LL.M az amerikai indián őslakosok és jog

Általános információk

Program leírás

LL.M amerikai indián őslakos Law &

Az indiai LL.M törvény program rugalmas. A konzultációt a kar, a diákok személyre szabott tanulmányi nemcsak indiai jog általában, hanem konkrét szakterületeken kívánnak fejleszteni. A program elérhető, mint akár egy tudományos pálya (hangsúlyozva természetesen a munka), illetve a kutatási pályán. Mindkét pálya igényelnek sikeres befejezése legalább 24 óra hitel az indiai törvény tananyag.

A diákok arra ösztönzik, hogy egy előzetes választás, amely követni kívánnak folytatni, amikor belépnek a programot. Ez az előzetes választás, azonban nem kötelező a diák. A kar elkötelezett aziránt, hogy külön-külön minden diák, hogy megfeleljen bizonyos tudományos igényeket.

Számok

Akadémiai pálya
A diák, aki úgy dönt, a tudományos pályán fejezhetik be a LLM - AAIL 24 órás tanfolyam egyedül, anélkül, hogy a dolgozat. Akadémiai pálya hallgatók iratkozhatnak teljes vagy részmunkaidőben, és ki kell töltenie a követelményeket három évben.

Kutatás pálya
A kutatás pálya 24 hitel órás program, minimum 3 óra hitel dolgozat. A diákok a kutatási pálya dönthet úgy, hogy ezt bárhol 3-12 óra hitel dolgozat, a többi óra természetesen a munka. Kutatási pálya hallgatók iratkozhatnak teljes vagy részmunkaidőben, és meg kell befejezni a programot 5 éven belül.

A program kezdődik az egyetemen augusztus közepétől minden évben az őszi félévben, és január elején a tavaszi félévben. Minden diák köteles részt venni a több napos "Foundations of Legal Studies" orientáció előtt osztályok kezdődik.

Utoljára frissítve nov. 2014

Az iskoláról

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for le ... Tovább

The University of Tulsa College of Law, a private institution with a total enrollment of less than 400, offers legal education opportunities to JD, LLM, joint degree, and certificate candidates for leadership and academic excellence. Kevesebb