Filter
Jogi Mester
A tanulmányok típusa: Minden Képzés Típusa: Minden

2 Polgári jogok Jogi Mesterdiploma Összevetése

Az LLM olyan oklevelet kap, akinek mestere jogi tanulmányait választotta. Az egyének választhatják, hogy olyan LLM-t kapnak, amely szakértelemre szakosodott a szakterületen, például csődjog vagy gazdasági jog alapján.

Mi az LLM az állampolgári jogok törvénye? Ez a program arra lett tervezve, hogy a diákok kritikusan gondolkodjanak ma a kisebbségeket sújtó problémákkal kapcsolatban. A tanfolyamok középpontjában a nők jogai, nemi tanulmányok, bennszülöttek, bevándorlók vagy bármely más, a többség által rendszeresen célzott csoportok állnak. E kurzusok célja a résztvevők elemzésének és kritikus elemző készségeinek erősítése annak érdekében, hogy jogi reformokat hajtsanak végre, vagy legalábbis olyan elméleteket alakítsanak ki, amelyek a jövőbeli jogi reformok vezetésére irányulnak.

A polgári jogi végzettséggel rendelkezők általában mély együttérzést és megértést élveznek az összes nép és kultúra iránt. Sok diplomás is mélyen érzi magát a helyes és a rossz, és képes gondolkodni mélyen és racionálisan arról, hogyan kell menni igazítás rossz. Mindezek a tulajdonságok jól szolgálhatnak az élet minden területén.

Az LLM költsége jelentősen változik, és számos tényezőtől függ. A telephelyen és a választott intézményen kívül az egyéneknek figyelembe kell venniük a megélhetési költségek költségeit is.

A polgári jogokkal foglalkozó végzettségű diplomások továbbra is magántulajdonban lévő polgári jogokkal foglalkozó jogászok, polgári jogi aktivisták vagy a nagy szervezetek ügyvédjei lesznek. Mivel a legtöbb vállalatnak olyan gyakorlatokat és eljárásokat kell végrehajtania, amelyek enyhítik a hátrányos megkülönböztetés kockázatát, a program végzősök képesek lehetnek a vállalati szektoron belül munkára találni. Vannak, akik nyilvános ügyvédekké válhatnak, és támogatják azokat, akiknek nincsenek forrásai.

Számos iskola kínál online LLM programokat, amelyek kényelmesek a diákok számára, akik teljes munkaidős állásokkal vagy családokkal foglalkoznak. Ha többet szeretne megtudni a rendelkezésre álló lehetőségekről, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.

Tovább Kevesebb

2 Találatok Polgári jogok

The University of Oklahoma - College of Law

Szívében található az eredeti indiai Territory, OU törvény ideális környezetet biztosít a tanulmány a Native American jog és kérdések őslakosok ... [+]

Szívében található az eredeti indiai Territory, OU törvény ideális környezetet biztosít a tanulmány a Native American jogot érintő kérdésekről őslakosok. Oklahoma tartalmaz közel negyven törzsi népek és a második legnagyobb indián lakosság az Egyesült Államokban. Tekintettel a jelenlétét és a régió történetét, az indiai jog hatással van szinte minden területén a jogi gyakorlat, így egy élénk és egyre növekvő területen.

Az LL.M. A Bennszülött Népek jogban lehet kitölteni egy év nappali tagozatos képzés, vagy két év részmunkaidős tanulmány.

A University of Oklahoma - College of Law - LL.M.

A John B. Turner LL.M. Program egy egyedülálló kombinációja a tanfolyamok, csak a szervezeti egység, és lehetővé teszi a diákok választhatnak három szakterületek: az energia és a természeti erőforrások, az őshonos népek törvény vagy az Egyesült Államok jogi tanulmányok (a külföldi képzett ügyvédek).... [-]

Amerikai Egyesült Államok normann
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
SOAS University of London

A SOAS LLM a jog és a nemek között interdiszciplináris, intellektuális és politikai szempontból jutalmazó és kollégiumi teret kínál, amelyet a törvény és a nemek közötti ... [+]

Jelenléti mód: Teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben

A SOAS LLM a jog és a nemek között interdiszciplináris, intellektuális és politikai szempontból jutalmazó és kollégiumi teret kínál, amelyet a törvény és a nemek közötti kritikus és hatásos kapcsolatokra terveztek, különös figyelmet fordítva a globális délre, valamint a nemek történelmi és kortárs jogi és alegalus tevékenységeire, szexuális, faji, őslakos, osztály, kaszt, fogyatékosság, konfliktus utáni, posztkoloniális és környezeti igazságosság. Diákjaink és oktatóink elsősorban a feminista, furcsa és kritikus faji elméleti megközelítéssel rendelkeznek az interakcionitás szempontjából, és mélyen részt vesznek a legmodernebb projektekben a SOAS régiókban és azon túl is.... [-]

Egyesült Királyság London
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul