LL.M az energia és a természeti erőforrások jog

Általános információk

Program leírás

LL.M az Energia és Természeti Erőforrások Törvény

A LL.M Energia és Természeti Erőforrások Törvény program tartalmaz egy teljes tanfolyam több mint két félév augusztustól májusig minden évben. A LLM diploma minimum 24 kredit egy minimális kumulatív fokozatú pont átlaga 2,0 egy 4 pontos skálán. A diákok várhatóan teljes tanfolyamok Energy Research, elemzés és írás; Olaj-és Gázipari Jog (Basic és Advanced); Környezeti vagy a nemzetközi környezetvédelmi jog; Közigazgatási Jogi és éghajlatváltozás.

Ezen felül a diákok választhatnak más tanfolyamok a College of Law Fenntartható Energia és erőforrás Jog (SERL) tanterv, mint például az Energy rendelet; Vízügyi törvény; A nemzetközi energiaügyi és a természeti erőforrások Jog; és a természeti erőforrások és környezeti jog szövetségi Lands. Külföldi képzett LLM fokos jelöltek is beiratkozik egy félév célja az, hogy az amerikai jog.

A diákok felkérik, hogy válasszon egy választható minden a sok tanfolyam által kínált TU College of Law és a többi végzős osztályok a University of Tulsa, mint például az üzleti és a mérnöki főiskolák.

Ez a 24-hitel szak az egyetemen kezdődik közepén minden év augusztus. Minden diák köteles részt venni a több napos "Foundations of Legal Studies" orientáció előtt osztályok augusztusában kezdődik.

Utoljára frissítve nov. 2014

Az iskoláról

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for le ... Tovább

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for leadership and academic excellence. Kevesebb