$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Trösztellenes törvény Jogi Mesterdiploma Összevetése

Az LLM globálisan elismert posztgraduális jogtudomány. Számos program megkívánja a hallgatóktól, hogy jogi diplomát szerezzenek, mielőtt folytatják a Master of Laws fokozatot. Az LLM lehetővé teszi a diákok és szakemberek, hogy szakosodni egy adott jogterületen, hogy folytassa tanulmányait. Mi az LLM a trösztellenes törvényben? Ez egy Master of Laws fokozat, amely feltárja a… Tovább

Az LLM globálisan elismert posztgraduális jogtudomány. Számos program megkívánja a hallgatóktól, hogy jogi diplomát szerezzenek, mielőtt folytatják a Master of Laws fokozatot. Az LLM lehetővé teszi a diákok és szakemberek, hogy szakosodni egy adott jogterületen, hogy folytassa tanulmányait.

Mi az LLM a trösztellenes törvényben? Ez egy Master of Laws fokozat, amely feltárja a bonyolultságát antitröszt törvény, amely szintén ismert, mint a versenyjog. A trösztellenes törvények hajlamosak a monopóliumok vagy kartellek megakadályozására. E fokozatot végző hallgatók számos témát tanulmányozhatnak, beleértve a gazdasági elemzést, a szellemi tulajdonjogokat és az üzleti jogot. A témák e sokfélesége általában abból adódik, hogy az antitröszt jog a verseny és a közgazdaság közötti kényes kölcsönhatás.

Számos diák ezen a területen fejleszti a képességét, hogy másokkal hatékonyan dolgozhasson. Ez egy olyan készség, amely általában szükséges mind a munkahelyi, mind a nem munkahelyi környezetben. Megtanulhatják, hogy világos érveket hozzanak létre sok összetett információból. Számos munkáltató értékeli az információ elemzésének képességét és egyértelmű következtetést. A diplomások gyakran erős íráskészségeket is kifejlesztenek.

Az LLM programok nagymértékben eltérhetnek egy egyetemtől a másikig. Nemzetközileg elismert fokozatként az intézmények világszerte kínálnak. Ezek és sok más tényező befolyásolja a részvétel költségeit. Látogasson el az egyetemre, ahol részletesebb tájékoztatást szeretne kapni a költségekről.

A trösztellenes törvények szerinti LLM-k diplomások alkalmasak arra, hogy szakértői tanácsokat nyújtsanak a szellemi tulajdonjogok és a gazdasági jog terén, ami feljogosítja őket arra, hogy szakosodott tanácsadókká váljanak különböző cégeknek, jogi cégeknek vagy kormányoknak, vagy szolgáljanak kormányzati és nemzetközi szabályozó testületekkel. Ha az egyének áthaladnak a bárban, képesek lesznek arra, hogy karrierjüket ügyvédként folytassák a nagy és kisméretű cégeknél mind a magán-, mind a közszférában.

Az online programok számos egyetemen keresztül érhetők el világszerte. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Kevesebb
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Munich Intellectual Property Law Center MIPLC
München, Németország

A MIPLC valóban nemzetközi és interdiszciplináris élményt nyújt az intézetet működtető négy partnernek, annak nemzetközi karának és a világ minden tájáról érkező hallgatóinak ... +

A MIPLC valóban nemzetközi és interdiszciplináris élményt nyújt az intézetet működtető négy partnernek, annak nemzetközi karának és a világ minden tájáról érkező hallgatóinak köszönhetően. -
LLM
Nappali
Angol
Campus