13 LLM Programok ban ben Spanyolország for 2024

LLM Programok ban ben Spanyolország for 2024Filter
    • Madrid, Spanyolország
    • Online

    Teljes idő

    9 hónapok

    Az egyetemen

    Angol, Spanyol

    A sportjog mestere, LLM a világ minden tájáról érkező jogászok számára készült, akik szakmai karrierjüket a nemzetközi sportjog területén szeretnék fejleszteni. A 9 hónapos program számos tantárgyat lefed, mint például a doppingellenesség, a vitarendezés és az adózás, lehetővé téve a hallgatók számára, hogy széles körű készségeket fejlesszenek ki, és képesek legyenek alkalmazkodni és boldogulni a különböző munkakörnyezetekben.

    • Barcelona, Spanyolország

    Teljes idő

    9 hónapok

    Távoktatás

    Spanyol

    A Global Master in Sport Management and Legal Skills az FCB-vel a jogászok, az üzleti, gazdasági és sportmenedzsment szektorra, vagy más olyan személyekre irányul és összpontosít, akik már rendelkeznek egyetemi diplomával ezeken a területeken, és akik bizonyítottan tapasztalattal és tudással rendelkeznek a a sport területén.

    • León, Spanyolország

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Spanyol

    Képzésben részesítjük a kiberbiztonsági jog és a digitális környezet területére szakosodott szakembereket, akik az új kommunikációs és információs technológiák előnyei alapján reagálnak a törvény előtt álló új kihívásokra.

    • Madrid, Spanyolország
    • Online
    • + 1 more

    Részidő

    9 hónapok

    Összekevert

    Angol

    Ez az átalakítási program határokat nyit az ambiciózus ügyvédek előtt, akik szívesen feltalálják készségeiket, és fejlesztik a fejlődésükhöz szükséges üzleti ismereteket. A több joghatóságra kiterjedő fókusza 360 fokos stratégiai jogi és üzleti jövőképpel ruházza fel a résztvevőket, hogy képessé tegye őket arra, hogy áttörjék a korlátokat és fejlesszék karrierjüket a globális színtéren. Az ügyvezető LL.M. A program a világ két vezető jogi egyeteme, az IE Law School és a Northwestern Pritzker School of Law közös diplomája. E két akadémiai erőmű egyesítése biztosítja, hogy a résztvevők mindkét világból a legjobbat kapják egy egyedülálló programban, amely szakszerűen integrálja az üzleti adminisztrációs tartalmat egy határokon átnyúló jogi keretbe. A program befejezése után a résztvevők LL.M./MSL-t kapnak a Northwestern Law-tól és egy üzleti adminisztrációs bizonyítványt az IE Business School-tól, így profiljuk egyedülállóan alkalmas arra, hogy jogi és üzleti ügyekben, kihívást jelentő nemzetközi dimenziókban járjanak el.

    • Caserta, Olaszország
    • Murcia, Spanyolország

    Teljes idő

    5 évek

    Az egyetemen

    Angol

    A 2016/2017 -es tanévtől a SUN Jogi Tanszék a hagyományos csereprogramok mellett új lehetőséget kínál hallgatóinak a nemzetközivé váláshoz. A hallgatók részt vehetnek a Murcia Egyetemen (Spanyolország) közösen kifejlesztett új tanulmányi programon, amely lehetővé teszi számukra, hogy három félévet töltsenek a külföldi egyetemen, és a tanfolyam végén kettős diplomát szerezzenek, azaz fok ..

    • Hamburg, Németország
    • Ghent, Belgium
    • + 7 more

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Angol

    Ez az európai Master Jogi és Közgazdasági (EMLE) program egyedülálló lehetőséget az interdiszciplináris tanulmányok a jog és a közgazdaságtan két vagy akár három európai és nem európai egyetemek. Lesz egy közös LL.M. a hamburgi, ghent és rotterdami egyetemek és az összes többi partneregyetem további fokozatot szerzett (MA / MA).

    • Madrid, Spanyolország
    • Alcorcón, Spanyolország
    • + 3 more

    Teljes idő

    1 év

    Az egyetemen

    Spanyol

    A gazdasági büntetőjogi mesterképzés szakirányú és multidiszciplináris képzést biztosít a gazdasági büntetőjog és az üzleti büntetőjog gyakorlatával foglalkozó jogászok számára. A program felvértezi a jogi szakembereket azokkal az alapvető eszközökkel és készségekkel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy ezen a jogi területen kitűnjenek. Ezenkívül a Master's Degree bőséges elméleti tudást kínál azon feltörekvő kutatók számára, akik tudományos munkát kívánnak folytatni ezen a területen.

    • Valladolid, Spanyolország

    Teljes idő

    2 évek

    Az egyetemen

    • Barcelona, Spanyolország

    Az egyetemen

    Spanyol

    • Madrid, Spanyolország
    • Online

    Teljes idő, Részidő

    1 év

    Távoktatás, Az egyetemen

    Spanyol

    A biotechnológiai ágazatban dolgozni azt jelenti, hogy tudod, hogy a napi munkád pozitív hatással lesz rád és a világra. Hozzájárulhat egy súlyos betegség gyógyítására vonatkozó szabadalom megszerzéséhez. Hozzájárulhat a kutatáshoz szükséges finanszírozás biztosításához.

    • Madrid, Spanyolország
    • Barcelona, Spanyolország
    • + 1 more

    Teljes idő

    1 év

    Összekevert, Az egyetemen

    Spanyol

    How to choose, if you don't know what your possibilities are? There are many ways to be a lawyer, and the first condition for success is to discover your place in the profession. A real immersion in its practice, hand in hand with the best firms and professionals, will show you what all your options are and which one fits you best. The one where you can combine your preferences with your abilities.

    • Madrid, Spanyolország

    Teljes idő

    10 hónapok

    Az egyetemen

    Angol

    A Master of Law (LL.M.) egy sor fókuszált, rendkívül gyakorlatias modulban mélyíti és bővíti a jogi ismereteket, sokrétű, tapasztalt akadémikusok és jogászok vezetésével. A hallgatók szilárd alapokra tesznek szert a társasági és üzleti jog körül, miközben a trendek előtt maradnak alkalmazott módszertanunknak, tapasztalt szakembereinknek és a jogi szakértőkkel végzett összehasonlító jogi tanulmányoknak köszönhetően. A hallgatók nemzetközileg elismert szakirányú posztgraduális diplomát (PgDip) is szereznek a három fő jogi terület egyikén. Szakterülete a nemzetközi üzleti jog, a nemzetközi vitarendezés és a szellemi tulajdonjog és technológiai jog között választható.

    • Madrid, Spanyolország
    • Online

    Teljes idő

    1 év

    Összekevert, Az egyetemen

    Spanyol

    El Máster en Derecho del Entretenimiento de ISDE es un programa innovador que une el mundo del derecho con las industrias audiovisual, musical, deportiva y del espectáculo. Diseñado para aquellos apasionados por el entretenimiento y con aspiraciones legales.