Filter
MBA
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Jogi MBA Diploma Keresése 2019

A Jogi MBA egy Jogi specializációval kiegészített Üzleti Ügyviteli Mesterdiploma. A Jogi MBA képzések ideálisak azoknak a hallgatóknak, akiket érdekel a vállalati jog, a vállalkozás, a vezetési tanácsadás vagy a kereskedelem.

Mik a Jogi MBA előnyei?

A Jogi MBA-nak számos előnye van. Nevezetesen, hogy a Jogi MBA-t végzett pályakezdők jogi diplomájuk kettős természetének hála kétszer annyi karrierlehetőség közül válogathatnak.  A Jogi MBA általában mindössze három év alatt elvégezhető. Számos jogi kar kínál részidős, vagy online Jogi MBA diplomákat, melyek lehetővé teszik a diákoknak, hogy dolgozzanak a tanulmányaik mellett.

Miből épül fel az Üzleti Jogi MBA?

A Jogi MBA képzéseken az alábbi kurzusokkal találkozunk: Pénzügy és Számvitel, Marketing, Stratégia, Emberi Erőforrások, Információs Rendszerek, Műveletek és Fenntarthatóság választható Üzleti Jogi tárgyakkal, Kereskedelmi Választottbíróságok Összehasonlítása, Kereskedelmi Jog és Bankjog.

Mik az Üzleti Jogi MBA követelményei?

A Jogi MBA diplomára pályázóknak releváns graduális végzettséggel és jó tanulmányi eredménnyel kell rendelkezniük. Egyes egyetemek legalább két éves szakmai gyakorlatot követelnek a Jogi MBA-ra való jelentkezéskor.

Mennyibe kerül egy Üzleti Jogi MBA?

A Jogi MBA-val járó költségek karonként, képzési formánként és országonként eltérőek. A leendő hallgatóknak figyelembe kell venniük a tandíjat, az egyéb költségeket, a tanulmányi segédanyagok beszerzését és a lakhatási kiadásokat. Egyes karok ösztöndíjakkal támogatják a pályázó hallgatókat. A Jogi MBA diplomák költségeivel kapcsolatos további információért fontos, hogy felvedd a kapcsolatot az egyetemekkel.

Miért végezzem online a Jogi MBA-t?

Azok a hallgatók, akik nem tudnak bejárni az egyetemre, vagy dolgozni szeretnének a Jogi MBA tanulmányaik mellet online Jogi MBA képzésre is jelentkezhetnek. Világszerte rangos egyetemek kínálnak online Jogi MBA-kat, melyek ugyanolyan képesítést nyújtanak, mint a hagyományos egyetemi diplomák.

Hogyan jelentkezhetek az Üzleti Jogi MBA-ra?

Ha érdekel a Jogi Diploma, de kapcsolódsz a Kereskedelmi és Üzleti élethez is, a Jogi MBA-t neked találták ki. Keresd meg a neked való képzést alább, töltsd ki az űrlapot, és lépj közvetlen kapcsolatba az általad választott egyetem felvételi irodájával.

Tovább Kevesebb

Kategóriák

Találat

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)

A MBA Business Law biztosít a hallgatók egy alap ismerete és megértése az üzleti és a lehetőséget, hogy szakosodni jogi témákban a második kifejezés. ... [+]

MBA @ BGS-tól 2500 £

MBA Business Law

&nbsp

A MBA Business Law biztosít a hallgatók egy alap ismerete és megértése az üzleti és a lehetőséget, hogy szakosodni jogi témákban a második kifejezés. A második kifejezés lehetővé teszi a hallgatók számára a megértése a jogi gyakorlat és elmélet az üzleti szektor és a képesség, hogy fogalmazzon meg mind a szóbeli és írásbeli érveit a helyi kiadott ügyvitel és jog.

Az MBA program magában foglalja az összesen nyolc modul amelyek mindegyike egy másik téma az üzleti / menedzsment nemzetközi üzleti orientáció. A tanítás és tanulás E program révén valósítják meg előadások, szemináriumok, oktatóanyagok, irányított és független vizsgálatot.Tanítás és tanulás a program tovább élteti az aktív kutatást a személyzet, különösen az általános üzleti és menedzsment elmélet. Az MBA program megér egy összesen 180 kredit. ... [-]

Egyesült Királyság Birmingham
August 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul