$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Tulajdonjog Jogi Mesterdiploma Összevetése

Az LLM fokozatokat, amelyeket ML-nek vagy Master of Laws fokozatnak is neveznek, a jogi területen a posztgraduális tanulmányok után különböző intézményekben kapnak világszerte. Bizonyos területeken ez a szükséges mérték a szakma gyakorlása érdekében. Mi az a LLM az ingatlanjogban? Ez a fejlettségi szint az ingatlan- és ingatlanfejlesztésre vonatkozó jogi kérdéseket fogla… Tovább

Az LLM fokozatokat, amelyeket ML-nek vagy Master of Laws fokozatnak is neveznek, a jogi területen a posztgraduális tanulmányok után különböző intézményekben kapnak világszerte. Bizonyos területeken ez a szükséges mérték a szakma gyakorlása érdekében.

Mi az a LLM az ingatlanjogban? Ez a fejlettségi szint az ingatlan- és ingatlanfejlesztésre vonatkozó jogi kérdéseket foglalja magába. A kínált kurzusok közé tartozik az adójog, az ingatlanszabályozás, a lakó- és kereskedelmi ingatlanok fejlesztése, a tárgyalások, a tervezés, az építési jog, a finanszírozás és felvásárlás, valamint a bérbeadói jog. Lehetséges, hogy a diákok további választani tudnak egy olyan területen, amely érdekli őket, például a kereskedelmi tulajdonra vonatkozó jogot.

A tulajdonosok tulajdonjogának megszerzése segíthet a hallgatók kommunikációs és tárgyalási készségeinek fejlesztésében, valamint általánosságban a részletekkel kapcsolatos figyelemfelkeltés javításában, amelyek mindegyike nem csak a munkában, hanem a sikeres interjúban is segít. Az ingatlanok és fejlesztései körüli jogi folyamatokra való fokozott figyelem mellett a diplomások olyan társaságok után kereshetnek, akik ezen a területen dolgoznak, vagy szeretnének bővíteni.

Az LLM fokozatok költségei nagyban különböznek, és attól függhetnek, hogy az intézmény hol található, és mennyi idő telhető el. Bizonyos esetekben a kínált program lehet online. A programok összehasonlításakor jó ötlet, ha figyelembe vesszük mind a mértéke költségét, mind a megélhetési költségek költségeit.

Néhány diplomás, akiknek az ingatlan-jogi végzettséggel rendelkező végzős hallgatója nagyobb ügyvédi irodában vagy tanszéken dolgozik, ügyvédként, jogi tanácsadóként, kutatóként vagy szerződéses íróként dolgozik. Mások az ingatlanfejlesztő cégeken belül tárgyalóként, tanácsadóként vagy akár vállalkozóként is találhatnak munkát, más tapasztalatoktól függően. Az ilyen típusú pozíciókat felvállaló egyéb szervezetek közé tartozik a kórházak, szállodák, bankok, gyártók és egyetemek. A környezetvédelmi érdekképviseleti szervezetek is igényelhetnek ilyen típusú segítséget.

Az LLM képzési programok az ingatlanjogban online, valamint az egyetemeken világszerte megtalálhatóak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím

University of Miami School of Law
Tampa, Amerikai Egyesült Államok

Joint JD / LL.M. (teljes munkaidős lehetőség, amely időt és tandíjat takarít meg a fokokat külön fizetve), vagy Háromfokú diploma (JD / MBA / LL.M a ingatlanfejlesztés terület ... +

Joint JD / LL.M. (teljes munkaidős lehetőség, amely időt és tandíjat takarít meg a fokokat külön fizetve), vagy Háromfokú diploma (JD / MBA / LL.M a ingatlanfejlesztés területén) Páratlan kar, vezetés és személyre szabott figyelem A Real Property Development oktatói magukban foglalják a legfontosabb professzorokat és tudósokat a helyszínen, akiket kiemelkedő ügyvédi irodák partnerei, valamint a nagyvállalkozások általános ügyvédjei - az Egyesült Államok szakértői. A rendező egyénileg tanácsot ad a gyakornoki elhelyezésekre és a kurzusválasztásra az egyes fogalmak kezdetét, ezáltal egy ütemtervet biztosítva, amely minden tanuló számára biztosítja a megfelelő tanfolyamot. " A program csodálatos az olyan közelmúltban dolgozó jogi egyetemi diplomások, ügyvédek vagy üzleti személyek számára, akik érdeklődnek vagy jelenleg gyakorolnak az ingatlanfejlesztés területén, mert a diákokat az ingatlanjog és az ingatlanfejlesztés számos fontos területére bontják. -
LLM
Nappali
Részidős
Angol
Campus
On-line