LL.M. a Maryland az Amerikai Egyesült Államokban

A Legjobb LLM-k a Maryland az Amerikai Egyesült Államokban 2018

LLM

Törvény iskolai végzettséggel és az ügyvédek rendszeresen alkalmaz egy LL.M. szerezni szakértelem egy speciális jogterületet, például adózási törvény vagy a nemzetközi jog, vagy áthelyezni egyik gyakorlati területről a másikra.

Az LLM lehetővé teszi, hogy legálisan arbitrázs tussles bármely területén karrier specializáció. A Master of Law ad rengeteg tudás, a legtöbb ember, aki diplomával a diploma szakosodott bármely területén a jogi védelem.

Az Egyesült Államok továbbra is a világ egyik legnépszerűbb célpontja a nemzetközi diákoknak. Egyetemek az USA-ban uralják a világranglistán, és az ország is kínál számos izgalmas tanulmány helyeken. Állami Egyetem rendszerek részben támogatott állami kormányok, és lehet, hogy sok campusok szerte az állam, több száz ezer diák.

Maryland állam az USA és megosztása határok Virginia, Nyugat-Virginia és District of Columbia. Számos történelmi és magas rangú egyetemi szolgálják ezt az állapotot. Számos speciális képzési intézmények képző az orvosok, fogorvosok, ügyvédek, mérnökök, szociális munkások és a gyógyszeripar.

Jogi Mesterek Keresése a Maryland az Amerikai Egyesült Államokban 2018

Mutass többet

Online Mester A Paralegal Tanulmányok

The George Washington University Online
On-line Nappali 2 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok Washington Four

Az egyik néhány kiválasztott asszisztens mester fokozatot az országban, és kifejezetten a dolgozó szakemberek számára, GW online mester a jogi asszisztens Tanulmányok és Graduate Certificate programok kínálnak szigorú és aktuális tananyag előre a szakma és a jogi környezetben. Ha egy meghatározott jogi asszisztens, aki arra törekszik, hogy előre a szakma, a GW Mester a jogi asszisztens Tanulmányok online program megadja a készségek és bizalom van szüksége, hogy sikerül, és az élen. [+]

Az egyik kiválasztott néhány paralegal mesterképzés az országban, és kifejezetten a dolgozó szakembereknek, a GW online mesterének a Paralegal Studies-ben, és szigorú és aktuális tantervet kínál a szakma és a jogi tájkép előmozdításához. Diákként vagy az online programok, akkor bontsa ki a jogi ismeretek, finomítsa a készségfejlesztés és fejleszteni a gyakorlati eszközöket lehet alkalmazni, hogy a munka az első naptól kezdve; a GW diplomás, akkor a bizalom és elismert tudományos megbízólevél éljen teljes és virágzó karrier a jogi területen.

GW Mester a jogi asszisztens Tanulmányok program tekintik úttörőnek jogi közösség, miután fejlesztettek ki változó szerepek és új követelményeket a jogi szakma. A mai cégek várják paralegals akik magasan képzett, megtestesítik mind szélessége és mélysége a jogi ismeretek és a meghajtó kezelése összetett kihívások, és a különbséget. GW asszisztens tanulmányok programok elismert nyilvánított csak, hogy - kivételes tanulási tapasztalat és a gyakorlati eszközöket, hogy sikerül a mai dinamikus és fejlődő jogi térben. GW integrált tanterv sző karrier előkészítés, etika és professzionalizmus, a technológia és a hatékony írásbeli és szóbeli kommunikáció során a program, hogy a diákok internalizálása kritikus készségek. Teljes mértékben online tanfolyam befogadja az egyedi igényeinek dolgozó szakemberek számára.... [-]