M.Phil / phd jog

Általános információk

Program leírás

Az egyetem kezdte meg akadémiai program a 1999/2000 ülésén öt főiskolák nevezetesen Arts és Társadalomtudományi Kar, üzleti és menedzsment tanulmányok, Egészségtudományi Kar, Jog- és Természettudományi és Alkalmazott Tudományok. Az alapítvány diák érkezett Okada a péntek, október 15, 1999. Azóta az egyetem megszakítás nélkül helyt azon szándékát, hogy visszatérjen a felsőoktatás nemzetközileg elfogadott naptár szept-jún. A College of Engineering kezdte programot a 2002/2003 ülésén. A College of Health Sciences továbbra is egy olyan terület népszerű kereslet. A College of Pharmacy and B.Sc Nursing kezdődött 2004/2005 ülésén. A Igbinedion Egyetemi Oktató Kórház által kezelt igazgatóság avatták először január 12, 2003, felügyeli az ügyek a Kórház. Ennek része a célkitűzések a vonat, és készítsen munkát szolgáltatók Igbinedion Egyetem csomagolt vállalkozói készségek és felvásárlások modulok, hogy a hallgatók annyira, hogy „alkalmas a munka világába”. Ezen túlmenően, a közösségi szolgáltatások programot vezettek be a 2009/2010 ülésén. Az programozva, az összes második évben a diákok szerte az Főiskolák van szükség a gyakorlati fejlesztési program a kiválasztott terület és közösség és kerek az egyetemi / település.

A hallgatói létszám folyamatosan nőtt a 111, a 1999/2000 munkamenetet 5036 2012/2013, míg a személyzet ereje nőtt 55 1999/2000 565 készült 290 Oktatói (50 akik Professzorok) 153 Senior Nem -Teaching személyzet és 213 Junior és közbenső személyzet ugyanebben az időszakban.

Akadémiai program Medicine, Jog, Művészeti és Társadalomtudományi Kar, üzleti és menedzsment tanulmányok, Természettudományi és Alkalmazott Tudományok és Gépészet, amelyek érett, újra akkreditált, időről időre nigériai egyetemek Bizottság és az illetékes szakmai szervek.

Az Oba Erediauwa College of Law kiderült az első termés a diplomások 2004-ben. A tizenegyedik tétel elvégzése ma már a Law School.

Ennél összehívását, az egyetem végzős nyolcadik sor orvosok, és továbbra is fenntartani a különbséget, hogy az első magánegyetem Afrikában, a Szaharától délre termelni orvosok. Az egyetem is elvégezte a nyolcadik generációt tehetséges és jól ápolt mérnökök a Gen. Abdulsalami Abubakar College of Engineering.

Az Oba Erediauwa College of Law kiderült az első termés a diplomások 2004-ben. A tizenegyedik tétel elvégzése ma már a Law School.

A törvény program szabott után a National University bizottsági iránymutatásokat, amelyek hangsúlyozzák a jogi diplomával, hogy jól más területein az emberi törekvések, mint a pszichológia, közgazdaságtan, filozófia, stb, annak érdekében, hogy teljes mértékben értékelni elemezni és megérteni, milyen fontos szerepet E törvény játszik a nigériai társadalomban, különösen, és az egész emberiség általában.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University commenced its academic programmes in the 1999/2000 session in five Colleges namely, Arts and Social Sciences, Business and Management Studies, Health Sciences, Law and Natural and Appli ... Tovább

The University commenced its academic programmes in the 1999/2000 session in five Colleges namely, Arts and Social Sciences, Business and Management Studies, Health Sciences, Law and Natural and Applied Sciences. Kevesebb