LL.M az energia és a természeti erőforrások jog

Általános információk

Program leírás

LL.M az Energia és Természeti Erőforrások Törvény

A LL.M Energia és Természeti Erőforrások Törvény program tartalmaz egy teljes tanfolyam több mint két félév augusztustól májusig minden évben. A LLM diploma minimum 24 kredit egy minimális kumulatív fokozatú pont átlaga 2,0 egy 4 pontos skálán. A diákok várhatóan teljes tanfolyamok Energy Research, elemzés és írás; Olaj-és Gázipari Jog (Basic és Advanced); Környezeti vagy a nemzetközi környezetvédelmi jog; Közigazgatási Jogi és éghajlatváltozás.

Ezen felül a diákok választhatnak más tanfolyamok a College of Law Fenntartható Energia és erőforrás Jog (SERL) tanterv, mint például az Energy rendelet; Vízügyi törvény; A nemzetközi energiaügyi és a természeti erőforrások Jog; és a természeti erőforrások és környezeti jog szövetségi Lands. Külföldi képzett LLM fokos jelöltek is beiratkozik egy félév célja az, hogy az amerikai jog.

A diákok felkérik, hogy válasszon egy választható minden a sok tanfolyam által kínált TU College of Law és a többi végzős osztályok a University of Tulsa, mint például az üzleti és a mérnöki főiskolák.

Ez a 24-hitel szak az egyetemen kezdődik közepén minden év augusztus. Minden diák köteles részt venni a több napos "Foundations of Legal Studies" orientáció előtt osztályok augusztusában kezdődik.

Utoljára frissítve nov. 2014

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for le ... Tovább

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for leadership and academic excellence. Kevesebb