Filter
Jogi Mester
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

7 Policy Jogi Mesterdiploma Összevetése

Azok a végzős jogi diplomát, akik keresik, hogy szakosodnak egy adott területen, akkor hasznos lehet szerezni szakértelem mellett szerzés egy Master of Laws, vagy LLM. Jellemzően kitölteni egy év, ez a fajta posztgraduális jogi diploma nagyban növeli a tudás és a tapasztalat az adott területen, amelyet választott.

Mi az LLM politika? Ha valaki egy jogi diplomát akar inkább kizárólag a politikai törvények, a LLM politika is szerzett különböző területein. Közérdek jog és politika, a környezetvédelmi jog és a politika, és a nemzetközi versenyjog és politika csak néhány a lehetőségek közül lehet választani. Mivel a szabályzatok játszik olyan nagy szerepet abban, hogy a törvények a legjobb lehetséges és ügyelve arra, hogy segítse az embereket, és nem akadályozza őket, akkor nagyon hálás, hogy fontos szerepet játszanak a létrehozását, módosítását vagy eltörlését politikát.

Kereseti LLM politika teheti meg, hogy sokkal kívánatosabb ügyvéd, mert minden üzlet és az irányító testület szerte a világon segítségre van szüksége a politika egy bizonyos ponton. Ez is növeli a jövedelemszerzési lehetőségek, és esetleg segíteni, hogy előkészítsék az utat más területeken, mint a politika.

Minden iskola kínál egy LLM politika eltérő lesz tandíj árak különböző tényezők alapján, mint például a méret, az iskola, és hogyan tekintélyes van. Ott is eltérő költségeit az iskolák alapján melyik országban található.

Vannak sokféle karrier lehetőség, hogy valaki egy LLM politika. Akkor jogi gyakorlatot, lesz egy lobbista, a munka az állami és non-profit szervezetek, illetve a munka egy agytröszt kutatását és elemzését aktuális kérdések a politika. Vannak szinte számtalan módon gyakorolni politikai gyakorlat, hiszen minden iparág kapcsolódó munkahelyek politikát.

Sok csodálatos iskolák világszerte, melyek egy LLM politika.Ön is tudja, hogy néhány osztályok online. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Tovább Kevesebb
LLMPolicy

7 Találatok Policy

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Jog és politika közvetlen hatással multitrillion dolláros egészségügyi ágazat és az embereket szolgálja. ... [+]

Határozza meg a jövőbeni egészségügyi Jog és politika

Jog és politika közvetlen hatással multitrillion dolláros egészségügyi ágazat és az embereket szolgálja. Megtanulják, hogyan kell szállítani szakértői jogi tanácsadást az ügyfelek szembeszállás bonyolult kérdésekben - a megfizethető Care Act és a Medicare biztosítási csaták és biotechnológia. Ha azt tervezi, hogy szakosodnak a joggyakorlat, nincs más jogterületet többet kínál lehetőséget. Diplomás online LL.M. program körülbelül 18 hónap. Parancs. Kommunikálni. Innovációra. Határozza meg a jövőben az egészségügyi törvény és a politika.

[-]
Amerikai Egyesült Államok Hempstead
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
On-line
Bővebben magyarul
University of Strathclyde: Faculty of Humanities and Social Sciences

A LLM Internet Law & Policy néven is ismert a LLM IT és telekommunikáció Jog. A kurzus felépítése és modul választási megegyeznek. Itt van a választás egy cserélhető ... [+]

Miért ez a tanfolyam?

A LLM Internet Law & Policy néven is ismert a LLM IT és telekommunikáció Jog. A kurzus felépítése és modul választási megegyeznek. Itt van a választás egy cserélhető cím, amely a legjobban tükrözi a kívánt szektor és a munkavállalók képviselői.

Internet Law, Internet Policy, IT és telekom törvény a gyorsan változó területeken a jogi specializáció, hogy van egy nagy nemzetközi hatósugarát és erős foglalkoztatási kilátásokat.

Fogsz tanulni

Ez a kurzus távoktatás a bevitel szeptemberben.

Majd befejezni hat modult.

Kötelező modul Legal Research (LLM / PGDip) A következő modulok is rendelkezésre állnak:... [-]

Egyesült Királyság Glasgow
September 2019
Részidős oktatás
24 hónapok
On-line
Bővebben magyarul
Cambridge Graduate University

Cambridge Graduate University College of Law, politika és Global Studies egy páratlan tudományos program, mely jog és politika mester- és doktori fokozatot - a LL.M., Mas ... [+]

LL.M., DJ-k, és Ph.D., a Law & Policy Professional tanúsítások

Cambridge Graduate University 's College of Law, politika és Global Studies egy páratlan tudományos program, mely jog és politika mester- és doktori fokozatot - a LL.M., Masters in Laws és politika, DJ-k (doktori Jogi Science), és Ph .D. a Law & Policy - és számos közös diplomák más Cambridge Graduate University Colleges, beleértve a College of Business, és a College of Regulatory Science & Public Health. A kari van egy köre és mélysége szakértelemmel rendelkezik a jogi ösztöndíj és gyakorlatot, amely lehetővé teszi a főiskolai kínál a masszív globális merítés tananyag. Ezek közé tartozik a széles körű praxis vezetése alapú projektek és tanfolyamok, hogy a diákok a lehetőséget, hogy tantermi tanulás dolgozni megoldása valós problémákra. A tudományos program is nevezetes, a világ egyetlen globális campus egysége, amely merülő tapasztalatok minden régióban a világ, hogy megszerezzék a ritka betekintést a nemzetközi és összehasonlító jog. A diákok általában multidiszciplináris érdekek és fedezze fel ezeket az érdekeket a globális merítés intensives kar, hogy a részvény és mentora tapasztalataikat, ösztöndíj és a tananyag az egész programot.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Cambridge
September 2019
Campus
Bővebben magyarul
Middlesex University London

