Filter
Jogi Mester
Amerikai Egyesült Államok District of Columbia Washington A tanulmányok típusa: Távoktatás Képzés Típusa: Minden

Távoktatás Jogi Diploma Keresése in Washington Amerikai Egyesült Államok

LLM a latin Legum Magister, jelezve, Master of Laws. A Master of Laws (LL.M.) Program az amerikai törvény egy egyéves posztgraduális program. Külföldi jogi diplomával, akik sikeresen befejezik a program elnyerte a diplomát "LL.M. az amerikai jog."

Diákok, akik folytatni LLM (Master of Law) költ 1-2 éves tanuló egy adott területen a jog. A fejlett képzés felkészíti őket dolgozni szakterületek, mint a nemzetközi jog vagy az adójog.

Annak ellenére, hogy én részt távoktatási osztályok online, számos egyetemen tart megkezdése több helyen. Akkor is hagyja abba az osztályok több héten át az év során nélkül visszavonja, és nem dobott a diákhitelt a visszafizetés. Ez egy erős érv sok ember nézni, amikor beiratkozott a távoktatási osztályokban.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Washington állam egyik leghaladóbb, és a fejlett államok az országban. Itt található számos egyetem, amelyek néhány, a legjobb képzések szinte minden lehetséges súlyos.

Távoktatás Jogi Mesterképzés in Washington az Amerikai Egyesült Államokban

Tovább Kevesebb

1 Találatok LLM, Washington, Távoktatás

Diplomák
Helyszín
Amerikai Egyesült Államok
District of Columbia
Washington
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
EUCLID (Euclid University)

Nemzetközi szervezetek ... [+]

Távoktatás Jogi Tanulmányok in Washington Amerikai Egyesült Államok. Nemzetközi szervezetek [-]
Amerikai Egyesült Államok Washington
Nyílt Beiratkozás
Nappali
Részidős oktatás
8 - 18 hónapok
On-line
Bővebben magyarul