LAWSTUDIES

Jogi Mesterek (LLM) az Amerikai Egyesült Las Vegas az Amerikai Egyesült Államokban 2021

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Közkeletű nevén "a szerencsejáték fővárosa a világ," Las Vegas a legnagyobb város az állam Nevada népességét tekintve. Ez a híres nyüzsgő éjszakai élet és a kaszinók szinkronizált, mint az ideális üdülőhely város. Oktatási lehetőségeket a városban vannak bőven a közel tíz felsőoktatási intézmény áll rendelkezésre.

Jogi Mesterek Keresése az Amerikai Egyesült Las Vegas az Amerikai Egyesült Államokban 2021

Találat Filter

LL.M. a játékjogi programban

University of Nevada, Las Vegas William S. Boyd School of Law
LLM
Angol

Tanulja meg a játéktörvényt a játékoktatás úttörőjétől. A legtágabb játéktantervet kínáló William S. Boyd School for Law a Nevada Egyetemen, Las Vegasban az egyetlen ilyen pro ...

Tovább