LLB (hons) brit University transzfer fokú

Általános információk

3 locations available

Program leírás

BAC kínál a rendkívül népszerű brit Transfer Szak (Law), ahol a diákok kapnak lehetőséget, hogy töltsenek ki egy 1 + 2 (1 év BAC és 2 évig egy partner UK University), vagy 2 + 1 (2 év BAC és 1 év egy partner UK University) függően preferálják, és küldje a régióban 600 és 700 diák egy évben a teljes végső évben az Egyesült Királyságban. Kevés, ha bármilyen más intézmények a hallgatók a választott elérni egy ilyen nagy számú egyetemek, hogy folytassák az utolsó év, és a legjobb az összes tanuló egy elismert brit minősítő fokozatot.

A sikeres befejezése a program, a diákok kapnak egy nemzetközileg elismert LLB (Hons) diplomát a választott UK egyetemen. A diákok választhatnak a különféle fokos által kínált számos remek egyetemek, mint az egyetemek Reading, Cardiff, Aberystwyth, Northumbria, Liverpool, Sheffield, Hull és a Hertfordshire.

BAC egyesült királyságbeli Transfer Szak (törvény) teljes mértékben akkreditált a malajziai Képesítési Ügynökség (MQA) és az Egyesült Királyság közös Akadémiai Stage Board (JASB). Végzett hallgatók a diploma egy partner egyetem ezért élvezik UK státusukat, így jogosult a Bar szakmai tanfolyam (BPTC). Egyének kívánó jogi gyakorlatot ezzel diploma tehát kezdeni sem a BPTC az Egyesült Királyságban vagy az oklevél jogi gyakorlat (CLP) Malajziában (ha a malajziai és malajziai Resident), vagy az azzal egyenértékű tanúsítvány saját országukban.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Since 1991, Brickfields Asia College (BAC) has established itself as the Fastest & Smartest Way to UK Law & Business degrees. Having sent more than 6500 law graduates into practice, the colleg ... Tovább

Since 1991, Brickfields Asia College (BAC) has established itself as the Fastest & Smartest Way to UK Law & Business degrees. Having sent more than 6500 law graduates into practice, the college has established an excellent reputation as a provider of quality education. Its graduates are highly sought after by local and international firms in both the public and private sectors and we are a household name in Malaysia, why, because we only offer UK qualifications, but in Malaysia! Kevesebb
Shah Alam , Kuala Lumpur , Petaling Jaya + 2 Több Kevesebb