LLB

Általános információk

Program leírás

Tanulás török nyelven

A kar alapfilozófiája, hogy egy olyan fórum legyen, amelyben a diákok az alapvető szakmai ismeretek mellett tudományos jogi megközelítést nyerhetnek a globalizáció kihívásával szembesülő világ folyamatos fejlődéséhez. A kar tudatában van a ténynek, és a posztgraduális program olyan módon van felépítve, hogy a diákoknak megvan a lehetőségük arra, hogy megszerezzék és fejlesszék a szükséges információkat a szükséges információk megszerzéséhez, kereséséhez és eléréséhez.

A kar céljai:

 • A Jogi Kar széles körű kurzusokat kínál a kortárs jog minden kihívást jelentő dimenziójára vonatkozóan.
 • A tantervet úgy alakították ki, hogy ne csak a klasszikus és jelentős területeken, például az Alkotmányjogban, az Igazgatási Jogban, a Polgári Jogban, a Kereskedelmi Jogban és a Büntetőjogban ismereteket szerezzen a hallgatóknak, hanem az alapvető szakmai információkkal is olyan területeken, amelyek nemzetközi perspektívát igényelnek a versenyre Jog, szellemi és ipari tulajdonjog, nemzetközi kereskedelmi választottbíróság, európai uniós jog, nemzetközi üzleti jog, közlekedési jog és tengeri jog.

A kar képzésének leírása

A jogi kar egyik célja, hogy a hallgatóknak lehetőséget biztosítsanak elméleti ismereteik összehangolására a jogi gyakorlat tudatosságával annak érdekében, hogy a jövőben bármilyen nehézség nélkül alkalmazkodjanak a jogi szakmához. Ebből a célból a tanfolyamokat olyan kis osztályokban gondolják, amelyek lehetővé teszik a tanárok számára, hogy szoros személyes figyelmet kapjanak minden diák számára. A hallgatóknak lehetőségük van arra, hogy az elméleti ismereteket a bemutatókban alkalmazzák. Az egyik legfontosabb lehetőség, amelyet a Kar a hallgatója számára kínál, az a vitás bíróság, ahol a diákok a bírói, ügyészi és ügyvédi szerepkörökkel kapcsolatos jogi problémákat vizsgálják. A vitás bírósági kamerák lehetőséget adnak arra, hogy a hallgatók nézzék és kritizálják teljesítményüket professzorokkal.

Időtartam: 8 félév (4 év)

A Kar Végeredményei

 • A jogi kérdések azonosításának és megfogalmazásának képessége.
 • Képesség a jogi ismeretek alkalmazására a jogi kérdések megoldására.
 • A szakmai és etikai felelősség megértése.
 • A jogi eszköz és a szóbeli kommunikáció készítésének képessége.
 • A jogi probléma megértésének és megjegyzésének képessége.
 • Képesség megérteni és keresni a jogi eszközöket, mint például az esettanulmányok, a kaszinók, a jogi szabályozás.
 • Az a képesség, hogy megbirkózzon az egyre versenyképesebb és összetettebb globális jogi környezetben.

Munkalehetőségek

A karok hallgatói „jurista” címmel rendelkeznek. A képzési időszakok befejezése vagy a vizsgák megnyerése után a végzősnek joga van dolgozni; ügyvédként önállóan vagy magán- vagy közintézményekben, vagy bírósági vagy közigazgatási bíróságok, ügyészek, közjegyzők, diplomata, állami könyvvizsgáló, könyvvizsgálóbiztos, bankfelügyelő vagy különböző állami és magánintézményeknél vezetőként és tanácsadóként.

A nemzetközi diákok belépési követelményei

 • Kész online jelentkezési lap href = "https://apply.yasar.edu.tr/
 • Középiskolai diploma, iskolai végzettség, átirat és referencia levél az egyetemi hallgatók számára
 • Egyetemi diploma, átirat és tudományos referencia levél diplomás pályázóknak
 • Az angol nyelvtudás bizonyítása
 • Útlevél másolása
 • Útlevél fényképek
Utoljára frissítve Január 2019

Az iskoláról

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Tovább

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Kevesebb