LLM a tanfolyam és a kutatási jelentés (LLM)

Általános információk

Program leírás

Az LLM program alkalmas a jogi diplomával és jogi szakemberek, akik érdeklődnek a kutatás és az írás, és akik az időt, valamint a képesség, hogy vállalják meglehetősen kiterjedt jogi kutatás egy előrehaladott tudományos szinten. Mivel az igényes természet a kutatási eleme, belépés a programban azok a pályázók kiváló tanulmányi eredménye a LLB. Vannak azonban olyan alternatív útvonalait a pályázók, akik bizonyítani tudják, hogy alkalmasak a program.

A tanfolyam összetevő négyfogásos, amely lehet tenni egy speciális területen, vagy az általános terén. A kutatási rész áll egy jelenléti természetesen a kutatás módszertana, két kutatási esszék 5 000 szó minden kutatási jelentés 10 000 szó.

A programból származó előnyök:

A LLM a tanfolyam egy kiváló módja annak, hogy építsenek szakértelem egy adott területen a jogszabályok, így növelve az ember piacképességét, mint egy ügyvéd. By hónolás kutatási és íráskészség, a LLM ad ügyvédek a szükséges eszközöket, hogy elmélyítsék a jogi ismeretek egész pályafutásuk során. Ezek a képességek lehetővé teszik számukra, hogy hozzájáruljanak a növekedést a tudás a jogi közössége, és építeni a hírnevüket, mint a szakértők az egyes területeken a jogi érdek.

Curriculum Vázlat:

A kombináció a tárgyak vett az LLM a tanfolyam és a kutatási jelentés függ a mezőt választotta. A programokat kínálnak az alábbi területeken:

Általános Ez a legrugalmasabb a területeken, így a diákok választhatnak a négy kurzus bármely más területen.

Commercial & Business Law Vendéglátás, hogy az üzleti ügyvéd, aki speciális ismereteket igényel, rendkívül versenyképes jog területén, ezen a területen lehetővé teszi a diákok választhatnak a négy tanfolyamok egy sor kereskedelmi egységek.

Társasági jog Ez a nagyon népszerű mező célzó gazdasági jogászok, akik szeretnék összpontosítani társasági törvény szerint különösen.

Környezeti jog Ez a virágzó és izgalmas területen kínál ügyvédek a lehetőséget, hogy szakosodnak a környezetvédelmi jog és a fenntartható fejlődés.

Képviseli az emberi jogokat és jogi szolgáltatások Az emberi jogok és a köz- érdek peres élen jár a jogfejlődés világszerte. Ez a mező adja ügyvédek a gyakorlati és az elméleti tudás szükséges, hogy a gyakorlat ebben a vibráló jog területén.

Információ és Kommunikáció törvény Ezen a területen kínál élvonalbeli szakértelem ügyvédek érdekli a hatalmas technológiai fejlődés az elmúlt két évtizedben.

A nemzetközi jog Ez a mező ad ügyvédek egy kiváló megértése a nemzetközi közjog és annak jelentős következményei vannak a globalizált világunkban.

Nemzetközi Gazdasági Jog (korábban Nemzetközi Law & Economics) Ez a mező készíti ügyvédek egy jövedelmező karrier a nemzetközi kereskedelemben elmélyítése tudásukat a jog és a közgazdaságtan globális kereskedelmi kapcsolatok.

Megjegyzés: A diákok, akik nem fejezték Gazdaságtudományi harmadik évben egyetemi szintű kell töltenie a Mandela Intézet persze Economics for Law mellett az előírt tanfolyamok ezen a területen.

Munkajogi A dinamikus jellege a munkaerőpiac és a rendelettervezet egy folyamatos kihívást az ügyvéd. Az itt található jogászok up-to-the-minute ismerete dél-afrikai munkajog és ad nekik a szükséges eszközöket, hogy megbirkózzon a jövőbeni jogi fejlődés ezen a területen.

Nyugdíjak törvény Ez a mező választ szükség a gyakorlatban a speciális tanulási egy jogterület, amely óriási növekedést az elmúlt évtizedben.

Adójog Ez a mező épít a kiváló hírnevet az iskola Felsőfokú diploma adóról szóló törvény, amely hatékonyan helyettesíti.

Zárónapját:

  • Augusztus 31, 2015 (International diákok)
  • Szeptember 30, 2015 (Dél-afrikai diákok)
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Wits is strategically located in Johannesburg, a world class city, with countless opportunities for students and staff to engage with and present solutions that will contribute to our country's knowle ... Tovább

Wits is strategically located in Johannesburg, a world class city, with countless opportunities for students and staff to engage with and present solutions that will contribute to our country's knowledge-base and build our future. With its more than 130 000 graduates in its 91-year history, Wits has made and will continue to make its mark nationally and internationally. Kevesebb