17 LLM Programok ban ben Szellemi Tulajdonjogi LLM ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024

LLM Programok ban ben Szellemi Tulajdonjogi LLM ban ben Amerikai Egyesült Államok for 2024Filter
    • Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A szellemi tulajdon a joggyakorlat egyik legdinamikusabban és leggyorsabban fejlődő területe, és az amerikai gazdaság nagyjából 20 százalékát képviseli.

    • Fort Worth, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A mai globális, információalapú gazdaságban minden eddiginél fontosabb a szellemi tulajdonjog (IP) kifinomult megértése. Függetlenül attól, hogy szellemi tulajdonjogi karriert folytat, induló vállalkozással rendelkezik, vagy részt vesz az országának szellemi tulajdonjogi vagy technológiai politikáinak kialakításában, a szellemi tulajdon egyedi tervezésű jogi mestere (LL.M.) felkészíti Önt a komplex és mindenkori fejlődő szellemi és technológiai jogi környezet. Az IP LL.M. diplomát azoknak a diákoknak tervezték, akik már rendelkeznek JD diplomával vagy első jogi diplomával egy nem amerikai jogi egyetemen. Ez a diploma a gyakorló ügyvédeket, az amerikai jogi egyetemet végzetteket és a nemzetközi jog hallgatóit célozza meg, beleértve azokat, akik részt akarnak venni a texasi ügyvédi vizsgán.

    • Washington, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    American University A Washington College of Law (AUWCL) régóta vezető szerepet tölt be a kapcsolódó szellemi tulajdonjog és technológiai jog területén. LL.M. A Szellemi Tulajdon és Technológia ezen erősségeit egy egyedülálló programmal hasznosítja a nemzetközi és hazai jogi diplomások számára, akik szeretnének belépni vagy növekedni ezeken az átfedő gyakorlati területeken. A program kihasználja washingtoni telephelyünket, valamint kiemelt kutatási és szakpolitikai központjainkat, hogy a hallgatók állandó kapcsolatba kerüljenek a bírákkal, a törvényhozókkal, a végrehajtó hatalom tisztviselőivel, a kereskedelmi tárgyalókkal, a multilaterális ügynökségekkel, a tudósokkal, valamint az ipari és közérdekű jogászokkal, akiknek a munkája. formálja a jognak ezt az izgalmas és gyorsan változó területét. A kiemelkedő pályázók jelentkezését várjuk Információs Igazságügyi Ösztöndíjunkra, amely részleges tandíj ösztöndíjat is tartalmaz.

    • Champaign, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    2 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    Az Illinois LLM - Intellectual Property & Technology Law Concentration program célja, hogy felkészítse a hallgatókat előzetes jogi képzéssel vagy anélkül, hogy kitűnjön szakmai karrierjében. Külföldi végzettségű hallgatók az LLM - Intellectual Property & Technology Law Concentration programban megismertetik az amerikai jogrendszert, és lehetőséget biztosítanak arra, hogy saját tudományos vagy szakmai területükre szakosodjanak. Az Egyesült Államokban képzett jogászok az LLM - Intellectual Property & Technology Law Concentration (Szellemi tulajdon és technológiajogi koncentráció) programban is fokozhatják jogi szakértelmüket szakmai és karriercéljaik elérése érdekében.

    • Washington, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    A George Washington University University School több mint száz éve a szellemi tulajdon oktatásának és ösztöndíjának vezetõje. Amikor a GW Law 1895-ben létrehozta a szabadalmi jog mesterképzési programját, az öregdiákok már beírták szabadalmaikat Bell telefonjára, a Mergenthaler linotípus gépére és Eastman gördítik a filmkamerát több száz más találmány között, és több tucat további öregdiák dolgozott a Szabadalmi Hivatalban.

    • Concord, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás

    Angol

    Az egyesült államokbeli és külföldi jogászok számára készült hallgatók a terület élvonalába tartozó iparági és tudományos szakértőktől tanulnak, mindezt saját otthonuk kényelméből. Legyen IP-szakértő, és nézze meg, mit tartogat számotokra a világ.

