LL.M

Általános információk

Program leírás

LL.M. A nemzetközi diákok

Üdvözöljük a Cleveland-Marshall nemzetközi LL.M Program! Kínálunk diákok a világ minden tájáról a lehetőséget, hogy szerezzen egy fejlett diplomát egy ABA-akkreditált American Law School versenyképes áron. Tesszük ezt azáltal, hogy egy rendkívüli tanár-diák arány, a kiváló oktatók, valamint a személyre szabott tanulmányi program. Ennek Law School akinek diplomások között Bírák az Ohio Legfelsőbb Bíróság, a szövetségi bírák, tagjai az amerikai képviselőház, Cleveland polgármesterek, és sok más előkelő jogászok, civil és üzleti vezetők, mi lenne boldog, hogy fontolja meg részeként a család.

Alkalmazási követelmények

Annak érdekében, hogy figyelembe kell venni a Nemzetközi LL.M Program, be kell szerezni (és igazolniuk):

1.A jogi diploma: A jogi diplomát egy akkreditált külföldi jogi egyetemre vagy egyetem.

  • Kérjük, adja meg az eredeti diplomát ruházott, a hivatalos fordítás (ha nem angol nyelven is);
  • Kérjük, adja meg a teljes eredeti átirat ruházott, a hivatalos fordítás (ha nem angol nyelven is).

2.English Kompetencia: Ha az angol nem az anyanyelve, vagy ha kaptak diplomát az egyetem, ahol az angol nem az oktatás hivatalos nyelve, akkor lesz szükség annak bizonyítására, elegendő parancsot az angol nyelvet. Ez általában úgy történik, hogy egy TOEFL pontszám legalább 100 vagy IELTS pontszám legalább 7. Jelöltek, akik szerzett valamivel alacsonyabb pontszámokat is figyelembe lehet venni, feltéve, hogy a tanulmányi eredménye és egyéb alkatrészek a jelentkezési dosszié indokolt lenne ez a kivétel.

3.Personal nyilatkozat: A személyes adatok arról, hogy miért szeretné megszerezni a Nemzetközi LL.M mértékben, különös tekintettel arra a kérdésre, hogy miért szeretné ezt a Cleveland-Marshall College of Law.

4.Reference Letters: Három referencia levél, lehetőleg melyek közül kettő a törvény professzorok és egy jogi munkáltatónak.

Miután elvégezte a négy fenti követelményeknek, kérjük, töltse le az alkalmazás számára LL.M Program (itt), kitölti szorgalmasan, és postázza a teljes csomagot, a tértivevényes levél, hogy: Cleveland-Marshall College of Law, Hivatal Felvételi, 1801 Euclid Ave., LB 138, Cleveland, OH 44115-2214 A Law School rendszerint úgy alkalmazások előtt érkezik április 1. A következő őszi félévben

Érettségi követelmények

Ha felveszik, annak érdekében, hogy végzős a Nemzetközi LL.M Program és az oklevél megszerzésének, akkor eleget kell tennie az alábbi követelményeknek: 1.Successfully teljes 24 óra hitel tanulási; 2.Of azok 24 óra hitel, sikeresen a következő szükséges tanfolyamokat:

  • Bevezetés az American Law;
  • Egy élettársi pálya (kártérítési, szerződések, illetve Property), egy fokozatú "C" vagy annál jobb;
  • Az egyik természetesen megfelel a Felső-Level írása követelmények;

3.Register minimum 8 óra hitel szemeszterenként; és 4.Obtain egy felhalmozódó GPA (Grade Point Average) 2,0 vagy annál több.

FIGYELEM ON ült a szakvizsga

Míg a jogi egyetemre szívesen ad tanácsokat a diákok, akik szeretnének ülni a bárban - akár a Ohio államban vagy máshol, fontos megjegyezni, hogy a követelményeknek minden állam számára a szakvizsga különböző, és jelentősen különbözhet a képesítési követelményeit a fent megadott. Ennek megfelelően a hallgatók, akik tervezik, hogy üljön a Szakvizsga értesítenie kell az iskola előtt kezdi meg tanulmányait, így az iskola lehet jobban testre szabni vizsgálati terv az igényeiknek.

Utoljára frissítve márc. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Cleveland-Marshall is a student-centered law school dedicated to creating opportunities. As part of its strategic plan, the school looks to enroll a diverse set of individuals.

Cleveland-Marshall is a student-centered law school dedicated to creating opportunities. As part of its strategic plan, the school looks to enroll a diverse set of individuals. Kevesebb