LPC Online - Teljes munkaidőben

Általános információk

Program leírás

LPC Online - Teljes munkaidőben

A nappali LPC Online tanfolyam azokat támogatja, akik jogi diplomával vagy GDL-vel rendelkeznek, és ügyvédként szeretnének képezni támogatott online tanulási lehetőségünkön keresztül.

 • Tanuljon online 11 hónap alatt (némi részvétel szükséges)
 • Tegye a kurzusokat a szakterületek érdeklődésére a választható tárgyak széles választékán keresztül
 • Nyerjenek el egy LPC-vel és egy Mester-díjat (LLM) felár nélkül

A 2017/18-as nappali tagozatos, az Egyesült Királyságban és az LPC-ben végzett diplomások 95% -a a kurzus sikeres elvégzését követő tizenöt hónapon belül biztosított munkát vagy további tanulmányokat a Graduate Results adatok alapján.

Tanfolyam követelmények

Ahhoz, hogy felvehesse helyét a mi LPC-jünkön, meg kell felelnünk a Solicitors Regulatory Authority (SRA) által meghatározott jogalkalmazási tanfolyam (LPC) megkezdésére vonatkozó követelményeknek - lásd alább. E jogosultsági követelmények be nem tartása azt jelenti, hogy az egyetemnek nincs lehetősége arra, hogy lemondjon helyéről a tanfolyamon.

Ha nem EGT-hallgató vagy, akkor a tanfolyam teljes időtartamára kiterjedő vízumra is szükséged lesz - lásd alább a vízumkövetelményeket.

Law University LPC kiválasztási kritériumok

 • Akadémiai profil és teljesítmény, általában legalább egy tényleges vagy előre jelzett másodosztályú jogi végzettség vagy GDL / CPE / MA törvény *
 • Elegendő angol nyelvtudás a tanfolyam sikeres elvégzéséhez - lásd alább az angol nyelvi követelményeket
 • A kérelmében feltárt bármilyen különleges körülmény

Akadémiai vagy egyéb hivatkozások

* Ezt a követelményt bármelyik teljesíti: A) Minősítő jogi fokozat odaítélése. A jogi végzettségének meg kell felelnie bizonyos tanulmányi követelményeknek ahhoz, hogy megszerezhesse. Ennek tartalmaznia kell a jogi ismeretek hét alapjának - közjog, I. kötelezettségek (szerződés), II. Kötelezettségek (kártérítés), büntetőjog, földtörvény, tőke és trösztök, valamint az Európai Unió joga - megfelelő átadását. További útmutatás a minősített jogi végzettségről; vagy B) Közös szakmai vizsga (CPE) / Jogi diploma (GDL) / MA Jog letétele és jogi, MA Jogi vagy hasonló, például CILEX diplomát szerez.

A Jogi Egyetem teljes mértékben megfelel az esélyegyenlőségre vonatkozó jogszabályoknak, és aktívan ösztönzi a sokszínűséget az ügyvédi szakmán belül. A felvételi eljárásunk tisztességesen jár el, és célja, hogy a hallgatók tehetségüket a lehető legjobban kihasználhassák. Javasoljuk, hogy a lehető leghamarabb mondja el nekünk a különleges követelményeket. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy megvitassuk, hogyan tudnánk megfelelni az Ön követelményeinek.

Minden alkalmassági követelménynek eleget kell tennie a kurzus megkezdésével - ennek elmulasztása azt eredményezheti, hogy megakadályozza a kurzushoz való csatlakozást. Ha úgy gondolja, hogy ez problémát jelenthet (például ha késedelmes értékelést végez), kérjük, hogy a lehető leghamarabb vegye fel a kapcsolatot a felvételekkel.

Jövő gyakornok Ügyvédek

Az SRA nemrégiben konzultált a rendelet számos változtatásával kapcsolatban, beleértve a hallgatók azon követelményének megszüntetését, hogy az LPC megkezdése előtt kérjék a hallgatók beiratkozását és az egyetemi képesítés megszerzésének jóváhagyását.

Ha Önnek képzési szerződést ajánlottak fel, győződjön meg arról, hogy a Solicitors Regulatory Authority (SRA) ellenőrzi a "karakterét és alkalmasságát", hogy ügyvéd legyen.

Ez legalább hat hónapig tarthat, ha Önnek:

 • Elkötelezett bizonyos bűncselekményekért
 • Bűnösnek találták egy akadémiai bűncselekmény miatt
 • Súlyos pénzügyi kérdéseket (pl. Csőd, önkéntes egyezségek vagy megyei bírósági ítéletek)
 • Ellentétes a szabályozási következményekkel
 • Megmutatta minden olyan viselkedést, amelyet nem várnánk el egy ügyvédtől (például a tisztességtelen, erőszakos vagy diszkriminatív viselkedés)

Kérjük, tekintse meg a 2011-es SRA alkalmassági tesztet további információkért, és töltse ki a támogathatósági jelentkezést, ha bármilyen kérdésről el kell mondania számukra.

Ha nincs semmi mondanivalója az SRA-nak, akkor erről értesítheti őket, ha Ön és a munkáltatója tudatja velük, hogy a képzésnek meg kell kezdődnie.

Ha az SRA döntését nem erősítik meg az LPC kezdési időpontja előtt, folytathatja a tanfolyamot, de ezt saját pénzügyi kockázataival végezheti el. Ha bármilyen aggodalma van a karakteres és alkalmassági problémákkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba az SRA-val.

A korábbi ismeretek akkreditálása

Ha korábban már vizsgált egy BVC vagy BPTC-t, lehet, hogy mentes az LPC bizonyos elemeiről. További információért kérjük, látogasson el a SRA weboldalára, és vegye fel a kapcsolatot a felvételi csapatunkkal.

Angol nyelvi követelmények

Ha az Egyesült Királyságon kívül diplomát szerzett, és nem "többségi angol nyelvű országból" származik, kérjük, adja meg a jóváhagyott angol nyelvvizsga egyikének hitelesített másolatát.

tartam

41 hét (LPC) és 44 hét (LPC LLM vagy LPC MSc)

Utoljára frissítve nov. 2020

Az iskoláról

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. ... Tovább

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education. We can trace our origins to 1876 with the formation of leading tutorial firm Gibson & Weldon. With a rich heritage and a reputation for innovation and contemporary teaching practices, we continuously focus on developing the best legal minds. Kevesebb