    • Albany, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    3 hétig

    Az egyetemen

    Angol

    Az LL.M. program több különböző tanulási lehetőséget kínál. A jelentkezők szakosodhatnak az államigazgatásban, a szabályozásban, az egészségügyben, a szellemi tulajdonhoz fűződő jogban vagy a nemzetközi jogban, vagy a szakosodott programokon kívüli tanulmányi kurzusokat dolgozhatnak ki. Az iskola kínál egy LLM a Cybersecurity és az adatvédelmi törvény, kínált teljesen online, amely lehetővé teszi a nemzetközi diákok, hogy a kurzusok otthonról.

    • New York, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    Az egyetemen

    Angol

    Ez az egyedülálló program egyesíti a klasszikus tanulmány a szellemi tulajdonjogokkal kapcsolatban a gyorsan fejlődő információs technológia területén jogot.

    • Cleveland, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    2 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    Ez a program a legjobb azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek az amerikai szellemi tulajdonjog doktrínája és politikája iránt, ideértve a szabadalmakat, a védjegyeket, a szerzői jogokat és az üzleti titkokat.

    • Chicago, IL, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    Távoktatás, Az egyetemen

    Angol

    Az új technológiák és társadalmi gyakorlatot, amely alapján az új szellemi tulajdonnal kapcsolatos kérdéseket, élvonalbeli képzést IP törvény és kapcsolódó gyakorlati eljárások szükséges lépést tartani, és előre a gyorsan változó, versengő világban a szellemi tulajdon.

    • Boston, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Egy olyan világban, ahol az emberek végtelen számú másolatot küldhetnek a világ minden tájáról, azonnal és költség nélkül, az ügyfelek hozzáértő tanácsadót kérnek, hogy megfelelően megvédjék jelentős szellemi érdekeiket. Kevés iskola készít fel jobban erre a kihívásra, mint a BU Law. A US News & World Report folyamatosan az ország legjobb szellemi tulajdonjoggal foglalkozó iskolái közé sorol bennünket. Minden évben meghívunk ügyvédek egy csoportját, hogy megragadják a jövőt ezen a rendkívül fontos területen végzett továbbképzésen keresztül.

    • New York, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    12 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A szellemi tulajdon és információtechnológiai jog LLM programja egy egyedülálló program, amely ötvözi a szellemi tulajdonjogok klasszikus tanulmányozását az információs technológiai jog gyorsan fejlődő területével. A hallgatók alapvető és haladó szellemi tulajdonjogi kérdéseket tanulnak a szerzői jogi, szabadalmi és védjegyjogban, valamint olyan kérdéseket is megismernek, amelyek a mai digitális információs társadalom középpontjában állnak, mint például a kiberbűnözés, az e-kereskedelem, az információs adatvédelmi törvény és az internetjog.

    • Indianapolis, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Jogiskolai végzettséggel vagy ügyvédként az Egyesült Államokban vagy külföldön bővítheti a szerzői jogok, a szabadalmak, a védjegyek és a kapcsolódó kérdések megértését a szellemi tulajdonjogban szerzett diplomával.

    • East Lansing, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    Az egyetemen

    Angol

    Akár ügyvéd, akár más szakterület szakembere, a technológiai innováció vezérli üzleti tevékenységét. Egyedülálló szellemi tulajdonjogi, információs és kommunikációs (ipic) jogi programunk külföldi és hazai jogászoknak, valamint más szakmáknak - például a törzsmezők, az üzleti élet, a kommunikáció, a művészet és a formatervezés, valamint a csomagolás - nyújt néhányat, hogy csak néhányat említsünk - esély a szakértelem megszerzésére a törvény egyik leggyorsabban növekvő és legjövedelmezőbb területén. programunk mindenki számára lehetőséget kínál.

    • San Francisco, Amerikai Egyesült Államok

    Teljes idő, Részidő

    2 félévben

    Az egyetemen

    Angol

    Az LLM a szellemi tulajdonban program naprakész oktatást nyújt olyan területeken, mint a biotechnológiai törvény, az internet és a szoftverjog. A hallgatók mélyrehatóan foglalkoznak a szabadalom, a védjegy és a szerzői jog törvényeivel; megállapodások és perdokumentumok tervezete, valamint tárgyalási tippek és stratégiák elsajátítása.