LAWSTUDIES.HU

Online Szellemi Tulajdonjogi LLM LL.M-k Keresése az Amerikai Egyesült Államokban 2020

Az LLM vagy Master of Laws egy nemzetközileg elismert posztgraduális jogi diplomát. LLM programok általában nyitva áll azok előtt, akik elsőként szerzett jogi diplomát.

Nemzetközi alkotások joga hozzájárul a nemzeti és állami gazdasági. Számos iparágban az egész gazdaságunk függ illetékes végrehajtó a szabadalom. IP jobb védi külföldön és belföldön.

Oktatás az Egyesült Államokban elsősorban biztosított az állami szektor, a kontroll és a finanszírozás felől három szintje van: az állami, a helyi és a szövetségi, ebben a sorrendben.A közös követelmények tanulni egy magasabb iskolai végzettség az Egyesült Államokban is a felvételi esszé (más néven a nyilatkozat célja vagy személyes adatok) átirata nyilvántartások, ajánlás / referencia levél, nyelvi tesztek

Kezdd el Ma A Legjobb Online Szellemi Tulajdonjogi LLM Jogi Mesterdiplomák az Amerikai Egyesült Államokban 2020

11 Találatok Szellemi Tulajdonjogi LLM, Amerikai Egyesült Államok Filter

LLM szellemi tulajdon

Western Michigan University, Cooley Law School
Campus On-line Nappali Részidős oktatás Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Lansing + 1 további

WMU-Cooley Graduate Program Intellectual Property Law célja mind az ügyvédi tudományos vagy mérnöki háttérrel keres, hogy megszerezzék a szükséges készségeket, hogy sikeresek az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatala Regisztráció vizsgálata és az ügyvéd a műszaki beállítottságú háttérrel kíván válni jártas szerzői jog, védjegy engedélyezés, és e-kereskedelmi kérdések.

LLM szellemi alkotások joga

Case Western Reserve University School of Law
Campus Nappali 1 év Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Cleveland

Fókuszban a szabadalmak, védjegyek, szerzői jogok és üzleti titkok.

LLM szellemi alkotások joga

The John Marshall Law School, Chicago, Illinois
Campus On-line Nappali Részidős oktatás Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Chicago + 1 további

Az új technológiák és társadalmi gyakorlatot, amely alapján az új szellemi tulajdonnal kapcsolatos kérdéseket, élvonalbeli képzést IP törvény és kapcsolódó gyakorlati eljárások szükséges lépést tartani, és előre a gyorsan változó, versengő világban a szellemi tulajdon.

LLM a szellemi tulajdonjog programjában

Boston University School of Law
Campus Nappali Kérj Információt Amerikai Egyesült Államok Boston

BU Law büszke arra, hogy az ügyvédek egy csoportjának lehetősége nyílik arra, hogy a jogi gyakorlat egyik legdinamikusabb területén, a szellemi tulajdonjog területén fejlessze magát.

LL.M. a szellemi tulajdonjogban

George Washington University, Law School
Campus Nappali Részidős oktatás 1 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Washington + 1 további

A George Washington University University School több mint száz éve a szellemi tulajdon oktatásának és ösztöndíjának vezetõje. Amikor a GW Law 1895-ben létrehozta a szabadalmi jog mesterképzési programját, az öregdiákok már beírták szabadalmaikat Bell telefonjára, a Mergenthaler linotípus gépére és Eastman gördítik a filmkamerát több száz más találmány között, és több tucat további öregdiák dolgozott a Szabadalmi Hivatalban.

Online LLM / Cybersecurity és Adatvédelem

Albany Law School
Campus Nappali Részidős oktatás 3 hetek Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Albany + 1 további

Az LL.M. program több különböző tanulási lehetőséget kínál. A jelentkezők szakosodhatnak az államigazgatásban, a szabályozásban, az egészségügyben, a szellemi tulajdonhoz fűződő jogban vagy a nemzetközi jogban, vagy a szakosodott programokon kívüli tanulmányi kurzusokat dolgozhatnak ki. Az iskola kínál egy LLM a Cybersecurity és az adatvédelmi törvény, kínált teljesen online, amely lehetővé teszi a nemzetközi diákok, hogy a kurzusok otthonról.

Szellemi tulajdon mestere

UNH Franklin Pierce School of Law
Campus On-line Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 1 - 5 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Egyetértés + 3 további

Mint egy 10 legutóbbi IP jogi program az Egyesült Államokban több mint 25 éve (amint az US News szerint

LL.M szellemi tulajdon

UNH Franklin Pierce School of Law
Campus On-line Vegyes online és egyetemi Nappali Részidős oktatás 12 - 60 hónap Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Egyetértés + 3 további

Mint egy 10 legutóbbi IP jogi program az Egyesült Államokban több mint 25 éve (amint az US News szerint

A törvények mestere (szellemi tulajdon)

American University Washington College of Law
Campus Nappali Részidős oktatás 1 év Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Washington + 1 további

American University Washington College of Law (AUWCL) egyedi szellemi tulajdon (IP Law) címmel rendelkezik a világ egyik vezető szellemi tulajdon és információjogi központja révén. A pályázatokat most elfogadják az információs igazságszolgáltatási ösztöndíjak - érdemleges ösztöndíj, gyakornoki és mentori program a kiemelkedő jelöltek számára.

Jogtudományi Master (LLM) - Szellemi tulajdon specializáció

Loyola Law School
Campus Nappali 1 év Január 2020 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

A szellemi tulajdon az egyik legdinamikusabb és leggyorsabban növekvő terület a jogi gyakorlatban, és az amerikai gazdaság nagyjából 20 százalékát képviseli.

LL.M. Specializáció a nemzetközi jogi szakemberek számára (Fókuszban a technológia és a globális szellemi tulajdon kérdéseire)

Southwestern Law School
Campus Nappali Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Los Angeles

Southwestern Law School felkéri a külföldi ügyvédi irodákat és az egyes nemzetközi szakembereket a technológiai, a szórakoztatási és a szellemi tulajdon területén, hogy az LL.M.