LLB

Általános információk

Program leírás

A Jogi Kar 2008-ban fogadta el első hallgatóit, és az eddig elért jelentős eredményeknek mind nemzeti, mind regionális szinten az erőteljes alapvető munka-etikára, az eredményközpontú megközelítésre, valamint a kurzusokba beépített tervezési készségekre és a projektorientált alapelveknek tulajdonítják a tapasztalt tudósok tanítják.

Az egyetem céljaival összhangban a kar arra törekszik, hogy támogassa az értelmiségiek következő generációját, hogy a tudományt kövesse útmutatásként, hogy megvédje azt, ami igaz, és megossza tudását, tapasztalatait és demokratikus értékeit. Izmirnél való elhelyezkedése szempontjából a Jogi Kar az elkövetkező években hatékony nemzetközi szerepet tölti be, figyelembe véve a város társadalmi, kulturális, gazdasági, kereskedelmi, kulturális és geológiai sajátosságait. A jogi szakterület magában foglalja a közlekedési törvényt, a tengerészeti törvényt, az Európai Unió jogát és a környezetvédelmi törvényt.

A Jogi Kar célja, hogy a diplomások idegen nyelvek ismeretével, a modern jogrendszerekkel és különösen az európai joggal (ideértve az Európai Unió szabványainak megértését és beépítését), kiváló írásbeli és szóbeli kommunikációs készséggel rendelkező kompetens ügyvédekként kezdjenek jogi karrierjét szakképzett ügyvédként, és hogy képesek legyenek kifejezni magát a nemzetközi platformokon.

126578_126320_Yasar.jpg

Programszerkezet

A Jogi Kar a Yaşar Egyetem oktatási politikájával összhangban tartja a leckék tartalmát.

Ebben az összefüggésben az elsőéves kurzusokat olyan területeken kínálják, mint az alkotmányjog, a polgári jog, az ókori római jog, a jog bevezetése és a jog alapfogalmai. A második évfolyamok közé tartozik a felelősségjog (általános), a büntetőjog (általános), a nemzetközi közjog, a közigazgatási jog és a jogi filozófia. A harmadik évben a tanfolyamok a kereskedelmi jogot és a kötelezettségek jogát (speciális), míg a negyedik év során az adósság-végrehajtási és a csődtörvényt, a büntetőeljárási törvényt, a tengerjogot, a nemzetközi magánjogot, a biztosítási jogot, az öröklési törvényt és a törvényszéki törvényt tartalmazzák. .

A kar által kínált tanfolyamokon kívül a hallgatóknak lehetőséget kapnak az első év elejétől kezdve, hogy szaktudást szerezzenek az érdeklődési területeikben választott kurzusok révén, amelyeket részben vagy egészben idegen nyelveken kínálnak, és ilyen tárgyban a turisztikai, sportjogi, környezetvédelmi, kommunikációs, légiközlekedési, űrjogi, banki, aktuális atipikus szerződések és energiajog.

Karrierlehetőségek

A társadalom társadalmi, kulturális és gazdasági változásaival összhangban a törvény fontossága egyre növekszik. A Jogi Kar diplomáinak széles körű foglalkoztatási lehetőségei vannak, mivel mind a nemzeti, mind a nemzetközi jog területén ismeretes ügyvédekre van szükség. A Jogi Kar hallgatói ügyvédi címet szerveznek, és a kötelező szakmai gyakorlat elvégzése vagy a szükséges vizsgák teljesítése után jogosultak ügyvédekként, közigazgatási bírósági bírókként, ügyészi ügyvédekként, közjegyzőkként, diplomatákként, bankfelügyelőkként, pénzügyi könyvvizsgálókként és könyvvizsgálói biztosok magán- vagy állami intézményekben, valamint saját vállalkozásukban.

Emellett miniszteri osztályokban, állami intézményekben ellenőrökként és diplomatákként, vagy magán- vagy állami intézményeknél adminisztrátorokként és tanácsadókként dolgozhatnak.

A nemzetközi diákok belépési követelményei

  • Kész online jelentkezési lap href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • Középiskolai diploma, iskolai végzettség, átirat és referencia levél az egyetemi hallgatók számára
  • Egyetemi diploma, átirat és tudományos referencia levél diplomás pályázóknak
  • Az angol nyelvtudás bizonyítása
  • Útlevél másolása
  • Útlevél fényképek
Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Tovább

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Kevesebb