Filter
Jogi Mester
Spanyolország A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

Online Szellemi Tulajdonjogi LLM Jogi Tanulmányok Keresése Spanyolországban 2020

Az LLM, másnéven Jogi Mesterdiploma egy olyan tudományos fokozat, mely népszerű a jogi alapdiplomával rendelkező hallgatók körében, akik alaposabb ismeretekre szeretnének szert tenni a jog egy területén. Az LLM képzések kutatás-orientáltak és általában egy évesek.

Nemzetközi alkotások joga hozzájárul a nemzeti és állami gazdasági. Számos iparágban az egész gazdaságunk függ illetékes végrehajtó a szabadalom. IP jobb védi külföldön és belföldön.

Spanyolország (spanyol: España) egy sokszínű ország megosztása az Ibériai-félszigeten és Portugália nyugati végén a Földközi-tenger. Spanyolország tekinthető egzotikus ország Európában, köszönhetően a barátságos lakói és nyugodt életmód. A szokásos időtartama az egyetemi kurzusok Spanyolországban 4 év, kivéve az orvosi és a kettős oklevelek, amelyek 6. Madrid és a Barcelona jól ismert városok világon a konyha, pezsgő éjszakai élet, és a világhírű folklór és ünnepségek.

Kezdd el Ma A Legjobb Online Szellemi Tulajdonjogi LLM Jogi Mesterdiplomák Spanyolországban 2020

Tovább Kevesebb

1 Találatok Szellemi Tulajdonjogi LLM, Spanyolország

OBS Business School

Online mester a szabadalmak, márkák és szellemi tulajdon problémáinak megoldásában. Ez az ipari tulajdon mester gyakorlati képet nyújt a főbb jogi, gazdasági és műszaki s ... [+]

Mester Szabadalmak, Védjegyek és Szellemi Tulajdon

Online mester a szabadalmak, márkák és szellemi tulajdon problémáinak megoldásában.

A növekvő technológiai fejlődés, amelyet néhány éve megfigyeltünk, megsokszorozta a művek és termékek szellemi és ipari tulajdonának létrehozásának, előállításának, védelmének és kiaknázásának tényezőit.

Az üzleti tevékenységek különféle ágazatai (például zene, audiovizuális, multimédia, internet, kiadói tevékenység, biotechnológia stb.) Különös intenzitással élnek az innováció szükségességével olyan termékekben és folyamatokban, amelyek hatalmas versenyelőnyt jelentenek, és ennek köszönhetően nagy gazdasági haszonnal járnak. . Ezért ezek a vállalatok megkövetelik a jog és a jogszerűség szakembereit, akik megfelelően felkészültek arra, hogy globális környezetben kezessé tegyék és védjék a szerzői és szellemi tulajdonjogok létrehozásában részt vevő tőkét. Mindezen ismereteket és tapasztalatokat megszerezheti olyan tekintélyes szakemberek kezéből, akik a szellemi tulajdonra vonatkozó fő törvényt tanítják.... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Spanyol
Nappali
Részidős oktatás
10 hónap
On-line
Bővebben magyarul