LSAT teszt előkészítő tanfolyam

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A Jogi Egyetem felvételi tesztjére készül (LSAT)?

Iratkozzon fel ingyenes diagnosztikai tesztre, hogy meghatározza erősségeit és gyengeségeit.

Pontszám a legjobb! Beszéljen oktatási és karrier-tanácsadóinkkal, hogy többet tudjon meg online teszt-előkészítő tanfolyamainkról, egyetemi felvételeinkről és karrier-tanácsadóinkról.

Minden teszt előkészítő tanfolyam a következőket tartalmazza:

  • Videóórák
  • Online tananyagok
  • A feleletválasztós gyakorlat megkérdezi a bankokat
  • Élő online órák vezető oktatók vezetésével
  • Mintavizsgák
  • Mobilalkalmazás-hozzáférés sok esetben

Bevezetés

Közel egy évtizede a Grace Education egy digitális távoktatási központ intézet a hallgatók és szakemberek számára, amely ötvözi a felvételi tanácsadást és a felvételi vizsgára való felkészítést a főiskolai, üzleti és felsőfokú iskolákban foglalkoztatási szolgáltatásokkal, karrier-menedzsment tanácsadással és vezetői fejlesztési képzésekkel az egész életen át tartó akadémiai tudás érdekében fejlődés és folyamatos szakmai fejlődés.

A Grace Education 2012-es alapítása óta együttműködik kiváló LSAT oktatókkal digitális, egy az egyben személyre szabott teszt-előkészítő tanfolyamok megtervezésében a bizalom növelése, a tesztelési stratégiák megerősítése és a pontszámok javítása érdekében.

Szerezd meg a legjobbat az LSAT-on a Grace-szel

Az amerikai és az európai jogi egyetemi programokba való felvétel előkészítése során a jelentkezőknek bizonyítaniuk kell bizonyos kritikus olvasmányokat, szóbeli érvelést és analitikus gondolkodást, amelyet a standard teszt: LSAT mér.

Az LSAT teszt-előkészítő coachingunk mellett sok hallgatónk a Grace Education főiskolai, üzleti vagy diplomás felvételi edzőinek előnyeit is igénybe veszi, hogy segítsen egyetemi alkalmazásaikban, és belépést nyerhessen az erősen szelektív amerikai, brit és európai főiskolákra és egyetemekre.

A 2012-es alapítása óta a hallgatói felvételi siker aránya 97%, a Grace Education pedig több száz jelentkezőnek segített felvételt nyerni a Harvard, Yale, Stanford, Columbia és a Pennsylvaniai Egyetem rangos jogi programjaiba, hogy csak néhányat említsünk.

Ezen túlmenően ezek közül a hallgatók közül sokan nagyszerű karriert folytatnak a Grace Education Karrier és a Leadership Institute edzőinek segítségével.

Pedagógia

A Grace kipróbált tanítási módszerekkel építi fel sikerét

A hallgató erősségeit és gyengeségeit diagnosztikai teszt határozza meg. Tanulási stílusát a tanulási stílus tesztje is meghatározza. Az elemzés után a hallgatók párosulnak egy teszt-felkészítő edzővel, akivel testre szabott és egyéni tanfolyamot szerveznek, hogy a legjobban felkészítsék őket a vizsga legjobb eredményeinek megszerzésére.

A Grace Education tanítási módszereinek alapját a példa-alapú oktatás, a gyakorlati teszt-felvételi stratégiák, a teszt-szimulációk és az áttekintés képezi.

A hallgatók kiválasztják a személyes egy-egy tanfolyamuk napját és idejét.

Rugalmas fizetési tervek állnak rendelkezésre.

Azon kevés cégek egyike vagyunk, akik az árképzésben figyelembe veszik a megélhetés földrajzi költségeit, hogy programjainkat és szolgáltatásainkat minden hallgató számára elérhetővé tegyük, függetlenül lakóhelyétől.

Beszámolók

Úgy gondoltam, hogy a Grace Education LSAT tanfolyam remek volt. Nagyszerű oktatóm volt, aki tudta, mit csinál, és képes volt hatékonyan tanítani a módszertant. A tananyagok remekek voltak, mert rengeteg kérdést és gyakorlati tesztet szolgáltattak, amelyek mind a korábbi LSAT-okból származnak. Az órákon és az online tananyagok felhasználásával történő saját áttekintésen keresztül az első gyakorlati teszttől a tényleges LSAT-ig 18 pontot tudtam növelni. Ezt a tanfolyamot számos barát ajánlotta nekem, és nagyon örültem, hogy meghallgattam őket. A tanfolyam elvégzése óta számos olyan embernek ajánlottam, aki most feliratkozott az osztályra, és pozitívan gondolom, hogy ők sem fognak csalódni a tanfolyamon. ”Kimberly, USA

„A Grace Education LSAT teszt előkészítő tanfolyama működik. Függetlenül attól, hogy nagy pontszámnövelést szeretne, vagy csak azt szeretné elérni, hogy az utolsó néhány pont elérje az ideális pontszámot, a Grace Education tanfolyam lefed. Az anyagok szélessége és mélysége kulcsfontosságú. Azonban a valódi vizsgakérdések, az online források és a hatékony oktatók egyedülálló szervezése teszi igazán működőképessé ezt a tanfolyamot. Ha át akar dolgozni minden valaha közzétett kérdést, ezek mind megtalálhatók az anyagokban. De ha egyensúlyba kell hozni az iskolai munkát és ezt a tanfolyamot, akkor a Grace Education órái és házi anyagai teszik a leghatékonyabbá az összes eltöltött időt. A legjobb az, hogy a Grace Education megközelítése MINDEN kérdésre következetes, így amikor egy olyan kérdéstípust céloz meg, amely megbotlik, nő az összes kérdéstípusban való jártassága. Hallottam olyan történeteket, amikor más tesztelőkészítő cégek oktatói „megtanulták a tesztet a hallgatókkal együtt” (a borzalom!), De a Grace Education oktatói nemcsak csúcsminőségűek, de intenzív képzésen is részt vettek, és hozzáférés széles körű, folyamatos oktatási forrásokhoz. ”Sunil, USA

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run.

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run. Kevesebb