LAWSTUDIES.HU

3 Online Jogi Mesterképzés Keresése az Amerikai Egyesült Hempstead Amerikai Egyesült Államok

A Master of Laws mértékben, közismert nevén a LL.M., egy speciális posztgraduális jogi diplomát. A jelentkezőknek gyakran már rendelkeznek az első fokú jogi és érdekli mozdította tanulmányaikat a törvény. Megszerzése LL.M. rendelkezik számos előnnyel.

LLM (Master of Law) egy fejlett jogi diplomát, amely segít felkészíteni a hallgatókat speciális jogi képzés. Tanfolyama gyakran össze a kutatás, a tanfolyam, és a dolgozat. LLM programok gyakran 1-2 év alatt fejezik be.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Hempstead, New York ad otthont a 750.000 lakos, ami miatt a második legnagyobb az állam után New York City. Ezt szolgálja a stabil iskolai negyed határain belül, vannak különböző intézmény kínál különböző programokat.

Online LLM az Amerikai Egyesült Hempstead az Amerikai Egyesült Államokban

Találat Filter

LL.M. egészségügyi jog és politika

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
On-line Nappali Részidős oktatás Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Hempstead

Jog és politika közvetlen hatással multitrillion dolláros egészségügyi ágazat és az embereket szolgálja.

LL.M családi jog

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
Campus Nappali Részidős oktatás 1 - 3 év Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Hempstead + 1 további

A Maurice A. Deane School of Law Hofstra Egyetem létrehozta a LL.M. Program Family Law válaszul kortárs családi jog gyakorlat megnövekedett kereslet a szakosodás és szükség van egy interdiszciplináris kiemelt megoldására családi problémák.

LL.M. amerikai jogi tanulmányok

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
Campus Nappali Részidős oktatás 2 - 4 félévek Szeptember 2019 Amerikai Egyesült Államok Hempstead + 1 további

Az amerikai jogi tanulmányok program kell fellebbezni a külföldi jogi diplomával, akik arra ösztönzik, hogy kapjanak jogi képzés az amerikai jog és a gyakorlat, hogy hatékonyabb versenyt az Egyesült Államok joga működő cégek a külföldi országokban.