készült, akik nem érdekeltek a jogi végzettség megszerzésében vagy a joggyakorlásban, de olyan munkahelyeken dolgoznak, ahol a törvény ismerete fontos. A megszerzett ismeretek növelhetik a karrier-előkészítést vagy a szakmai előmenetelt.

Belépési követelmények

Az MSL pályázóknak érettségivel vagy azzal egyenértékű diplomával kell rendelkezniük, és legalább három-öt éves szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük a koncentrációs területükhöz kapcsolódóan, amelyet az elvégzett programigazgatók és dékánok értékelnek. Azoknak a hallgatóknak, akiknek egyetemi diplomáját egy nem amerikai iskolában szerezték, ahol az angol nem az oktatás nyelve, meg kell felelniük a minimális nyelvvizsga követelménynek. A pályázóknak erős ajánlólevéllel kell rendelkezniük azoktól is, akik képesek részletesen kommentálni munkájuk jellegét és az MSL előnyeit a szakmai előmenetel szempontjából.

Online program

Az MSL hallgatói a közbeszerzésben Az MSL-nek lehetősége van teljes mértékben online elvégezni a diplomát. Ez az opció csak az MSL kormányzati beszerzéseknél érhető el. A jelentkezés folyamata megegyezik az alábbiakban leírtakkal. Az online tanulmány kiválasztásához a jelentkezéskor válassza az „online” lehetőséget.

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship.

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship. Kevesebb