Filter
Jogi Mester
Svédország Lund A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

A Legjobb LLM-k in Lund Svédországban 2019

A Master of Laws mértékben, közismert nevén a LL.M., egy speciális posztgraduális jogi diplomát. A jelentkezőknek gyakran már rendelkeznek az első fokú jogi és érdekli mozdította tanulmányaikat a törvény. Megszerzése LL.M. rendelkezik számos előnnyel.

Diákok, akik folytatni LLM (Master of Law) költ 1-2 éves tanuló egy adott területen a jog. A fejlett képzés felkészíti őket dolgozni szakterületek, mint a nemzetközi jog vagy az adójog.

Svédországban, hivatalosan a Svéd Királyság, a skandináv ország Észak-Európában. Svédország határok Norvégiában és Finnországban, és csatlakozik Dánia egy híd-alagút az egész Öresund. Svédország a fejlett posztindusztriális társadalom a fejlett jóléti állam. Az életszínvonal és a várható élettartam közé tartoznak a legmagasabb a világon.

A több mint 80.000 lakosú Lund város közigazgatási központja Lund önkormányzat, a tartomány Scania, Svédország. Ez egy olyan város, amely számos high-tech vállalatok bázisok. Lund 4 egyetem.

Jogi Tanulmányok Keresése in Lund Svédországban 2019

Tovább Kevesebb

Találat

Diplomák
Helyszín
Svédország
Lund
A tanulmányok típusa
Képzés Típusa
Lund University

Ez a mester program az európai üzleti jogban mélyreható megértést mind az elméleti és gyakorlati szempontok az európai gazdasági jog, valamint az európai piac szabályaina ... [+]

A Skandinávia európai gazdasági jogának legrégebbi programja mélyreható megértést nyújt mind az európai gazdasági jog gyakorlati és elméleti vonatkozásai, mind az európai piac szabályainak globális összefüggésében. A program szilárd alapot nyújt az EU alkotmányos keretein belül, amely az európai piac szabályozását támasztja alá. A diákok a szakterületen, különösen a program második évében képesek testre szabni a program érdekeit és jövőbeli karrierjét.

Program modulok / tanfolyamok

A 2 éves program tanfolyamai:

Kötelező kurzusok (összesen 75 kredit): EU alkotmányjog (12), üzleti tárgyalások (3), belső piaci törvény (12), érvelés és módszertan (3), uniós versenyjog (15), diplomamunka (30).Választható kurzusok (összesen 45 kredit) olyan területeken, mint a versenyjog, az IP-jog, az adójog, a digitális kor joga és az európai joggyakorlat bírósági versenye stb.... [-]
Svédország Lund
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul
Lund University

A Lund-i nemzetközi emberi jogi törvények mestere volt az első olyan LL.M programok, amelyek kifejezetten az egyre összetettebb területek - az emberi jogok és a humanitár ... [+]

A Nemzetközi Emberi Jogok Jogának Jogtudományi Karát 25 éven keresztül a Jogi Kar kínálta. A Jogtudományi Kar és a Raoul Wallenberg Emberi Jogi és Humánjogi Intézet (RWI) együttműködő vállalkozása. Ez egyedülállóvá teszi az oktatását: egyetlen más LL.M program sem nyújt egy rangos jogi iskola és a végrehajtásorientált emberi jogi intézmény közös erőforrásait. Hisszük, hogy ez lehetőséget ad az emberi jogok tudományos megközelítésének közelítésére az emberi jogok gyakorlata mellett.

Célunk, hogy a környezettudatosságot, az analitikus tisztaságot és a gyakorlati készségeket egyaránt képezzük. A Lund University Jogtudományi Kar és az RWI is elismert oktatási szereplők, és diplomáink részesülnek abban, hogy a Lund-i mesterképzést világszerte nagyra becsülik. A program munkatársait úgy választották ki, hogy biztosítsák a kutatás és képzés legmagasabb tudományos színvonalát. Rendszeresen hozzáadunk kiemelkedő tudósokat, szakértőket, nemzetközi bíróságok és bíróságok bíróit, diplomatákat és emberi jogi értelmiségieket a diákjainkkal foglalkozó vendégprofesszorok listájához. A kar és az RWI jelentős vendégei többek között Kofi Annan, Shirin Ebadi, Hans Corell, Chris Patten, Rosalyn Higgins és Gro Harlem Brundtland.... [-]

Svédország Lund
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul