Távoktatás LLM a Maryland az Amerikai Egyesült Államokban

Távoktatás Jogi Mesterdiploma Keresése a Maryland Amerikai Egyesült Államok

LLM

Az LL.M. az első lépés a tudósok számos országban. Bemutatja sok lehetőséget, hogy szakosodnak egy adott területen, vagy hogy végezzen alapos kutatást. Azt is hasznosnak bizonyul a doktori szintű jogi diplomát.

LLM egy posztgraduális jogi diplomát, amelyet követett a diákok, akik szeretnének szakosodni egy adott területen a jog. Diplomások ez a speciális képzés gyakran képzett dolgozni globális jogi környezetben.

Kezelése az állami egyetemek messze optimális beállítást. Magán iskolák sokkal jobb segítséget a távoktatás tapasztalat. Számos online egyetem felhívja tanárok és diákok a nagy távolságokra az egész világon. Ez nagymértékben növeli a sokféleség távoktatási tantermi és gyárt nehéz beszélgetés azok között, a rendkívül eltérő közösségek, régiók és a távoli kultúrák.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Maryland állam az USA és megosztása határok Virginia, Nyugat-Virginia és District of Columbia. Számos történelmi és magas rangú egyetemi szolgálják ezt az állapotot. Számos speciális képzési intézmények képző az orvosok, fogorvosok, ügyvédek, mérnökök, szociális munkások és a gyógyszeripar.

Távoktatás LL.M. a Maryland az Amerikai Egyesült Államokban

Mutass többet

Online Mester A Paralegal Tanulmányok

The George Washington University Online
On-line Nappali 2 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Washington Four

Az egyik néhány kiválasztott asszisztens mester fokozatot az országban, és kifejezetten a dolgozó szakemberek számára, GW online mester a jogi asszisztens Tanulmányok és Graduate Certificate programok kínálnak szigorú és aktuális tananyag előre a szakma és a jogi környezetben. Ha egy meghatározott jogi asszisztens, aki arra törekszik, hogy előre a szakma, a GW Mester a jogi asszisztens Tanulmányok online program megadja a készségek és bizalom van szüksége, hogy sikerül, és az élen. [+]

Az egyik kiválasztott néhány paralegal mesterképzés az országban, és kifejezetten a dolgozó szakembereknek, a GW online mesterének a Paralegal Studies-ben, és szigorú és aktuális tantervet kínál a szakma és a jogi tájkép előmozdításához. Diákként vagy az online programok, akkor bontsa ki a jogi ismeretek, finomítsa a készségfejlesztés és fejleszteni a gyakorlati eszközöket lehet alkalmazni, hogy a munka az első naptól kezdve; a GW diplomás, akkor a bizalom és elismert tudományos megbízólevél éljen teljes és virágzó karrier a jogi területen.

GW Mester a jogi asszisztens Tanulmányok program tekintik úttörőnek jogi közösség, miután fejlesztettek ki változó szerepek és új követelményeket a jogi szakma. A mai cégek várják paralegals akik magasan képzett, megtestesítik mind szélessége és mélysége a jogi ismeretek és a meghajtó kezelése összetett kihívások, és a különbséget. GW asszisztens tanulmányok programok elismert nyilvánított csak, hogy - kivételes tanulási tapasztalat és a gyakorlati eszközöket, hogy sikerül a mai dinamikus és fejlődő jogi térben. GW integrált tanterv sző karrier előkészítés, etika és professzionalizmus, a technológia és a hatékony írásbeli és szóbeli kommunikáció során a program, hogy a diákok internalizálása kritikus készségek. Teljes mértékben online tanfolyam befogadja az egyedi igényeinek dolgozó szakemberek számára.... [-]