LAWSTUDIES

Online Vállalati pénzügyek LLM-k Keresése az Amerikai Egyesült Madrid Spanyolország 2021

Az LLM vagy Master of Laws egy nemzetközileg elismert posztgraduális jogi diplomát. LLM programok általában nyitva áll azok előtt, akik elsőként szerzett jogi diplomát.

Míg az általános finanszírozási foglalkozik kifejezetten az egyes eszközök és kötelezettségek, a vállalati pénzügyi megvizsgálja, hogy ezek a fogalmak befolyásolja üzleti gyakorlat és részvényes kapcsolatokat. Karrier a vállalati pénzügyek közé tőke kezelése, banki és vállalati értékelés.

Spanyolország, hivatalosan a Spanyol Királyság, egy szuverén állam, és a tagállamok az Európai Unió. Nem található az Ibériai-félsziget délnyugati Európában. Spanyol egyetemeken szabályozzák a hozzáférést a saját fokkal, és rögzítse az akadémiai díjakat. Ők is kínálnak hivatalos posztgraduális fok. A főváros Madrid talán a legtöbb bár az egy főre jutó bármely európai város, és egy nagyon aktív éjszakai életet.

Madrid Város fővárosa Spanyolországban. Ez a nagyvárosi terület több mint 3 millió lakos. Meg van egy aréna nevű Las Ventas, hogy a házigazdák az éves bikaviadal esemény. A város számos magán-és állami egyetemek.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel Online Vállalati pénzügyek Jogi Mesterképzések az Amerikai Egyesült Madrid Spanyolországban 2021

1 Találatok Vállalati pénzügyek, Madrid Filter

Master a vállalati és pénzügyi menedzsmentben

ISDE Madrid + USA + Barcelona
LLM
szept. 2021
Spanyol
On-line

A vállalati terület mélyen felkészült szakembereket igényel a vállalati és üzleti világot érintő minden lényeges szempont tekintetében, ezért szakemberei a legkeresettebbek kö ...

Tovább