7 LLM Programok ban ben Vitarendezési tanulmányok ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024

LLM Programok ban ben Vitarendezési tanulmányok ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024Filter
    • Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az LLM polgári peres eljárásban és érdekképviseletben ideális választás azoknak a hallgatóknak, akik nemzetközi tárgyalási ügyvédek kívánnak lenni. E szakosodás révén részesülhet Loyola magas rangú próbajogi programjából. A Girardi épületben fog tanulni, ahol számos tantermet alakítottak ki, hogy megismételjék a tipikus amerikai tárgyalótermeket és bírósági létesítményeket. Tanfolyamokat fog tartani a professzoroknál, akiknek a karrierje és tapasztalatai vannak a tárgyalóteremben. Loyola híres arról, hogy a diákokat csillagpróbás ügyvédekké alakítja, és ez alól Ön sem lesz kivétel. Az LLM végzettség 24 teljes hitelegységet igényel. A polgári peres ügyvédi és érdekképviseleti szakterületet 17 egység előírt tanfolyam kielégítő befejezésével ismerik el. Ez magában foglalja a szükséges egységek 17 egységét.

    • Columbia, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Az LL.M. A képzési program 24 kredit órás tanulmányi órát tartalmaz, és általában egy év alatt elvégezhető, bár részidős lehetőség áll rendelkezésre a hazai hallgatók számára az LL.M. a vitarendezési programban.

    • Washington, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Az LL.M. A Nemzetközi Választottbíróság és Üzleti Jog egy rugalmas képzési program, amelyet a határokon átnyúló kereskedelmi ügyletek és a választottbíráskodáson keresztüli vitarendezés iránt érdeklődő szakemberek és jogi diplomások számára terveztek.

    • Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A legmagasabb rangú Straus Institute for Dispute Resolution több mint egy évtizeden át vezette az országot a jogiskola alapú konfliktusmegoldásban, és az elmúlt 14 évből 13-ban az 1. helyen áll a US News and World Report jogi egyetemi rangsorában. A vitarendezési bizonyítványt, a vitarendezési mestert és hét különböző LLM fokozatot kínáló ügyvédek és nem jogászok mind elsajátíthatják a konfliktuskezelés készségeit különféle körülmények között. A gyakorlati oktatók, a kis osztálylétszámok, a változatos hallgatói létszám és a rugalmas időbeosztás ideálissá teszik akadémiai programjait a legkülönfélébb szakmai célok elérésére. Az LLM in Dispute Resolution a vitarendezés első számú programja, és a legtöbb rugalmasságot kínálja a hallgatóknak a vitarendezési oktatás során. Ez a 26 egységből álló program két félév alatt teljesíthető, és az elmélet és a gyakorlat egyensúlyával épül fel; A hallgatók különféle alternatív vitarendezési mechanizmusokra fognak összpontosítani, beleértve a tárgyalásokat, a közvetítést és a választottbíráskodást, valamint gyakorlatot szereznek a szükséges Mediation Clinic és Externship programon keresztül.

    • New York, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    Az egyetemen

    Angol

    Fordham Master of Laws program Nemzetközi vitarendezés fog összpontosítani a különböző módon, hogy a nemzetközi viták megoldódtak, többek között a hagyományos peres, valamint az alternatív módszerek vitarendezés, mint a választottbírósági és közvetítői.

    • New York, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A Fordham nemzetközi vitarendezési LLM programja a nemzetközi viták megoldásának különféle módjaira összpontosít, beleértve a hagyományos peres eljárásokat, valamint a vitarendezés alternatív módszereit, például a választottbírósági eljárást és a közvetítést.

    • Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A Nemzetközi Kereskedelmi Választottbíróság LLM-jét úgy alakították ki, hogy egyesítse a szilárd tudományos alapot, a gyakorlati tapasztalatot, amelyben minden hallgató tapasztalatot szerez egy ál nemzetközi választottbírósági környezetben, a tárgyalási és közvetítési folyamatok módszeres vizsgálatát és gyakorlását, valamint elegendő választható tárgyat a hallgatók számára képes legyen választani a New York-i vagy a kaliforniai ügyvédi vizsgára.