Filter
Jogi Mester
Törökország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb Jogi Mesterdiploma Megtekintése Törökországban 2019

Törökország legjobb választás sokak számára keresek egy posztgraduális jogi diploma. Amellett, hogy magas színvonalú tudományos programok, Törökország nyújt néhány, a legizgalmasabb történelmi és kulturális helyszínek Európában és Ázsiában. Vannak városok dinamikus, kiváló konyha, a gyönyörű mediterrán tengerpart, nemzeti parkok, és otthonos és barátságos emberek. Az LLM Törökországban minden bizonnyal több, mint az oktatás, hanem lehetőséget biztosít a személyes, intellektuális és kulturális növekedés.

Az LLM Törökországban fog biztosítani az oktatás, amely kiváló minőségű megkönnyíti szakértői kar. Interaktív tanítási módszerek segítségével esettanulmányokat és szimulációk, a diákok folytat LLM Törökországban kapnak valós tapasztalat és tudás. Vannak különféle szakirányú területeken egy LLM Törökországban, beleértve az üzleti jog, az emberi jogok, környezetvédelmi jog, és az internetes jogot.A diákok is részt vehetnek egy általános LLM programot, amely átfogó képzés a legkülönbözőbb iparágakban.

A következő lépés a karriered lehet az egyik LLM Törökországban programok alatt. Vessen egy pillantást, és megtudja!

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Törökország
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Koc University - Istanbul Turkey

A Koç Egyetem Jogi Iskola célja, hogy kreatív és kifinomult ügyvédeket ápoljon a közjog, a magánjog és a főprogram tartalmú tanfolyamaival, amely lehetővé teszi a diákok ... [+]

A Legjobb LL.M-k Törökországban 2019.

Miért válassza a Koç Egyetem LLM Közjogi vagy Magánjogi Programját?

• Globálisan elismert professzorok (és előadók), melyeket a szakirodalom publikációi, kutatása és gyakorlata jellemez.

• Korszerű kurzusok a jól megalapozott jogi ismeretek alapján.

• Többdimenziós perspektívákon alapuló különböző jogi tudományok kutatása és tanulása.

• Olyan légkör, amely ösztönzi az akadémiai és szakmai haladást, ahol az összehasonlító és nemzetközi szempontokat tartalmazó jogi kérdéseket alaposan megvizsgálják.

• Egy integrált program, amely a tantervvel párhuzamosan workshopokat, szemináriumokat és egyéb tevékenységeket tartalmaz.... [-]

Törökország Istanbul
Szeptember 2020
Angol
Nappali
12 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul