Jogi Diploma in Vermont az Amerikai Egyesült Államokban

A Legjobb Jogi Tanulmányok in Vermont az Amerikai Egyesült Államokban 2018

LLM

LLM a latin Legum Magister, jelezve, Master of Laws. A Master of Laws (LL.M.) Program az amerikai törvény egy egyéves posztgraduális program. Külföldi jogi diplomával, akik sikeresen befejezik a program elnyerte a diplomát "LL.M. az amerikai jog."

LLM egy posztgraduális program joghallgatók, akik magas szintű képzés és tudás egy adott területen. Szakterület területek magukban foglalhatják a kereskedelmi jog, pénzügy, emberi jogok, adójog, és a nemzetközi üzleti jog.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Vermont az egyik legkisebb állam az Unióban, bár ismert a robusztus individualizmus. Az állam ad otthont számos egyetemek a diákok a lehetőséget, hogy szinte minden nagyobb és karrier elképzelhető.

Jogi Mesterdiplomák Keresése in Vermont az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Mutass többet

LLM Az Amerikai Jogi Tanulmányok

Vermont Law School
Campus Nappali Részidős September 2018 Amerikai Egyesült Államok South Royalton

Célja a diákok, akik szerzett jogi diplomát az Egyesült Államokon kívül, a LLM American Legal Studies felkészíti a tanulókat a bar átjáró és a szakmai előmenetel. [+]

Vermont Law School LLM American Legal Studies

Célja a diákok, akik szerzett jogi diplomát az Egyesült Államokon kívül, a LLM American Legal Studies felkészíti a tanulókat a bar átjáró és a szakmai előmenetel.

Az LLM Amerikai Jogi Tanulmányok tanterv épít szilárd alapot az Egyesült Államok törvényei és a jogi rendszerek és középpontjában a készségek, a tudás és a kilátások a siker záloga a nemzeti és nemzetközi gyakorlattal. Majd kap rendkívüli támogatást - gyakran egy-egy támogatás - abban az esetben, eligazítás, jogi írás, vizsgára való felkészítés, és újra írás. A szakember a jogi írás segítségével az angol nyelvtan, írásjelek, és a hangot. ... [-]


LLM Környezetvédelmi Jog

Vermont Law School
On-line Campus Nappali Részidős 1 - 5 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok South Royalton + 2 további

Utáni JD diák megtalálja páratlan lehetőséget az intenzív tanulmányi Vermont Law School Masters of Laws (LLM) program. [+]

Vermont Law School LLM in Environmental Law

Utáni JD diák megtalálja páratlan lehetőséget az intenzív tanulmányi Vermont Law School Masters of Laws (LLM) program.

Helyen az első számú környezetvédelmi jogi iskola az országban, VLS többet kínál a környezeti és energetikai törvény tanfolyamok, mint bármely más amerikai jogi egyetemre, és országos hírű a vitarendezés és a klinikai gyakorlat Pályakezdő tovább finomítják és előre pályafutásuk révén a joggyakorlat, a kutatás , tanítás, vagy a közrenddel.

Az LLM in Environmental Law célja a Juris Doctor diplomások, akik szeretnék összpontosítani karrierjük a környezetvédelmi jog és a kérdésekről, beleértve az éghajlatváltozás, földhasználat, a természeti erőforrások, a vízkészletek, vagy környezetvédelmi adó politika. ... [-]