Az ilyen mértékű célja, hogy a diákok szakosodnak tárgyához kapcsolódó migrációs jog és politika, látják el őket átfogó tudást jogi szabályozó rendszereket személyek szab ... [+]

Miért érdemes LLM Migrációs Jog és politika a Middlesex University?

A School of Law a Middlesex University otthont számos nemzetközileg elismert szakembereket a migráció területén, beleértve dékánja School professzora Joshua Castellino, aki elnöke a 8. ülésén az ENSZ kisebbségi kérdésekkel foglalkozó fórum, és docens Dr Helena Wray . Mellett kollégája professzor nem, migráció és Állampolgársági Elenore Kofman Dr. Wray végzett migrációs kutatások nevében a Hivatal a gyermekek biztos Angliában.

Egy erős társadalmi igazságosság középpontban, és a híres Emberi Jogok Európai Érdekvédelmi Központ alapján a helyszínen, az iskola egy olyan erő, pozitív fellépés területén a nemzetközi migrációs politika.... [-]

Egyesült Királyság London UK Online
October 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

A mélyreható képzés szükségességének kielégítése érdekében ez az egyedülálló, részmunkaidős program "aranyszínvonalat" biztosít az oktatás számára ezen a területen. ... [+]

Áttekintés

A mélyreható képzés szükségességének kielégítése érdekében ez az egyedülálló, részmunkaidős program "aranyszínvonalat" biztosít az oktatás számára ezen a területen.

Az utóbbi két évtizedben történt fejlemények a közbeszerzési jogot az egyik legizgalmasabb és leggyorsabban fejlődő jogterületnek tekintik. Tekintettel arra, hogy jelenleg milyen mértékben szabályozzák a legtöbb közbeszerzési tevékenység napi magatartását a jogszabályok, a közbeszerzési jog ismerete elengedhetetlenné válik mindazok számára, akik a közbeszerzésben dolgoznak.

Ez a program nyitott a jogi hátterűek számára, akik nem rendelkeznek, és nem igényelnek jogi diplomát. Különösen a következőkre tervezett:... [-]

Egyesült Királyság Nottingham
September 2019
Részidős oktatás
10 - 24 hónapok
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Bővebben magyarul
University of Dundee - School of Social Sciences

A világ hosszú távú gazdasági fejlődése a hatékony, innovatív és kreatív energia- és erőforrás-iparok létezésétől függ. Ezek viszont olyan személyekre támaszkodnak, akik ... [+]

Áttekintés

A világ hosszú távú gazdasági fejlődése a hatékony, innovatív és kreatív energia- és erőforrás-iparok létezésétől függ. Ezek viszont olyan személyekre támaszkodnak, akik jogi, gazdasági, technikai és politikai háttérrel rendelkeznek.

A CEPMLP e kérdések középpontjában áll, és a legmagasabb szintű szakképzést nyújtja a szakterületen, és felkészíti a diplomásokat a fejlődő globális gazdaság kihívásaira.

A CEPMLP a történelem folyamán folyamatos növekedést ért el, és alapvető tevékenységei közé tartozik a nemzetközi előfeltevés: tudományos teljesítmény, magas szintű tudományos kutatás, stratégiai tanácsadás és kiváló minőségű felsőoktatási képzés. Jelenleg több mint 500 regisztrált posztgraduális hallgató van több mint 50 országban világszerte.... [-]

Egyesült Királyság Dundee
September 2019
Nappali
12 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
American University Washington College of Law

Washington DC szívében a LL.M. a jogérvényesítő programban ... [+]

Egy LL.M. egy különbséggel

Az American University Washington College of Law törvények és kormányok (LL.M.) felkészíti Önt, hogy megragadja a kérdéseket, amelyek a metszéspontjában a törvény, a politika és a kormányzat minden szintjén keresztül széles körű vizsgálat nyilvános az Egyesült Államokban.

Ez egy LL.M. különbséggel. Mind a belföldi, mind a nemzetközi jogi diplomások számára tervezték, akik nagy érdeklődést mutatnak az amerikai kormány és a politika iránt, a demokrácia dinamikáját és a jogállamiság jelentését. a törvény és a kormány a hallgatók széles körű és alapos vizsgálata a legfontosabb közpolitikai kérdések az idő. Szervező oktatási alapunk, hogy a szabályozói jog területén a legjobban felkészült ügyvédek és elemzők nemcsak határozott megértést kapnak bizonyos témákban, hanem olyan elméletek, politikai erők és intézményi realitások elsajátítását, amelyek meghatározzák az állami jogot az Egyesült Államokban.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Washington
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
2 - 3 félév
Campus
Bővebben magyarul