LLM összehasonlító médiatörvény

Általános információk

Program leírás

A LL.M összehasonlító médiatörvény az első és egyetlen természetesen a maga nemében fel kell ajánlani az az Írország. Ez egy speciális programot, amely megvizsgálja a rendelet a média Írország és nemzetközi szinten. Különösen, az ír és a nemzetközi fejlemények érintő korlátozások tekintetében a média kezdve a törvények a személyiségi jogokra, rágalmazás, a bíróság megsértése, és az információ szabadsága alapos vizsgálat alá. A törvényi szabályozás a média Írország és az Európai Unió egészében is elemzik. Ez a tanfolyam ideális azok számára, akik érdekeltek a jogi és etikai kérdéseivel a szólásszabadság világszerte.

Keresztül való társulása Independent News & Media, a College van hozzáférése a legjobb szakemberek ezen a területen legyenek azok jogi szakemberek gyakorló médiatörvény és a szerkesztők és újságírók, akik küszködnek ezen jogi kérdéseket naponta. Együtt az Akadémia tapasztalt és lelkes tanári csapat, a LL.M egyedülálló lehetőséget nyújt a diákok számára, hogy megismerjék az elméleti szempontból a törvény, és hogyan működik a gyakorlatban.

A tantárgy tartalma / felépítése

(Évek száma és modulok évente). Csak a körvonal.

Az oklevél szállított több mint egy év teljes munkaidőben, és két évig egy esti részmunkaidőben. Jellemzően, a diákok ki kell tölteniük három modul két 12 hetes tanítási félév. A kurzus az alábbi bontásban:

1. szemeszter

 • A kutatás módszerei
 • Freedom of Expression: alkotmányos Perspectives
 • Rágalmazás és média

2. szemeszter

 • Törvény Privacy
 • Media rendelet
 • Választható *

Választani

 • Rágalmazás: gyakorlat és eljárás
 • Freedom of Information törvény
 • Szellemi Tulajdon; Törvény és média

Értekezés

Diákok is ki kell tölteni egy dolgozat között 15.000 és 20.000 szó. A diákok fogják rendelni supervisor, hogy segítse és támogassa a diákok befejezzék a disszertáció.

Belépési követelmények

A LL.M nem csak azokat, akik jogot tanult egyetemi szinten. Az is nyitva áll azok más tudományágak, mint például az Arts, Újságírás és más kapcsolódó programok.

Legalább egy alacsonyabb másodosztályú (2.2) jogi diplomát, illetve a kapcsolt fegyelem, vagy egyenértékű külföldi vagy releváns szakmai tapasztalat, beleértve miután tartott, felelős beosztásban releváns a LL.M. Ha a felperes első nem angol nyelven készül, a kérelmező azt is igazolnia kell az angol nyelv ismeretét: a minimális szabvány British Council IELTS zenekar 6.5 vagy TOEFL pontszámok 575 (papír alapú), 232 (számítógépes), vagy 89 (Internet- alapján).

Üdvözöljük alkalmazások azoktól, akik nem rendelkeznek a felvételi követelményeket az itt vázolt. A University mérlegelni fogja alkalmazások bizonyítékok alapján a személyes, szakmai és oktatási tapasztalattal, amely azt jelzi, hogy a kérelmező képes teljesíteni az igényeket a Masters. Szeretjük, hogy az ilyen jelentkezők minden lehetőséget annak bizonyítására, hogy a motiváció és a képességét, hogy sikerül a választott tanulmányi program.

Díjak

 • Nap Idő: 4250 €
 • Nem EU Abroad: 8500 €
 • Part Time: 4250 €

Értékelés

Modulok rendszerint a módját írásban kis tanfolyam (kb 3000 szó), és egy két órás vizsgát végén minden félévben (január és május). A hallgatók is, hogy töltsenek ki egy dolgozat 15.000 és 20.000 szavakat egy-egy választott területen jár a médiatörvény. A disszertáció általában szeptemberében benyújtott.

Állásajánlatok

A cél a LLM, hogy a hallgatók a szakértelem, készségek és ismeretek, hogy foglalkozik a jogi kérdések merülnek fel a média a modern korban. A program különösen alkalmas a jogi diplomával / szakemberek célja, hogy szakosodni ezen a területen. Az is fontos, hogy azok, akik dolgoznak az ágazatban, legyen az újságírók, web tervezők, kiadók és így tovább.

Utoljára frissítve Február 2015

Az iskoláról

You may have many choices facing you, but before you decide where to go to complete your undergraduate, postgraduate or professional qualification, here are some of the reasons why you should choose I ... Tovább

You may have many choices facing you, but before you decide where to go to complete your undergraduate, postgraduate or professional qualification, here are some of the reasons why you should choose Independent College Dublin: Kevesebb