Filter
Jogi Mester
Amerikai Egyesült Államok District of Columbia Washington A tanulmányok típusa: Távoktatás Képzés Típusa: Minden

Távoktatás Jogi Diploma Keresése in Washington Amerikai Egyesült Államok

LLM a latin Legum Magister, jelezve, Master of Laws. A Master of Laws (LL.M.) Program az amerikai törvény egy egyéves posztgraduális program. Külföldi jogi diplomával, akik sikeresen befejezik a program elnyerte a diplomát "LL.M. az amerikai jog."

Diákok, akik folytatni LLM (Master of Law) költ 1-2 éves tanuló egy adott területen a jog. A fejlett képzés felkészíti őket dolgozni szakterületek, mint a nemzetközi jog vagy az adójog.

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

Az Egyesült Államok nagy ország, Észak-Amerikában, gyakran nevezik a "USA ", az "amerikai ", az "Egyesült Államok ", "America ", vagy egyszerűen csak "a tagállamok ". Amerikai főiskolák által finanszírozott "tandíjat " terhelik a tanuló, ami gyakran igen drága, nagyon gyakran eléri a több tízezer dollárt évente.

Washington állam egyik leghaladóbb, és a fejlett államok az országban. Itt található számos egyetem, amelyek néhány, a legjobb képzések szinte minden lehetséges súlyos.

Távoktatás Jogi Mesterképzés in Washington az Amerikai Egyesült Államokban

Tovább Kevesebb

1 Találatok LLM, Washington, Távoktatás

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
District of Columbia
Washington
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
EUCLID (Euclid University)

Nemzetközi szervezetek ... [+]

Távoktatás Jogi Tanulmányok in Washington Amerikai Egyesült Államok. Nemzetközi szervezetek [-]
Amerikai Egyesült Államok Washington
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
8 - 18 hónap
On-line
Bővebben magyarul